107

Анонимен

преди 5 години

До 121 Глупости! Какво значи да ти дават повод? Ревнуват мъжете с комплекс за малоценност. Доверието и уважението нява ли го, връзката ви е ненужна. Има такива нещастници, които ревнуват, когато жената има успех в кариерата си, когато е усмихната и общителна, дори когато поддържа добри отношения с родителите си. Ревнуват комплескарите, които в повечето случаи си въобразярат разни неща и се борят със своите страхове от изоставяне, тормозят и отблъскват жените си, не понасят жената да е щастлива.

106

Чило

преди 5 години

До Лелеее 92Само така, мацка, такива наперени харесвам. И до няколко месеца вече са омекнали като масло. Обичам да ме предизвикват.

105

Анонимен

преди 5 години

Ревнуваш, ако другият ти дава повод, после ревнивецът бил виновен.

104

Анонимен

преди 5 години

Занимават ни с педофили.... Гнусна робота. Жалко за момичето.

103

Анонимен

преди 5 години

Не ревността а простотията е проблема. Колкото по *** е човек толкова е по ревнив.

102

Анонимен

преди 5 години

"Жените много по-добре от мъжете прикриват връзките си."Не, че ги прикриват по-лесни, ами просто мъжете са по-малко ревниви и обикновено не им идва на ум да ревнуват преди да им замирише на чуждо животно.

101

Анонимен

преди 5 години

"Сложил съм специален софтуер на домашните компютри, на лаптопа на жена ми и на телефоните."Така се прави :)

100

До 108

преди 5 години

Съпругът последен научава, че жена му му изневерява. Жените много по-добре от мъжете прикриват връзките си.

99

До 108

преди 5 години

Вярвай си!

98

Анонимен

преди 5 години

Няма никакви доказателства, че е имало ревност в случая, но това се тиражира навсякъде. Както обикновено всеки отсъжда кой е прав и кой е крив, без да знае какво наистина е станало.

97

Анонимен

преди 5 години

Проблемът с ревността има две страни. Ако я ревнуваш, защо си такъв ревнивец? Ако не я ревнуваш, не ме обичаш щом не ме ревнуваш. Няма угодия на този свят.

96

да

преди 5 години

Разделил се с първата жена, с която имал 2 деца за да заживее с втората, която имала дете. Значи все пак е хранил чуждо дете. Много комплексиран е тоя човечец.

95

До 106

преди 5 години

Въпросът започва с "Ако един мъж ....", а не "Ако този от новината...."Не четете ли бе хора?

94

Анонимен

преди 5 години

В момента съм щастливо жене със съпругата си. И сега не я ревнувам. Обаче не я ревнувам, защото ТЯ НЕ ми ДАВА ПОВОД да го правя! Вярвам и, защото по всичко си личи, че не ме лъже. Докато съм имал предишни връзки, в които нещата си проличават. Като започне да те лъже дори за малки неща, това си е практическо упражнение за нея да те лъже и за големите работи. В крайна сметка в която и да съм започнал да се съмнявам, все е излизала нечитава накрая и съм ги пращал такива да си ходят.

93

Анонимен

преди 5 години

Тая май е била калайджийка.

92

Анонимен

преди 5 години

"Колкото по-тежък комплексар и слабо интелигентен е един мъж, толкова повече проявява ревност"Комплексарът си ти, че очевидно си слабохарактерен и се чудиш как пред себе си да оправдаеш собствената си немощ да се справиш с проблемите. И в крайна сметка си станал зеленчук, който няма против да тропаме жена му. И той си казва "аз нямам проблем с това, не я ревнувам, нека си я тропат" и като си се настроил така и ти става по-леко на мизерната малка душичка.

91

Анонимен

преди 5 години

До 101Когато мъж износи в утробата си 9 месеца дете и се разпъне корема му докато се напука от стрии и си скъса оная работа от напъни и нечовешки болки, жертвайки своя собствен живот докато роди, тогава поставяй тези претенции, а до тогава хвърляй с...то си където искаш или си вземи сурогатна майка да си имаш само твое собствено дете.

90

Анонимен

преди 5 години

Един мъж на 65 с колко годишна трябва да живее, за да му роди деца? С 60 годишна ли, с 80 годишна ли или 100 годишна, нещо не мога да се сетя? Човек, ако няма поне едно дете, все едно, че не е живял, животът му е бил напразно.

89

Анонимен

преди 5 години

До Лелееее 92Evala !!!

88

Анонимен

преди 5 години

До звездичкаТова важи и за жената че няма право да му отнема детето ако е негово.