13

муспи

преди 5 години

Вижте колко голяма статия и колко коментарии, и нито дума за евреите?! А те докарват диваците, за да може бялата раса да се превърне в евреи. Има един природен закон, открит преди много хилядолетия, но пренебрегван от безхаберие: Ако избиваш евреи бежанците сами си изчезват?!

12

Анонимен

преди 5 години

Толкова са жалки.И без това след известно време ще умрат.След известни време континентът ще заприлича на Африка.След това постепенно цивилизацията ще загине,заедно с научните открития прогресът и всичко останало.Най-накрая всички че пукнат от спин или ебола и още хиляди други болести.Толкова зор за едно нищо.Тези хора наистина ли вярват,че всички са еднакви?Ако беше така защо африканците не се оправят?Те са независими от близо 100 години.

11

Нестор

преди 5 години

Решението -12,7 мм Крупнокалиберный Снайперский Пулемет КОРД !

10

татул

преди 5 години

Този знае ли ,че на мен ми е писнало оттакива залитания.Откъде дойде привт-ственото слово и царете с техните пле- мена се преселиха отвъд топлия конти-нент.Да каже,че сега немците ще иматсмолисто черни къдрави коси и даспре с Виолета Булц да ръсят дипломация.

9

АнонимеН

преди 5 години

САМО ЗА 2016-ТА ГОДИНА ИМАМЕ 2 МИЛИОНА БРОЯ НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ КОИТО СА СЕ НАВРЯЛИ В ЕС!--------------МЕРКЕЛ ВИДЯ, ЧЕ СИ ОТИВА И СКРЪЦНА СЪС ЗЪБИ ПРЕЗ 2018-ТА НО ПРЕДИШНИТЕ ГОДИНИ САМО ВИКАШЕ ИДВАЙТЕ ИДВАЙТЕ!!МЕРКЕЛ УПРАВЛЯВА ЕС ЕДНОЛИЧНО И ТЯ Е ГЛАВЕН ВИНОВНИК ЗА НЕЛЕГАЛНИТЕ ЗАЩОТО МОЖЕШЕ ДА СКРЪЦНЕ СЪС ЗЪБИ ДАЛЕЧ ПО-РАНО!

8

Анонимен

преди 5 години

Ква манипулативна списка. Изморихме се, да влиза кой искаНяма се уморим!!!!!!!!

7

АнонимеН

преди 5 години

ВЕЧЕ Е КЪСНО!!!ДА ЗА 2018-ТА ЧИСЛАТА СА ПРИЕМЛИВИ!!!НО КАКВО ЩЕ ПРАВИМ С МИЛИОНИТЕ МИЛИОНИ НЕЛЕГАЛНИ ОТ 2011-ТА ДО 2017-ТА!

6

fake news

преди 5 години

те не се бори, тя ги приема...

5

БГЕКЗИТ

преди 5 години

Вика му се депортация...рационален отговор ,на незаконната емиграция.Как Саудитска арабия и Израел отказват всякаква помощ, а ние сме имали отговорност, за техните хора?Ако аз отида в Саудитска арабия, дали ще получа помощи...или където и да е...ми НЕ.Те (имигрантите) ще идеат, докато не ги спрем. Ако ще помагаме, трябва да спрем движението на хора и да подпомогнем техните икономики. Иначе и европа ще падне, защото НИКОЙ няма вечно да работи за помощите на некви. Ае аман...

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2явно и на други им е писнало - точно това се обажда в статията63973

3

Анонимен

преди 5 години

Ердоган си взема паричките от Европа и си затваря очите, че егейските острови в Гърция бяха съсипани от миграцията. Това се и очакваше

2

Анонимен

преди 5 години

Това гърче защо не си гледа работата? НЕЛЕГАЛНИТЕ вън! Писна ни!

1

ТHE Патриот

преди 5 години

И затова просто се предаде :)