26

Гоцю Рублата

преди 5 години

Продължава да мечтае да е начЕлник на рушки пАток...Някой хора толкова си могат

25

Иван Костов

преди 5 години

Ехххх Геца, Геца.

24

Крадлив Гоце

преди 5 години

С ограбеното от Белене, Южен поток и Големия шлем агент Гоце може да изхранва още поне 100 години цялата си фамилия без да си мръдне пръста като я обезпечи и с хотели разбира се, като подари на най-малкия си син току що навършил пълнолетие СПА хотел за 8 милиона лева в Кюстендил. Младежите в БСП и АБВ дали си дават сметка, че са наследници на Гоце...

23

Анонимен

преди 5 години

Пикаещия да не е съсед на Баце и ***?

22

ПЕНКО

преди 5 години

КАТО ИСТОРИК ТОЙ ТРЯБВА ДА ЖЕЛАЕ "ИСТОРИЧЕСКА "-ЕНЕРГИЙНА СИСТЕМА- ПОДВЛАСТНА РУ. ОВ. -/ ДАЛ НА ГЕОРГ. КАДИ И "ДУПКАТА МУ-ЖЕНА "- ЕВТИНАТА ПРОДАЖБА НА БГ-ТОК НА ДРУГИ/ !!! САМИЯ ПЕРВЕРЗИО-ВАНОВ ИМА МАЛКО "ЗАМЪЧЕ" В ПОЛИТЕ НА НАШАТА ПЛАНИНА ЛЮЛИН -/СРЕЩУ МАГИСТРАЛА ЕВРОПА Е/! ТАМ -КРАЙ ГРАД СОФИЯ ...ВИСИ ...ПЪРВЕРЗИОВАНОВ ---С.С.С *** СИЛА" !!! ...И ОТБЕЛЕЖЕТЕ АЗ СЪМ УБУДЕН КОМУНИСТ -КОЛЕКТИВИСТ И АТЕИСТ ЧОВЕЦИТЕ СЕ БОРЯТ ЗАЕДНО И СИ ДАВАТ ПЕНСИИ ЕДНИ НА ДРУГИ - НО ИМА И "ГРАБЕТЕЛИ " !!!

21

23

преди 5 години

Между другото *пикаещия* си купи чудесна къща. Не, не си мислете , че е в Русия. В предградията на Барселона е:) Слънчева в *загнила* Испания...........:) Искаше да си купи в Масква ама нямаше парички и плати само 800 000 евро. Съжалих го, каам ви!! Да смени Масква с Барселона поради бедност!

20

Анонимен

преди 5 години

Банкянските *** едно си знаят едно си баят. Нали ги избират от редовната клиентела на Карлуково.И след 500 години като купят поредните избори ще реват Че някога са управлявали едни много лоши и затова цела България е в блатото.

19

Анонимен

преди 5 години

идат избори и Първанов се подсети да се покаже на електората.

18

703265

преди 5 години

Сега се сетил тоя нали беше президент бе таранкулу тогава спали

17

Анонимен

преди 5 години

На снимката: Христоматиен пример на двама руски агенти. Един сифилитик-мераклия на непълнолетни и един алкохолик пикаещ във фонтана.....

16

Присмехулник

преди 5 години

първанов е същинска меркел. и тя вечно иска, ама не дава нищо от себе си! сякаш в едно начално училище са завършили гимназиите си... :-))

15

Анонимен

преди 5 години

Първанчо знаем че работиш зс руснаците гаден антибългарин

14

Анонимен

преди 5 години

Червения крадец Седефчо сигурно са го натиснали да връща поткупите .След някоя друга година току виж и русофоб станал

13

Анонимен

преди 5 години

"" Първанов иска изработването на нова енергийна стратегия ... ""...............състояща се в подаряване всичко на руснаците за без пари, a който не е съгласен е гей ... евреин или просто агент на Сорос.Така твърди първи канал на съветската телевизия, а те никога не лъжат

12

Байфидан

преди 5 години

А така, големите "експерти" в енергетиката - Първанов, Петков, Овчаров тръгнали да плюят сегашната енергетика. Алоооо, другаре, по ваше време имаше режим на тока, забравихте ли, та сте тръгнали ТОЧНО ВИЕ да давате акъл.

11

Щерю

преди 5 години

На тоя беден народ само стратегии - за да го крадат още и още - му предлагат...

10

Присмехулник

преди 5 години

гледам, че телефонните изманици си били сменили стратегията... но и те, като политиците преди избори... демагогия до демагогия, мила моя майно льо и бащицата махно... страшно е да се гледа дори, като известен холивудски филм - "съвременната" "цивилизация". върхът на маймунската хитрост... представяте ли си? те ни питат нас, къде ги сърби, за да ги почешем. и НИЕ им плащаме зарадио това... най-малко с робството си! пълно недоношче е и поредната ви система, евреи!

9

БСП са гад.ини

преди 5 години

До анонимен 6, червен. А ти кой си? И откъде се писа "разбирач". А тези глу.пости ГЕРБ ли ги сътвори, а не бяха червената хунта? Ай стига леене на плюнки, само защото не сме на власт.

8

Гоце от Сирищник

преди 5 години

Ех, ти Гоце издокаран,от Москва агент докаран.Виж се колко жалък стана,цял народ ти гледа срама.

7

Анонимен

преди 5 години

"Новата" енергийна стратегия на Първанов е старата - евроазиатска + Вучич !