19

Анонимен

преди 5 години

Яд ви е, че човекът е талантлив и успял. Пътува по света и свири, а вие пърдитe пред старите си скапани компютри и едвам връзвате двата края: необразовани, нечистоплътни и нелицеприятни.

18

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Това бе отразено подобаващо в новините.В този сайт обаче, новините се предават по -друг начин.Та , самолета е на местосточнка на писта и чака о/о 4ч. Това изнервя пътниците./ако и да е и който и да било/.И нашия човек взема решение да конпенсира загубата от време с цигулката.Перфектно решение в конфузен моменъ за самолетната компания.Моята препоръка към авторите на статията е да внимават с наименованието и както и с подходящото време за реклами.

17

Наблюдател

преди 5 години

Искам всичи да станете на крака, да отворите широко прозореца и с викове Мичо-Мичо-Мичо и с аплодисменти да поздравите човека!

16

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИзостаналия си ти ,но не го разбираш.

15

Анонимен

преди 5 години

Тук наистина цари умствена изостаналост. Какъвто сайта-такива и коментиращите. КлозетЪ.

14

House M.D.

преди 5 години

Самолетът е започнал да пада малко след излитането си, но благодарение звуците от цигулката на българския виртуоз самолетът отново се е вдигнал нагоре и достигнал местозначението си. По този начин нашият цигулар спаси полета, а така и живота на пътниците в самолета.

13

Анонимен

преди 5 години

До колкото разбирам хората са в този самолет за да пътуват , а не на симфоничен концерт. Освен това не се казва ,че дружно са го помолили да ги забавлява. Замазал е проблемите на авиокомпанията . Направил го е с користни цели. Упражнил е "насилие" върху пътниците които са искали да слязат , може би по основателни причини. Колкото и да не харесвам китайците , в случая , те са били по възпитаните да не го изритат.

12

Анонимен

преди 5 години

Бойко борисов е член на БКП, ГЕРБ са комунисти. България е все още под комунистическо робство.

11

Анонимен

преди 5 години

Браво на човека. Както обикновено, поне половината коментиращи са с умствена изостаналост, а статията е написана неграмотно, но важното е, че има и добри новини в морето от комунистическа шпомия.

10

Един

преди 5 години

Да живее България. Само от статията не разбрах точно как докато Мичо е свирил във въздуха е имало китайски пътници, които са искали да слязат. Парашути ли са раздавали.

9

до сРанжата

преди 5 години

За такива като теб или хубаво или нищо, ако изобщо можеш сам си извади извода какво заслужаваш след простотиите които си написал след една наистина хубава новина.

8

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА Слава богу, от такива гл..аци като теб нищо не зависи! Драскай си на воля!

7

Анонимен

преди 5 години

До ИванКитайци са. Надали ще се случи :-)

6

Момо

преди 5 години

Представям си как чета книга в самолета и този започва да скрибуца до мен. Ще откача от раз!

5

шматка

преди 5 години

Е как във въздуха пък щели да слязат.Даже и да преписвате не умеетеПолета е бил задържан на летището за 5часа и нашия решава да разведри обстановката с импровизиран концертДобро хрумванеКого е спасил и от какво не разбрах

4

Anon

преди 5 години

Браво. Една хубава новина сред морето от помия която се излива в пресата. Усмихвам се

3

Анонимен

преди 5 години

Браво, една ДОБРА новина най-накрая! На фона на всичките чернотии...

2

malart

преди 5 години

Дадеж ли повод на китаеца да снима всичко си е наред

1

Иван

преди 5 години

Браво! Достоен музикант. Сега авиолинията трябва да го обяви за почетен пътник. Заслужил си го е. Посланик на красотата и таланта на България!