14

Българин

преди 5 години

Не мога да разбера как в един ел. автомобил няма няколко от най-скъпите системи,добавят един ел.мотор(дето е направо смешен като конструкция и изпълнение),дефакто само една батерия и получаваме двойно по-скъп продукт?Батерия=10000лв примерно.Двг+трансмисия+изпускателна+охладителна+една камара обслужвания=?

13

Калеко Алеко

преди 5 години

Кои са тези "зелените", да не са като "зелените човечета" на товарищ путин ... И едните и другите имат нужда от сериозно подкастряне ... да вземат да ги затворят в един парник заедно с "веганите", така ще ги изолират от околната среда и ще могат да си вегетират нормално, ще се подхранват с оборска тор, ще се научат и да фотосинтезират, а щом популацията им нарастне, ще ги заселим на Марс ... Веганите пък ще ги пратим в прародината им - Двойната звезда Вега от съзвездието Лира ... !!!

12

Анонимен

преди 5 години

И в България до към 2005 колата беше лукс, сега не е защото след ЕС станахме автогробницата на Европа. Всяка втора кола на улицата е дарак, който се кара докато се разпадне и те остави на пътя.

11

Хелиев

преди 5 години

Ще свалят ат Луната милиони тонове хелий,безвреден синтез,вечно и безопасно гориво.Но -след 20 години.Китай,Индия,САЩ,Русия-с готови проекти.

10

nnn

преди 5 години

Това е заради зеленият еврокомунизъм и либерастия до шия , които дърпат Европа назад .Заради разни нелепи уж еко изисквания в европа се гъзурчим в малки смешни количики с малолитражни двигателчета, а в САЩ, въпреки по-строгите еко норми си перкат с огромни СУВ и им дреме на шалтера . Тея простотии с квоти за емисиите са най-голямата измама и нищо не решават в екологичен план .Само едни хора вземат едни пари.

9

ДС

преди 5 години

Що да си купувам VAG ? Ще си купя по-евтина кола. Германски п*****. Цял живот им се кланяме на германците и все ни прецакват.

8

Анонимен

преди 5 години

поредни измислени причини за вдигане на цените

7

Neznaiko

преди 5 години

Абе ние повече от 5-6 бона не даваме за употребена, а пък колкото и екстри да има тази кола, нали.

6

Анонимен

преди 5 години

То щот сега автомобилите ви не са лукс нали :)))

5

Анонимен

преди 5 години

Ще стане като светлия соц, когато се чакаше 10 години за автомобил и действителност бешелукс. Къде се набутахме пак?

4

Анонимен

преди 5 години

То да бяха само автомобилите с мед да ги намажеш то всичко скача енергия,храна,лекарства и т.н.

3

Аха

преди 5 години

А пък един ЗИЛ излиза по ефтинко, и масло харчи ама така гори нафта не е истина.

2

гост

преди 5 години

ще вървим пеш :)

1

Вдигайте ги бе!

преди 5 години

Пък ние ще купуваме други марки!