89

Анонимен

преди 5 години

Оправдана ли е толерантността. Незаконни постройки, кражби на ток и вода и т.нНякой ги е търпял през това време.

88

Възмутен до 79

преди 5 години

Защо се чудиш, че се оставил да го бият? Защото, ако беше ги пребил или убил щяха да го осъдят да лежи в затвора, а тези от етноса са защитен вид! Те знаят, че и да убият няма да лежат в затвора! Ето затова се е въздържал, защото има семейство и е отговорен, не чака държавата да храни децата му!! А тези *** същества са непредсказуеми и агресивни, нападат неочаквано!

87

ТОВА Е ИСТИНАТА !

преди 5 години

Едните българи патриоти искат СССР другите щатите третите са за европеиско бъдеще на България други защитават правата и свободите---накрая победител е РОМСКИЯ ЕТНОС.--който има деца държи бъдещето...ако има един българин да вярва ,че българските семейства в близко бъдеще ще започнат да имат по3-4 деца аз Хасан да стана !

86

Анонимен

преди 5 години

До СлучаенТи му виж физиономията на този Христо Николов, чуй крясъците му и после си прави сметката дали да му вярваш на това, което казва.

85

Роми

преди 5 години

Исторически е етнос който съществува благодарение на цивилизовано общество.Накратко казано - па$разити.Те не могат да съществуват самостоятелно.Няма оправия, спират им се привилегиите и помощите, и им се издават масово меж. паспорти, връщат им се оригиналните имена.четох за село в БГ, обитавано от върнали се в БГ турски емигранти, млади хора заможни - въоръжили се с пушки и изгонили кандидат крадльовците!Ромите не се върнали повече, защо БГ турците могат, а българите -Не, това е въпросът?

84

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 89Казваш, че тези само трудът ще ги оправи.Помниш ли какво беше казал Саркози в един дебат по телевизията? Той заяви, че ромите може да ги интегрира само онзи чичко, дето като му напишеш името тук напоследък, после коментарът ти изчезва.

83

Случаен

преди 5 години

Радостно е, че има 7000 студенти от ромски произход! НО , защо не се ограничи раждаемостта на малолетните, защо няма закон! Или да ги оправдаваме, че такава им е културата и се смесват роднини , раждат се деца *** и инвалидизарани! ЗАКОН за тези, които правят деца на малолетни и кръвни роднини. Така ще намалее и раждаемостта и невежеството. А не кой кого такова в семейството не се знае. за да раждат и да смучат държавата. Законът да важи за всички , за българи и за роми и да се спазва!!!!

82

Да ни съобщят

преди 5 години

1. Срината ли е вече махалата?2. Арестувани ли са онези 20-ина роми, които са се юрнали с брадви и колове да помагат на биячите?3. Арестувана ли е ромката, която пред ТV-камерата заяви: "Той е слязъл от колата и ги е блъснал на земята, нашите само са се защитавали" - тези думи са опит за заблуда на следствието!Ако отговорът на някой от тези въпроси е "Не", значи и сега парата отива само в св..ир..ката. Явен сигнал, че не можем да разчитаме на институциите и трябва да се справяме сами.

81

не става

преди 5 години

До Анонимен89Натиснеш ли ги да бачкат,ще почнат да се палят!

80

до 77

преди 5 години

Като си се запенил и не четеш недей да дискутираш--българите малко ли се биянт под път и над път оня ден един беше скачал и на жена ,че го засякла , а ако бяхте в щатите за расизъм половината щяхте да сте в пандиза .. няма роми тука 3-български граждани са се били ,неможе да има специално отношение закона си е закон за всички не може после да преследваш ,,роми,, за незаконно стройтелство ,като ще преследваш ще преследваш всички.. Не стгава тая дето я искате ем социализъм ем Тошо ем диктатура ем

79

не е командос

преди 5 години

До Анонимен79Бил е готвач!

78

Анонимен

преди 5 години

Тези само труда ще ги направи хора.Докато мързелуват,крадат и налитат на бой си остават само ***.

77

симбиоза

преди 5 години

От Бг самолети -- от братята роми --ромчета пилоти !

76

бой с разузнаване

преди 5 години

Това са първи конфликти с цел придобиване на боен опит срещу българската армия --командира на ромската освободителна първа армия е направил свойте изводи набелязал е слабите места в противника и е готов за пълномащабно настъпление по целия периметър.Ама човека за какво да бърза само още 20-тина години и проблема ще се реши от само себе си.

75

Анонимен

преди 5 години

Престанете да лъжете, че са били двама побойниците!

74

Специалист

преди 5 години

Тц, не сте прави! Оригиналните *** имат сини устни и синкаво-виолетови венци. Всички други са някакъв мръсен ***, и ето за това се наричат роми, а не ***.

73

Анонимен

преди 5 години

До точкаТова че на криминални елементи трябва да се спират всякакви социални помощи е така, но те трябва да се лишават от правото да гласуват.

72

Анонимен

преди 5 години

Ако се чувстват дискриминирани да хващат по широкия свят могат да пътуват без визи с български паспорт до 169 страни включително Индия.

71

Историята

преди 5 години

До *** 50Допълвам: Абсолютно точно казваш, че ***.те са дошли в Европа преди 7 века. Да, те са дошли от Азия заедно с османските турци, през XII-XIII век, като катуните им са вървели след войската по време на завоевателните походи, и са се възползвали от турската закрила настанявайки се на чужда територията - Европа. Изхранвали са се като са ограбвали и опустошавали завладените от войската селища. Това което турците не са успявали да ограбят, са го довършвали ***.те.

70

Анонимен

преди 5 години

Чудя се що за командос ще позволи 2 хлапета да го претрепят. Явно командосите ни нещо са нефелни. Няма го старото кашик!!!!!