130

user

преди 5 години

корупция ... no comments

129

много тъпо а?

преди 5 години

Манталитета на някои е да поставя колата пред коня.Явно в КАТ манталитета си остава като то времето на предаването "хора пътища автомобили". Не се премахват причините, а се поставят ограничения.Няма еволюция в мисленето през последните 30 години.

128

Чичо

преди 5 години

Да бе, они щели да ми окат с колко да карам. Тея луди ли са?! Аз междуградско по 150 не падам, у градо - 90-100.

127

Анонимен

преди 5 години

А кога КАТ ще започне да глобява пеаходците които пресичат вечер с тъмни дрехи и дори не си дават труда да се огледат? Тази война по пътищата дава храна на хора с антагонистично поведение да създават проблеми по пътищата.

126

Munchen_DE

преди 5 години

Навиците и манталитетът си остават близкоизточни, и винаги ще е така, от гените е!В Германия и Холандия в много от градовете в центъра няма коли, а по кварталите навсякъде ограничението е 30.В Швейцария има кантони, в които движението през населено място даже е забранено след 22 часа!!!За българина пътищата са място за избиване на комплекси, има си причина и за тях - и тя е презадоволеност, дрога, алкохол, правене на мъж (в много случаи не се получава) и т.н.

125

гарантирано

преди 5 години

Със сигурност тези които се обръщат на завоите ще са карали с превишена скорост.За сметка на това КАТ ще глобява тези които не биха се обърнали дори да карат с със 60 км/ч в градовете, защото просто намаляват преди да влязат в завой.Това решение ще е толкова ****, че този който го е измислил не е в състояние да разбере колко е ***.Аз предполагам че предложението е направено от някой закоравял социалист.

124

Анонимен

преди 5 години

пълзешком, братя и без това така излизате от баровете. Защо да пълните гушата на селянията катаджийска?

123

Анонимен

преди 5 години

Днес на Центъра по хигиена в София , 1 мутра мина на червено с бясна скорост и щеше да помете 10 човека. Добре , че хората бяха на щрек . Супер е този закон! Мутрите в Черно море или Турция. АМИН

122

Анонимен

преди 5 години

ми нии с джиповете и бмветтата ко ша праим ся с тази разрешена умряла скорост

121

Анонимен

преди 5 години

не е важно колко е ограничението, а дали се спазва,за съжаление това зависи от културата на водачите,от джипове,лимузини и бмв-та не чакайте култура,но и останалите рядко са стока

120

Анонимен

преди 5 години

Всичко е култура и манталитет. Хората както вървят по улиците и се блъскат, така и шофират. Да не те изпреварят, да не те помислят за будала - пълна селяндурщина. Може и на 10 км да го направите - все тая. Трябва да се започне от образованието. Аз бих поканил инструктори от Германия, Швеция.

119

Flow

преди 5 години

В Полша в градовете ограничението е 70км/час. Не видях една катастрофа и не чух един клаксон за 10 дни по пътя в града....

118

дядо Петко

преди 5 години

Сега вече хазната ще се напълни.Глоба - над 30 км/ч.Глоба - ако караш под 29 км/ч.Нема майтап - тая държава най-после реши да помисли за себе си. Не че ПТП-тата ще намалеят.

117

ааа

преди 5 години

Много ясно, че като се кара по бавно ще има по малко жертви. Най-добре да е 10-20км/ч максимално допустимата скорост по всички пътища (по магистралите може и 30-40 да отпуснат) и ще намалеят жертвите драстично. Само дето да отидеш до морето ще отнема 1-2 дни, вместо 2-3 часа.

116

сс

преди 5 години

трябва в градска среда транспорта да е с рикши да ги видим гъзарите като искат да карат бързо ще трябва да въртят здраво *** за да могат да изпреварят, то лесно да натиснеш *** на газта ама за *** на колелото трябва воля....

115

Брадвата

преди 5 години

Масово хората не знаят как да се движат по тротоара, или задръстват, или се бутат в насрещно идващите, какво говорим като се качат на коли... Едно магаре и го пущай в нивата и тва е. Ние затова ще изчезнем като народ и като култура, щото не ни бива за *** за зеле.

114

Брадвата

преди 5 години

то и сега 50 е ОК, но се кара масово със 110 в София. Е, и кво ще се промени с 30 км/ч ? ще ни вземат на всички книжките ли? БА! тия са ненормални, ако мислят, че тва ще мине?! Или ние сме ненормалните че ги траем?

113

20% т.ъп.а.нари

преди 5 години

Само за един час на руски паметник КАТ може с камера да разбере, кои са джигитите по пътя. Това са хора, които не знаят правилата за движение.Байчо, ти не си с предимство, когато минава трамвай!!! Кво, повече да говорим. Дори да си на пешеходна пътека без кола пак си без предимство щом става дума за влак или трамвай (возило на железопътни релси).Дори и колите да им отнемете те пак ще са си същите ***!!! Просто не знаят правилата за движение. Купуват книжки.

112

Анонимен

преди 5 години

А Баце само на 6-та караше преди!

111

Обективен

преди 5 години

Целта е само и единствено да се извършват повече нарушения, за да има повече актове и глоби и по-пълни джобове. Нищо повече!