237

Анонимен

преди 5 години

Вчера Два Панцира на скраб думнати като на гюме има и видео в сирия Руското ПВО ептен за резил ..А днес и някакво Ту 22 изгоряло в ру ***

236

Баба Ванга

преди 5 години

Това му е последна година в Кремлин...

235

Анонимен

преди 5 години

Руският патреарх съгласен ли е на това разбожествяване?

234

Защо Обичам Путин ?

преди 5 години

Обичам Путин, той е човекът който ще загроби много скоро Русия.Без Русия Светът ще стане едно по-хубаво място за живеене.

233

extremist

преди 5 години

ДРУГАРЯ БОРИСОВ КАК Е ....НЕЩО РЕВАЛ ЧЕ МНОГО СУДЖУК И БИРА ОПУКВАЛИ ГЕРБАДЖИИТЕ НАПОСЛЕДЪК

232

Анонимен

преди 5 години

абе два дни не еи ли омръзна да си чешете езиците безполезно. Дреме му на Путин 50 форумни умника в кавички в задунайската губерния какво си мислят за него.

231

Опа

преди 5 години

Брачет, този коментар за Израел колко стинки ти го плащат?

230

Анонимен

преди 5 години

преди 3-4 дни незаконната сатанистка (държава) Израел направи пореден опит да удари по въздуха Сирия,но сирийското ПВО свали всички ракети изстреляни от израелците срещу Дамаск .Първоначално излезе лъжливата информация ,е е било засегнато летището в Даммаск от ударите и имало жертви сред сирийски военни,но по късно тази информация напълно се опроверга и излезе,че израелския удар е претърпял пълен провал.Е след такива новини как еврюхите и техните медии няма да (свалят) рейтинга на Путин ха ха

229

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 243Много добре си запознат с конструкцията на КАМАЗ. Да не си я конструирал ти?А може би ще се похвалиш с някоя своя по-добра?

228

777

преди 5 години

Да го повторя по нежно като за теб.На Бай *** му дай Цар да го краде, милиционер да го бахте и да има на кого да се умилква и да му върти опашка, като писе писанчо. А Демокрацията не била за него а за онези от розовата партия.

227

777

преди 5 години

Админа престара се брат.

226

Ай

преди 5 години

Абе не случайно путин е с толкова дребен ръст и с толкова нежно име :)

225

ФЕЙК НЮЗ ОТ ЕЛКА

преди 5 години

СЛЕД КАТО СЕ ВИДЯ,ЧЕ С ПЛАТЕНИ ОТ РОДШИЛД И СОРОС ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ НЯМА ДА СТАНЕ ДА СВАЛЯТ ПУТИН В РУСИЯ,СЛЕД КАТО СЕ ВИДЯ ,ЧЕ СЪС САНКЦИИ0МАНКЦИИ НЯМА СЪЩО ДА СТАНЕ,СЛЕД КАТО СЕ ВИДЯ ,ЧЕ И С ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ НЕ МОЖЕ КАШЕРНИЯ ДЖЕНДЪРСКИ ЗАПАД ДА СЛОМИ РУСИЯЗА ЩОТО РАША Е СУПЕРСИЛА ВЪВ ВОЕННО ОТНОШЕНИЕ ,НА КАШЕРКОВЦИТЕ ИМ ОСТАНА САМО ЕДНО ДА БЪЛВАТ ПО ЕВРЕЙСКИТЕ СИ МЕДИИ ТЕ ТАКИВА АНТИ РУСКИ ПАСКВИЛИ ОСНОВАНИ ЕДИНСТВЕНО НА ЛЪЖИ,НО ТОВА ДА НЕ УЧУДВА НИКОЙ,ЗАЩОТО НА ЮДИТЕ НАЙ ИМ СЕ ОТДАВА ЛЪЖАТА

224

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 76Руснакът решил да им прави конкуренция с КАМАЗ , на Дакар и им разбива шушоните на тез:). Резултатът - 16-та победа.Камаз - добрият избор за Сибир.Ама тоя КамАЗ е с двигател Либхер, скорости ZF, окачване Билщайн, шаси Рейн метал и финландски диференциали.

223

666

преди 5 години

Няколко статии срещу Путин, няколко в подкрепа на конвенцията и няколко за възхвала на Бойко и евро супсидията ви е в кърпа вързана. Жалки сте. Оказа се, че и БТВ и Нова, яко хапват и те от евро фондовете, както и 90% от медиите в Бг.То за това сме на последно място по обективна журналистика.

222

Анонимен

преди 5 години

За на Путин разбожествяването може да пишете, но за на Бойко не.

221

митрофан

преди 5 години

Путин е велик играч.Никой не е в състояние да предвиди следващите му ходове.В последният си мандат/може би/започна пенсионната реформа.това е една от най-болезнените реформи досега в съвременна Русия.Русия също има демографски проблеми.Това е може би най-удобното време за тази реформа.Реформира армията и започна превъоражаване.Върна Русия като свръх сила на международната арена.Цените на петрола са добри и е време да помисли за бъдещето на Русия.

220

Команиз патреот

преди 5 години

Това не е вярно!Това са *** лъжи!

219

Менто

преди 5 години

Горките руснаци яко ги случи монголоидното жужи

218

lekar

преди 5 години

Лошо,,,неблагодарни БГ ***,,,малко срам имайте,,,Това са нашите освободители от турско робство,,,500 години турски кланета и *** в БГ, забравихте а,,,500 години,идете до Батак,да си припомните, за Русия само хубаво,,,