38

Анонимен

преди 5 години

"Обичам родината, но мразя държавата"дрискотите без оглед на това каква е същността на темата!

37

Анонимен

преди 5 години

Ето аз видях ,че имам 90 акции от едното и 50 акции от друго дружество!Какво трябва да направя,едното видно е публично и се търгува,а другото е преименувано и не е публично?Потърси дали акциите се търгуват публично и каква е дохоноста им. Аз лично ти препоръчвам да се обадиш в предприятията и да ги попиташ дали се търгуват акциите им. Успех!

36

Анонимен

преди 5 години

"Обичам родината, но мразя държавата"

35

Анонимен

преди 5 години

Пак намериха какво да откраднат от приватизацията. След приватизацията - пак национализация и после пак престъпна приватизация. Ще си приберат квот могат в джобчето. Ние ще търпим и ще ги гледаме тези престъпници.

34

Мишо

преди 5 години

Ето аз видях ,че имам 90 акции от едното и 50 акции от друго дружество!Какво трябва да направя,едното видно е публично и се търгува,а другото е преименувано и не е публично?

33

Анонимен

преди 5 години

С какво право ще ги вземат?Имаш ли идея, че всичко си има давност? Те не ги потърсили 20-сет години сега изведнъж им хрумнало!

32

Анонимен

преди 5 години

Обадих се на брокер, на майка ми акциите бяха с голяма доходност (на "Соди Девня"), но акции от масовата приватизация спрели да изкупуват 1999 г. А моите на АД "Св. Константин и Елена" не се търгуваха от брокера и цената беше толкова малка, че не си заслужаваше труда.

31

Анонимен

преди 5 години

С какво право ще ги вземат? Дали държавата не иска да стане акционер в тези частни компании и после да прави каквото си иска като съсобственик. Два милиарда печалба да ти падне така, не е зле.

30

Георги Димитров

преди 5 години

Ние на това 47-*** му викахме "национализация".

29

Анонимен

преди 5 години

Защо идеята за комунизъм се провали и е все още не изпълнима? Отговор:Поради маТРияла.Отвсякъде погледнато, днешното време е обсебено от идеята да трупа пачки, чудовищни грамади. Докато тия грамади се срутят по неизбежния си път и лавината им затрупа неспасяемо притежателите барабар със слугите. Видов ден. А Макрончо е запънал п87етис гръб към лавината. Е и? Почти смешно, въпреки драмата.

28

Анонимен

преди 5 години

Имам бонова книжка с акции на предприятие, което не съществува от над 20 години. Никой не може да отговори кой е бил последния собственик. Какво от това?

27

анонимен

преди 5 години

имам акции в АГрополихим-ДЕВНЯ,но те не изплащат никъкви дивиденти от много години,следва да си търся правата по съдебен ред,моля отговорете ми.

26

Евро лев

преди 5 години

Борисов, само остана да свиеш нали?

25

Въпрос?

преди 5 години

Банев колко дивидент даде?

24

ПроСоТо

преди 5 години

какво ли още ще измислят?...Какво,пак някоя мутродивотия....еее,хора,лаком еднокнижник кога са "грижи за държавата",девиза на гражданите й е:-"Терминал 2,бързо!"..

23

ИСТИНАТА

преди 5 години

МНОГО ОТ ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ НИЩО ЗАЩОТО МНОГО ДРУЖЕСТВА БЯХА ФАЛИРАНИ УМИШЛЕНО И СА СЪС СМЕНЕН СОБСТВЕНИК И ПРЕИМЕНУВАНИ НЯМАТЕ АКЦИИ ВСИЧКО Е ЛЪЖА НА ЛЪЖЕДЕМОКРАДИТЕ СИНОВЕТЕ И ДЪЩЕРИТЕ НА ФАШИСТИ КОИТО ЧРЕЗ ИКОНОМИЧЕСКИ ТЕРМИНИ ВИ ОКРАДОХА И ВЪРНАХА ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО В ЧАСТНИ РЪЦЕ ВРЕМЕ Е ЗА КУМОНИЗЪМ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И НАРОДНО ИМУЩЕСТВО...

22

Анонимен

преди 5 години

Как беше израза - "Да изтупаме брашнения чувал"

21

Анонимен

преди 5 години

поредния номер за усвояване на държавно имуществоневероятни са в измисляне на начинисигурно има доста събирачи на бонови книжки които искат да си ги осребрят като разделят парсата с банкянското папуасче

20

Анонимен

преди 5 години

Предлагам на недоразумението Горанов и на цалата управляваща шайка да отнемат всяко второ или в повече движимо или недвижимо имущество в полза на държавата. Главатарят им и без това беше казал, че не си е скъсал комунистическото членство.

19

Василев

преди 5 години

Боновите книжки бяха издадени , за да може икономическия ресурс и една част от предприятията да останат в български ръце, защото никой не разполагаше с голям паричен ресурс!Първо стана хиперинфлацията и после се случи приватизацията, а това не беше случайно!!!Агент Кайл Бърджис!ЦРУ!!!