74

Анонимен

преди 5 години

В Югославия най-известния лагер от Титово време е `Голи оток`. Както при нас `Белене`.Там са пращани всички българи от Македония. А от `Голи оток` рядко някой се е връщал жив.

73

Анонимен

преди 5 години

Няка доказателства, или това са поредните бъртвежи на института на Сорос? Не че нещо, ама родът ми е от там, при толкова много роднини и в Сърбия, и в Македония, как пък един не знае за 100 хиляди, избити от Тито българи? Ама виж, всички те помнят, че в бивша Югославия са живеели добре, помнят и американските бомбардировки с обеднен уран.

72

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм с 81, че Тито беше умен политик. Но Тито винаги работеше срещу България. В Сърбия антибългарската политика започва още с присъединяване на Македония към Сърбия след ПСВ. Тито просто я продължи като измисли `македонската нация` еи чрез Сталин и Коминтерна я наложи. Тогава започва чистката на всички с българско самосъзнание в Македония.

71

Анонимен

преди 5 години

Като чета какви глупости се пишат и се чудя - от глупост и незнание ли е или срещу заплащане.Тито както и Димитров са били емигранти в Москва дълго време. Но за разлика от Димитров Тито се е погаждал много добре със Сталин. Сталин не е харесвал Димитров, защото Димитров винаги е имал собствено мнение и не му е клякал. Не случайно другите двама българи, които са дошли от Германия с Димитров са убити в лагер. Тито и Сталин измислят `македонската нация`.

70

Не на мен тия

преди 5 години

Пропаганда. Тито беше държавник и заслужава огромно уважение защото не клякаше нито на СССР, нито на САЩ. Югославия беше най-уредената соц държава, сърбите пътуваха в цял свят. В сравнение с него бай Тошо е един селски хитрец. До ден днешен го уважават и тачат сърбите.

69

Анонимен

преди 5 години

Поредната пропаганда и надгнетяване на омраза между Сърби и Българи, ако не си помогнем сами тук на Балканите няма кой да ни помогне.

68

Анонимен

преди 5 години

Поредната пропаганда и надгнетяваненс омраза между Сърби и Българи, ако не си помогнем сами тук на Балканите няма кой да ни помогне.

67

Анонимен

преди 5 години

Изпълняваше командите и на Лондон, Париж и Москва и до 1989 год. на Вашингтон.

66

Анонимен 11

преди 5 години

Да ли всичко това е вярно или не...ние не можем да го твърдим със сигурност.Просто нямаме доказателства.Че са избити много българи,са избити,но точна цифра няма.Това с само догатки.А колко сърби са убити от Първи Окупационен Корпус през 41-44г. под командването на генерал- майор Асен Николов пак не се знае...така че нека ме съдим никого и да замълчим.Времената са били такива!!!

65

Анонимен

преди 5 години

От Римската империя насам, пък и преди това всичко е само интереси, Тито не е бил по различен от всеки друг.По темата вчера статия за Сороските "масови" протести в Сърбия и днеска статия навеждаща на асоциации между Вучич и Тито, и подкрепата им от Москва.Браво само така, мачкай мозъка на матреала.

64

Анонимен

преди 5 години

До73. Архивите са отворени от Запада и от Югославия. Това което е не казано си стой в Москва. Но не е нещо тайно.

63

мнение

преди 5 години

Докато не прочетем архивите в Москва за отношенията между Сталин-Тито-Димитров , всичко написано до тук са просто догадки.и лични мнения.

62

Ропотамо

преди 5 години

Тито не е искал федерацията да включва БГ заради Вожда и останалата клика, които са били *** на Сталин. Знаел е че си вкарва таралеж в гащите... Пък и не е избил 100 хиляди българи.. малко преувеличено е, но кръв има... и както винаги бакята сърби ни го забиват директно в гърба и после мрънкат... те затова никой не ги обича на балканите.

61

Анонимен

преди 5 години

Тито го спасява секретаря му Милован Джилаз. " ако отидеш при Сталин ще те върнат в ковчег като Г. Димитров". Сталин прави няколко опита за покушение на Тито но не успешни.

60

Ivan

преди 5 години

Mnogo ste naivni...vjarvate na vsichkite...

59

Кдкдкеиек

преди 5 години

Кръвта е и по ръцете на *** от БКП и по ръцете на техните наследници БСП. И тия боклуцци от БКП, са се наричали българи. Дано има Ад и *** да страдат във вечни мъки там. Анатема ***.

58

Анонимен

преди 5 години

Тито е бил най-големият Балкански патриот ако не бяха cедерастите сега гръцките острови щяха да са наши.

57

Анонимен

преди 5 години

Ами айде да сме честни - българската армия също е избила и разселила маса невинни гърци в Егейска Македония само в периода 1941 - 1944, с десетки хиляди. Да не се правим на ощипани госпожици и жертви. А между другото, Балканската федерация е единственият начин държавите от нашия регион да останат независими от влиянието на Русия, Европа и Щатите. Но не сме узрели за това.

56

Анонимен

преди 5 години

като чета как родните сърбомани хвалят Тито как не цепел басма на никой и се сетя как НАТО им го нацепи на сърбите 1999 г. и почвам да се смея неудържимо. При това точно европейските държави, където сърбите свободно пътуваха и работеха от години. Факт е, че сърбите най-позорно безусловно капитулираха, защото насреща имаха редовна армия, а не мирно население, което да тероризират по нощите.

55

Анонимен

преди 5 години

Тито е прочистил византийските македонци от Егейска Македония обаче и до днес гърците имат спорове. Тито е искал БГ. СърбиЯ и Македония да създадат Балканска Федерация и Единна мощна държава на три моета способна да се противопостави на САЩ и СССР и Балканите да се освободят веднъж завинаги и да превземат Германия която по това време е било доста хлабава без никаква армия.