70

Лъжа е

преди 5 години

Това проучване сигурно е правено в парламентарната група на ГЕРБ, защото оглозгания от герберастите народ е на друго мнение.

69

Анонимен

преди 5 години

Ако искат БСП да увеличат гласовете си,да върнат Станишев,защото такава фигура като Нинова трудно ще спечели избиратели и дори симпатизанти в самото БСП.Не,че е лоша ,но просто тя е лидерски тип като Борисов и Костов,хората не харесват командори и по-вероятно ще гласуват за АБВ,отколкото за БСП!

68

Курнелия е абсурд

преди 5 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно е, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече два пъти поред на избори.

67

Анонимен

преди 5 години

Себе си ли визираш?

66

тцтцтцтцтц

преди 5 години

Ако БСП не включат Съсела в листите си , а ГЕРБ сложат Лилянка и разни там габриелки , нищо чудно БСП да спечелят вота . Не виждам как ОП биха взели поече от 20/30 хиляди гласа . Големи измислици са тези проучвания

65

Ами

преди 5 години

Продължавайте да гласувате за ГРОБ и на Територията ще останат максимум два милиона етнически българи.

64

Анонимен

преди 5 години

Има още много кpeтени в България щом БСП има толкова много %...Никаква Европа, докато не паднат под 5 %...

63

Анонимен

преди 5 години

Нормално е ГЕРБ да са първи.Но не виждам защо БСП са втори?

62

Ментора бай Иван

преди 5 години

ГЕРБ го спасяват само фалшификациите , отдавна е загубил народното доверие !Ако продължават все така, ще осъмнем с обесени политици по уличните стълбове!

61

Ха-ха

преди 5 години

В това проучване интригата не е ГЕРБ-БСП,а че "вкарват" патриотите в Европарламента,Което е много съмнително-я влезе един депутат,я не.Което би било нормално-две години ядоха,пиха и празни приказки приказваха,вместо да направят това,за което са избрани.Барем да бяха опитали...Ако няма извънредни неща-ГЕРБ има 7,БСП-6 и ДПС-4.ОП-аут.

60

Анонимен

преди 5 години

Отидат ли всички до урните, мизерниците от ГЕРБ са аут.

59

Винету

преди 5 години

До 73. И кои всички, бе червен червей. Май си забравил, че над 1 милион гласуват за ГЕРБ. За другите са по-малко.

58

Хахахааааа.

преди 5 години

Знам, че на некои хора, пак им се виси на опашки пред Банките за да видят колко пари са им останали, след. Поредния Комунистически Грабеж!! Комунист--ОЗНАЧАВА Грабеж!!! ПРОБВАЙТЕ ПАК... АМА ДА НЕ. РИВЕТИ, ПОСЛЕ.... ХАХАХААААА

57

Анонимен

преди 5 години

До 70. Спомням си как за предишните евроизбори агенциите даваха равни проценти на ГЕРБ и БСП, даже известна преднина за бесепарите. А на изборите разликата стана 11%. А за президентските ГЕРБ нарочно ги изгубиха, но ти не си в час.

56

Анонимен

преди 5 години

Баце, бе!Всички дружно те мразят и теб и целата ти по-пи-кана партия.Ти ми се фалиш, че пак си първи.

55

Бсп са гадове

преди 5 години

До 58. Е как да са вечни БСП? На колко години е БСП? Нали сега са социалисти, а БКП е забранена.

54

:)

преди 5 години

Спомням си как Цеца РабФака беше с 10% преди Радев и как всички купени от ГЕРБ агенции я бяха обявили за Президент. После на изборите Цеца беше смачкана от Генерала и ГЕРБ досега си *** раните. Та и сега е нещо подобно. ГЕРБ ще ядат много бой на следващите избори, а Тиквун Велики ще гледа като Тошко Правешкия през 89-та.

53

u4en

преди 5 години

ВСИЧКИ се страхуват от ДБ !!!! Даже ни ги виждат ...а ДБ тръгва със ЛЕТЯЩ СТАРТ - 300 000 + гласа .а включи ли се и НФСБ към ДБ - ВЗИМАТ ВЛАСТТА - 500 000 + гласа ...и прехода свържва !!!

52

Анонимен

преди 5 години

Вечни ама само с гледането ще си останат. очи пълни раце празни кошмар за всеки крадец тъй де комунист

51

бай Тошо

преди 5 години

Аз ще гласувам за герб от бсп нищо не става