65

Анонимен

преди 5 години

Тези баби са с деменция , не помнят какво са яли вчера - те са идеална плячка..Отговорността е децата им предатели емигранти избягали на запад, да хранят чужди хора..

64

Анонимен

преди 5 години

Дали съм *** , практиката ще го покаже , държавата колко и да е силна не може да защити самотни стари хора .. без деца.. или с деца предатели емигранти..

63

Анонимен

преди 5 години

Бабалюги , будали - държавата не може да ви направи деца , държавата не е длъжна да ви гледа родителите , а вие да си веете тоягата по чужбина..

62

марко

преди 5 години

В същото време Бибитко и Цвъки правят конгрес на Партийката и говорят колко сме добре

61

Само така

преди 5 години

Ромите не трябва да гласуват. Герб е ромска партия. С интереси към ромите. Затова ли българите са бедни? Герб даряват на ромите помощи. А българите нямат помощи и големи заплати. Герб да се маха. Мразя Борисов и Нинова. Не искам тях. Искам 1500лв заплата минимална. Ко ми увеличавате минималната през две години с 40лв. Вие политиците ненормални ли сте. Жълтите жилетки ще оправят нещата. Франция ще оправи нещата.

60

Анонимен

преди 5 години

До Ач Колкото са сега, никога не е било. И никога не е имало такава безнаказаност. Преди 89-та им намираха работа и се опитваха да ги интегрират в обществото и никой не смееше да вдигне глава. По селата беше тихо и кротко, работеха по строежите и на полето, учеха. Сега две поколения вече са абсолютно неграмотни и генерират само престъпления. Продаването на гласове е едно от тях!

59

Анонимен

преди 5 години

Да ги бият да ви трепят , изпратили децата и внуците в Лондон, САЩ, Германия, и отгоре на това се гордеят, че внуците им няма да са българи.. От родителите на предателите , полза нямаме , не стига че им плащаме пенсии , отгоре на това да ги пазим

58

Анонимен

преди 5 години

Стига сте дрънкали глупости. То от вас един светен коментар рядко може да се прочете.А най - тъпият е този за ЕС.Тереза Мей не ще българи но виж индийци и пакистанци ще не ще си ги прибира. Тъй че всеки луд с номера си. А въпросът с ромите не е от сега.Хора, които ти заявяват "Няма да работя, ще крада," нямат място в обществото ни. Не ме интересува имат ли права ромите или нямат. Щом крадат и мародерстват трябва да си получат заслуженото. И както в ЕС - или работиш или вън. или учиш или вън.

57

Ач

преди 5 години

До Време еДа ще станем Молдовата на Балканите....А и след 1944г комунистите събраха роми от Балканите в България -пролетариат)

56

Време е

преди 5 години

За брекзит. Така ще станем независими с помощта на Русия. Първо ще изгоним ромите от държавата ни. Ще направим закони. И без това Европа и съюза за нищо не стават. Само крадат. Най крадливите в света това са Европа и съюза им. Не случайно Тереза Мей иска да напусне ЕС. Тя дава пример всяка една членка на ЕС да се спасява. И французойката на Веселин Марешки каза в лице в лице че всяка една държава трябва да е независима от други членки съюзи , НАТО и тн.

55

Анонимен

преди 5 години

Така става като си избирате 10 години една мутра за премиер

54

Въпрос

преди 5 години

А защо всички местни криминално проявени не ги викат периодично и профилактично в районното да им обяснят какво да не правят? Има прекрасни практики от други държави по въпроса, е вярно че после може и някоя друга жалба да се получи, но и с това има справяне

53

Анонимен

преди 5 години

Предполагам ,че ,,Днес" бг има човек назначен на работа само за *** коментари,и съм сигурен ,че той работи най-много от всичките си колеги!

52

бунтар

преди 5 години

КЪДЕ СИ ШЕВИКОВ САМО КОМАНДОСИ ЛИ ЩЕ ЗАЩИТАВАТЕ ЗАЩИТЕТЕ ПРАВОТО НА ЗАЩИТА НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ 4Е ЦИВИЛНАТА ВЛАСТ НЕ МОЖЕ И НЕ ИСКА ДА СПРЕ ТЕРОРА ВЪРХУ СТАРИТЕ ХОРА ВРЕМЕ Е ЗА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ

51

Харпунджията

преди 5 години

Какво ли би се случило с местната власт,ако сценарият се бе разиграл в Сърбия ? Просто цялата местна власт,полиция,кмет и съветници хващат на момента рейсът за Беча/Виена.Защото от този момент нататък,ще бъдат третирани като ,,застрашаващи сигурността'' на държавата,уличени във връзка с подривна държавна дейност.А в Гърция по селата и малките градчета,не им дават дори вода за децата и бебетата,как са спряли някъде,умират от глад и жажда.Никой не им отваря.А в България,депутатски места и помощи.

50

към Депутатите

преди 5 години

Кога ще има адекватен Закон за защита на частната собственост, така както е в най-демократичните държави, например в САЩ? Защо политиците се страхуват вече 30 години да приемат такъв закон, с който да можеш спокойно да защитиш жилището си, имота си, живота и здравето на близките си? Когато имаш право да се защитиш адекватно с оръжие например, подобни криминални индивиди много бързо ще намалеят и ще се откажат от хобито си да крадат!...

49

Аз питам

преди 5 години

къде са босовете Цветелин Кънчев , Ачо Йорданов да се произнесат по въпроса, Кой сега е онеправдан и репресиран, *** или възрастната жена ???

48

По ленински

преди 5 години

От 112 коментара сте изтрили малко повече от половината.Евала...

47

Дрогиран ром

преди 5 години

Една бабичка 35 лв.,10 бабички-350...

46

Totenkopf

преди 5 години

Така ще бъде, след като червената независима съдебна е неадекватна, както и полицията. Шумерите са се разбеснели, като за последно усещат, когато властта е слаба улисана в собствените си кражби и далавери!