61

Анонимен

преди 5 години

Най-после и една добра новина!Ползването на интернет си е жива вреда, т.к. в 90% от случаите човек в него просто си губи времето, чете безсмислици, играе *** игрички и не общува нормално с хората. Ако си говорим пък за платформи като ФБ, Инстаграм и подобни, то нещата клонят към 100.

60

Анонимен

преди 5 години

Как така? Ами Фейсо. Всичко живо маже и бибитка.

59

Йорданов

преди 5 години

Това означава, че все още не сме овча нация и наистина имаме шанс да оцелеем като народ. Толкова ли е важна темата с интернет сърфирането??? Не е ли по-важно защо същата тази "либерална" Европа дава пари за интеграция на какви ли не особи, а нашите майки, бащи, баби и дядовци тънат в мизерия след 30-40 годишен трудов стаж за България, а хора без един ден такъв взимат 3-4 пъти по-големи пари под формата на помощи? Защо след 30-години "демоНкрация" продължаваме да сме на опашката на Европа? Защо??

58

До 59

преди 5 години

България, а не Бълхаристан. Ти ако живееш сред бълхи под мостовете в Холандия, ние в България не живее, така.

57

Анонимен

преди 5 години

Глупости, това е официална статистика.. черната статистика е друга. Игри се играят, ама се свалят от торенти, музика също, кой ще плаща за спотифай като има от къде да сваля. Същото и с нетфликса. България е още в тъмната зона на интернета и скоро няма да излезе.Онтосно банкирането, eInvoice или Direc Debit кой ползва? Кой изобщо е чул за тях. Още сме на нивото на маймуните, само апашите са на гребена на вълната.

56

Анонимен

преди 5 години

Антибългарската пропаганда БЪЛВА ли БЪЛВА от платените западни диспенсери за "информация"

55

Анонимен

преди 5 години

До Джедай МастърНяма закон, който да те задължи, но де факто си длъжен, защото почти няма държавни институции, които да приемат такси и данъци кеш,...ако щат!преводи над 10 000 лева трябва да минават по банков път.--ще разбия на части...

54

Анонимен

преди 5 години

в Холандия дори парното и топлата вода не можеш да си пуснеш ,или да си извърлиш *** без регистрация и специален граждански номер , който естествено се дава, само когато си си платил всички данъци. Всички данъци, такси, осигуровки , здравен и соц статус става през нета. За разлика от бавноразвиващите се канцеларски мишки в Бълхаристан , където ако не им бутнеш уиски и бонбони , няма дори да ти кажат добър ден и още тракат на комютри правец 8 или на уиндоус 95

53

Анонимен

преди 5 години

Бързо дайте и ние да започнем да имитираме 'европейците' щото тая статия ни предостави истината!

52

Джедай Мастър

преди 5 години

До Анонимен 54Няма закон, който да те задължи, но де факто си длъжен, защото почти няма държавни институции, които да приемат такси и данъци кеш, а в допълнение всички преводи над 10 000 лева трябва да минават по банков път.

51

Анонимен

преди 5 години

Не сме на дъното в ЕС, а сме си в Евразия.Нали от Кремъл са обявили всичко що произлиза от Америка за изчадие Дяволо !Гледайте си съветска телевизия и лъскайте съветските паметници !

50

Стар софиянец

преди 5 години

За България има една особеност - цената, когато става дума за интернет през смартфона. Цените на този интернет станаха относително поносими за българите едва през последните 1-2 години. Хората, които познавам ползват всичките интернет, като децата го ползват почти само за игри, а възрастните го ползват за много неща - за интернет банкиране, за новини, за online пазаруване, за имейли, за разговори с други хора, вкл. и хора извън България и т.н. Коментиращите тук, за какво ползват интернет?

49

Анонимен

преди 5 години

До банкиране онлайн 51--Има ли закон, който да те задължава, да ползваш услугите на една частна фирма?пише ли го в конституцията ? няма как и да го пише! в момента в който на кой му хрумне да го запише - ЗАКРИВАЙ ***!

48

Да

преди 5 години

Не е вярно, аз имам телефон за 2 бона!

47

Анонимен

преди 5 години

До 343/4 от населението нямат пари за елементарни нужди, как да се възползват от модерните услуги ?!?--ако нещо е "модерно", въобще не значи, че е по-добро, даже често е обратното. Да, понякога излежда примамливо "удобно" и "лесно", но затова "удобство" плащаш висока цена - светиш като крушка, отделно, че без да се усетиш все повече и повече затъпяваш, щом търсиш в ии-гугъл - "как се сваля температура" и "какво да взема, ако ми дращи гърлото" ! ((

46

банкиране онлайн

преди 5 години

... не е за всеки таз работа, нито е за всяка банка. Освен че пари по сметка много хора нямат, също и банкова сметка много хора нямат. Защо ли... Затова сме там в тази класация.

45

Loyko

преди 5 години

Samo tova da beshe.....

44

Анонимен

преди 5 години

Ами,веднъж да кажа,"браво на българите"!Разбрали са ,че влизането в Интернет,е все едно човек да рови в бунище,за да намери евентуално,попаднало в него злато!Нищо повече!Нещо,като работата на златотърсачи,които преобръщат десетки тонове инертни материали,за да намерят един грам злато?!Останалото е клюки,безсмислени публикувания на имейли с затъпяващо съдържание и...МИЛИОНИ ОБЕЗМОЗЪЧАВАЩИ РЕКЛАМИ!!!Огромна боклукчийска дезинформираща информационна яма!

43

Анонимен

преди 5 години

До 45Игри и музика си тегля през торентите.--сваляй директно от тубата, с торентите може да получиш някоя "изненада" в добавка ... дето може да те заключи тотално...и отиде целия диск...

42

Анонимен

преди 5 години

Ами нищо ново ако осъзнаете че е фундаментално (понякога полезно качество на българина да е ултра консервативен. Последен адаптира не само технологии но и всичко и трудно се отказва от предишния си начин на живот. После последен се отказва от новите неща.. zoom out-нете малко. В случая е по-скоро полезно но пък шанса да се направят много $$$ докато интернета е гореща технология се изпуска. Едното за другото. Ако имате работа извън интернет и печелите добре не сте зле в момента, тва е.