139

Анонимен

преди 5 години

- Колко станаха мезонетите на мазния имотен физкултурник Ушев Цецо?- Колкото са минетите на Бойка в Симитли!

138

Руснака

преди 5 години

*** как бре, па той си е от секаде евро депута тъ ))

137

ЦЦ

преди 5 години

Ако ГЕРБ загуби 1-вото си място на евроизборите, това означава предсрочни избори за Народно събрание. А предсрочните избори означават служебно правителство, което да организира тези избори. Загуба на такива избори означава разследване на далаверите му.Най-важната кауза за ГЕРБ и Цветанов е да си назначат техен човек за главен Прокурор.

136

Ушко "апартамен

преди 5 години

Според Цв.Цв. предложението за започване на преговори със САЩ за закупуване на 8 изтребителя F-16 ще получи подкрепа в парламента. "Това, което беше прието от МС, е възможният най-оптимален вариант и инвестиция в сигурност", категоричен бе Цв. Не се е загрижил Физкултурника за сигурността на държавата, защото с 8 самолети нищо не може да се направи. Целта е друга- при 10% комисиона двамата с Б.Б. ще вземат по 100 млн.лева. А само с 1 млн. лв Ушко ще закупи 5 луксозни апартаменти!

135

Роб на влаЗта

преди 5 години

Ти си за бесилка бе Цветанов ......какъв евродепутат.След теб навсякъде остава батак но...пък ти се открояваш с добри подаръчета .

134

Ушко рекетира

преди 5 години

До не му трябваБез Ушко ГЕРБ няма да се разпадне, но Физкултурникът избра удобно време за рекет над Б.Б. и ГЕРБ. Сега предстоят избори за ЕП и местни такива. Цуци държи в ръцете си местните структури на партията, чиновниците от държавната администрация и с.ига.ните. Затова го дава тежко и смята, че е некоронован премиер. Ако БиБи е по-решителен, лесно може да се раздели с Цуци, както това стори Доган с Хр.Бисеров. Ще го обвини в десетки незаконни действия, ако се наложи и на прокурор ще го даде

133

Ушко е КРЕЗ!

преди 5 години

Цуци си е *** Ушко, не знае чужд език и там ще се чувства неуютно. Контакти с колеги депутати от други страни никакви, а българските евродепутати все пак са хора умни и няма да му обръщат внимание. А в БГ само от сделката за изтребителите при комисиона 10% ще получат с Биби по 100 млн. лева на човек. Отделно командването в НС и дела си от парите за ГЕРБ - т.е. без да си мръдне пръста получава поне 4 млн.лева. Та той е ИСТИНСКИ КРЕЗ!

132

Цвинокио

преди 5 години

е каунка

131

не му трябва

преди 5 години

истината,е че той получава доста добри доходи като агент на ЦРУ,Интерпол и дялове от евросредства.Той е моторът на партията.Той изгради окръжни и районни комитети и структури на партията по комунистически почин.Създаде младежка организация,копие на ленинският комсомол.Без него партията ще се разпадне.Такива като пекинската патица и Цура рабфака,Влади касиерчето и другите случайници не могат да ръководят партията.

130

Свобода за България

преди 5 години

"Европа в нашият дом" = на "Ушат копой във нашият дом" или как МВР се превръща в частна въоръжена милиция на ПП ГЕРБ за разчистване на политически и лични сметки!А на тебе МВР смени ли ти съседа с очилати ушета за да те наблюдава!?

129

ПР

преди 5 години

Пъпеша, ако оглави листата на герб, това ще е гаранция за успех на евроизборите. Всички ще гласуват за него, че да са маха от България и да отива при серГея, в брюксел.

128

Анонимен

преди 5 години

Чудя се що за твар трябва да си, за да те мрази цял народ и в червата, а ти да продължаваш да "усвояваш" и да купуваш нови и нови апартаменти?

127

Анонимен

преди 5 години

Докато селския комуноиден българин не осъзнае кои са истинските десни партии...ще ни управляват комунисти и ченгета като герб бсп и дпс.

126

Анонимен

преди 5 години

Вие сте причината в България да има все по малко Европа, ченге мръсно!

125

Факт

преди 5 години

До Ми той умрял маЦецо ще е на свобода докато ГЕРБ е на власт.Каквото и да направи.

124

Мда

преди 5 години

Очертава се интересен развой на Евроизборите-влизат само 3 партии,ако в близките 2-3 месеца не се лансира нещо що годе приемливо*!И какво ще се получи?Герб с 6-7,БСП 6 и ДПС 5-4.Още по-интересно ще стане,ако и в националния парламент се получи същата конфигурация.*за сега няма-люспите от СДС не стават за нищо,а гласовете отиват в ГЕРБ

123

Щирлиц

преди 5 години

Поредната червена гнус.

122

Ми той умрял ма

преди 5 години

Цветанов е за затвора

121

1234

преди 5 години

и да искаш няма кой да те избере

120

Анонимен

преди 5 години

То е ясно че по Европата се краде, ама трее акъл, и точно тук се троши схемата на Цуцик. Затова ще си остане тук за да си гепи юргулешката.