55

Бау

преди 5 години

До 55хахахха нямал против вика :D Ама не могат да се женят нали, не могат да се наследяват нали, не могат да осиновяват нали ? Прав си, никой няма нищо против :D Най-любимата ми глупост.

54

До Унуфри

преди 5 години

Аз ти казвам какво пише на сайта на ОКСФОРДСКИЯ РЕЧНИК!!! Също така значението на термина *** се различава в псевдонауката *** изследвания от това в английската филология. Истанбулската конвенция прокарваше тъкмо *** изследванията като наднационално законодателство. Посочил съм ти и решението на КС по случая.

53

АТАКИСТ

преди 5 години

Канцлер = Канцлерка ?? Президент = Президентка... ?? Боже прибирай си версиите по-бързо че ако чуя обръщението ПрезидентКата на Германия или САЩ ще искам да имигрирам на МАРС

52

Анонимен

преди 5 години

Никой няма нищо против различните, но имаме против терора върху останалите.

51

зле

преди 5 години

Който е измислил заглавието на тази статия, най-добре да се метне отнякъде.

50

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ от кой спектър са баща ти и ***???

49

Бау

преди 5 години

Страшен проблем :D Господ щял да ги накаже видиш ли .. Ами нали той беше създал всичко? Или в този момент е спал ? Религиозния злобар намества всичко, че да му пасва на злобата ... Тъжното е, че ако ви се родят гей деца, най-вероятно ще се отречете от тях и ще обвините всички, че са виновни.

48

Анонимен

преди 5 години

Хората със специални потребности, не е необходимо да се етикетират, за да бъдат признавани и уважавани.Това е манипулативна политика. Самите различни винаги са съществували, но никога не са имали претенции за по различно третиране. Това се ръчка от политиците за създаване на конфронтация и негодувание.

47

Анонимен

преди 5 години

ужас !!! олигофренията е пълна

46

Унуфри

преди 5 години

До До УнуфриДоверих се на човек, който повече от 40 години изучава английски език и има академична степен. Владее го по-добре от 90% от хората, за които този език е майчин. Като не знам нещо питам този, който знае, а не си правя бързи справки "у гугъла" .

45

Анонимен

преди 5 години

по принцип думата "колега" е от латински произход и е само от мъжки род,чисто граматически да се употребява "колежка" е неправилно.Между впрочем не се казва "ДобЪр вечер!", а " Добра вечер !" .

44

До Унуфри 4

преди 5 години

Според псевдонауката *** изследвания това, което ние възприемаме за мъж и жена са двата края на един спектър, на който са разположени множество джендърни идентичности. Докато биологичните полове са два, джендърите са десетки.

43

До Унуфри 3

преди 5 години

От гледна точка на психиатрията *** е полът, с който се идентифицират транссексуалните мъже и жени. Той е противоположен на биологичния им.

42

Анонимен

преди 5 години

Ето за какво се харчат данъците ни...за оеднаквяване на половете и на формите и размерите на доматите и краставиците! Ей затова ЕС в този му вид е свършен. Няма как това чревоугодничество да продължава вечно на чужд гръб. Няма как да слееш православните традиции с евро-атлантическите ценности. Де Гол и Аденауер далеч нямаха това в предвид, когато полагаха основите на обединена Европа....!!!

41

Бай оня

преди 5 години

За Меркел незнаем кое е ама Макрон май играе подинена роля..на коленца а баба е с камшика и колана с пластмасовия... :) Та кой на кого прави мекички баш не е ясно хахха Кога ще дойде управа дето да измете тааа гнусотия с метлата.И това е началото ми като поживеят сега малките недоразвити пеалчета занапред какво ни чака ?

40

До Унуфри

преди 5 години

Прочети решението на Конституционния съд относо ИК, което засягаше точно тази тема.

39

Анонимен

преди 5 години

Съвсем либерално Господ търпи хорската поквара, но идва и това което е предречено. Може би е дадена отсрочка. Колко, само оня отгоре знае.

38

До Унуфри

преди 5 години

Провери значението на *** в сайта на Оксфордския речник. Там едно от значенията посочва, че заралика от sex (биологичен пол бел. моя), който се използва, когато говорим за мъже и жени, *** се използва, когато говорим за множество от идентичности от социална и културна гл. т-ка ( социален пол).

37

Асан

преди 5 години

Ха да са ни честити ЕВРОПЕЙСКИТЕ ценности. Сега ТАМ, а утре и у НАС.

36

ined

преди 5 години

Хановер съвременния Содом и Гомор плачещ за божественото изтребление