14

Анонимен

преди 5 години

И Исус Христос към на учениците си, на въпроса им , "как да познаеме предателя", по делата им е отговорил.

13

Програмист

преди 5 години

Може би сте забелязали че последните години много сайтове започнаха да вграждат по сложни CAPTCHA тестове със който потребителя трябва да докаже че е човек а не робот.Това е защото в интернет пространстовото вече сърфират стоци милиони роботи със изкуствен интелект. Тези роботи следят всичко, четат, събират и анализат информация.

12

Анонимен

преди 5 години

ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ТИЯ "СОЦИАЛНИ" МРЕЖИ

11

...

преди 5 години

Значи още навремето Оруел беше казъл, че това което е писъл за големия брат не го е писал като художествена измислица а като предупреждение, *** тогава му се смееха! Еми сега могат да ви го натокат до 9-то коляно при това вие може да си живеете и в амазонската джунгла и дори д не знаете, че съществуват неща като компютро и прочие от сорта! Личен живот! Ба си смеха!

10

Програмист

преди 5 години

Следят IP адресите през бутоните за вграждане. Също следят през различните мобилни приложения които притежават. А Facebook притежава 75 компании. Тези компании произвеждат софтуер който се вгражда в много приложения и потребителска електроника.Google притежава около 300 компании. Така че техния шпионски софтуер е НАВСЯКЪДЕ!В 21 век информацията е най ценната разменна монета. По скъпа е от златото.Така че дори да не позлвате социалните мрежи те пак ви следят през други приложения.

9

Анонимен

преди 5 години

"Могат да предскажат с 95% точност какво би публикувал"Ще ми е интересно да ми кажат за мен, като имам 2 публикации за 3 години. И го искам с 95% точност : )))

8

Киро Кюмюря

преди 5 години

ами мойте съобщения 99% са "ай да ходим да пием бира!...", 1% "шуменсо или ретро", тъй че не е нужен изкуствен интелект да предскаже следващото ми...

7

Анонимен

преди 5 години

попадаш в 5% непредсказуеми.

6

redordead

преди 5 години

Ми може да предскажат, че в последният момент ще си промениш мнението...

5

Анонимен

преди 5 години

И като предскажат, а аз в последния момент си променя мнението и кача съвсем друго какво ще стане.

4

Анонимен

преди 5 години

Преводът е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО нескопосан.

3

Щерю

преди 5 години

"само чрез вглеждане в профилите на хората, с които излизате" - Как се излиза с профила на хора, бре?!?

2

До 1

преди 5 години

По телепатична и телекенезисна връзка.

1

Ало преводача!

преди 5 години

я се напъни малко да преведеш както трябва! Ако нямам профил в Фейса, и "приятели" - от къде ще ме знаят та и да предвиждат какво ще кажа?