31

анонимен

преди 5 години

ердо се играе фашист и ще свърши като Мусолини обесен за краката.заслужава го.прави се на велик ама не е.

30

Василев

преди 5 години

Добре де, защо ми се струва, че Швейцария има обща граница с Германия и Италия, и е единствената европейска страна, която не е станала обект на военни действия по врене на ВСВ!Да не се икаже, че фашисткият и нацисткият режим е спонсориран от големите международни банки???Ако искате да станете световен притегателен властови център, задължително трябва да правите войни и да спонсорирате всякакви идеологии, независимо дали са комунизъм,фашизъм,нацизъм,ислямизъм и т.н. и т.н.!!! Агент Ърнест!ЦРУ

29

Василев

преди 5 години

А може ли да се смята , че фашизмът и нацизмът са режими, които имат за цел ,човечеството да се поучи, да се презареди с нова позитивна енергия и да го издигне на ново по духовно ниво!!!Агент Кели Маршал!ЦРУ!!!

28

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевФашистите и нацистите са промотирали Моцарт за да представят идеологията си като космополитна и приемлива за тогавашното общество тъй като хората са обичали да слушат Моцарт, един вид да покажат на простолюдието, че интелектуалците са със тях лек психологически ефекг който започва точно от бирения фестива във Залцбург. Тука е връзката бира Моцарт Фашист. Но за знаещите за ония 80% няма никаква връзка.

27

Анонимен

преди 5 години

До Василев.. Не знам да ли е поддържала , но ми се струва , че ги е контролира ла.

26

Анонимен

преди 5 години

Ердоан що така се дразни на хората? Да не би нещо лошо или невярно да са казали?

25

Анонимен

преди 5 години

Да ти кажа предпочитам Ердоган пред мекотелото Меркел, което се гъне като лист хартия пред външни влияния и съсипа собствената си страна. Ако щеш ме наречи фашист, ислямист или квото и да било. По-добре от ***. Между другото съм християнин. Ердоган може да е всякакъв но гони национални интереди и не се навежда като нашите.

24

Василев

преди 5 години

Фашисткият и нацисткият режим са възникнали и са дело на масонските общества, които са слушали Моцарт, също е бил просветен , и е свидетелтво, че таланта и гениалността се дава с висше, но пътя как едни хора го развиват и усвояват , още никой не е разгадал!!!Казах ви да работите качествено и ефективно цял живот селяни прости!!!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Какъв й е проблема на Германия, че немските медии само се заяждат с Турция? Европа се тресе, те тръгнали Турция да гледат. Ако имате проблеми нарамвайте пушките и отивайте срещу аскера. Бъдете мъже, а не ***.

22

Анонимен

преди 5 години

Ердоган ще си купи C-400 и руски самолети и тогаз гнидите от Кьолн, когато говорят със Ердоган ще мълчат.

21

Василев

преди 5 години

Вярно ли е, че Ватикана е поддържала фашисткия и нацисткия режим на Мусолини и Хитлер???Агент Роби Брионсен!ЦРУ!!!

20

Анонимен

преди 5 години

До до 6Кой ти каза, че Моцарт е фашист ?

19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБас ловя,че никой от мюсулманите не иска да е терорист,но става такъв по неволя или ако е принуден... или ако е гладен.

18

Василев

преди 5 години

Когато има силна държава, тогава не може да има големи социални диспропорции и социални неравенства!!!Силна държава може да има при комунизма, при фашизма, при ислямизма, тогава се потъпкват и подтискат индивидуалните права и свободи за сметка на нацията и държавата!Държавата контролира и направлява жизненоважни отрасли и индустрии, които повишават жизнения стандарт!Възможно е да има държавен капитализъм/комунизъм/ или военно правителство, което да упражнява държавен монопол!Раджистан!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевНе можеш да сравняваш Германия,с ориенталска Турция!Германия е една от 5-6-те държави,които вземат,нито Турция,нито България влизат в това малко число държави!

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Всички знаем, че 99.9 % от терористите са мюсюлмани. Да забраним исляма по твоета логика.

15

до 6

преди 5 години

Това, че Xитлep е заповядал да се слуша Моцарт прави самият Моцарт фашист? Интересна логика, имайки предвид, че Моцарт е умрял доста време преди този бирен фест - цели 132 години.По същата логика, Вагнер е бил любим на Xитлep, това прави ли Вагнер фашист, въпреки че е починал около 50 години преди Xитлep да се възкачи?И Ердоган и ти май не сте много умни.

14

Анонимен

преди 5 години

Всяко дълго задържане на един човек на власт с антидемократични похвати завършва с катастрофа!Ще катастрофира и Ердоган.

13

Анонимен

преди 5 години

Ердо съвсем изтрещя. Наближава момента, когато всички ще ревнат в един глас срещу него. И той ще се изпокрие като Путягата, който още примигва като мишка в трици. Фашизма дава силен старт, но плачевен финал.

12

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е велик!