186

Анонимен

преди 5 години

Миг 29 освен по кило ръжда с нищо друго не превъсхожда каквото и да е Кат всичло руско в прочем

185

Анонимен

преди 5 години

То това и Самите създатели на Грипен не са го крили Просто са си запазили и тяхното пройзводство Нещо което и ние щяхме да имане ако Русия ссср не ни бе накарала да затворим нашите авиозаводи ДАР и Каброни бг

184

Кшищоф

преди 5 години

"Според него, ако говорим за редукция на цената, това може да бъде само и единствено надолу." Не знаех, че имало и редукция нагоре. Абе влагайте малко мисъл като се изказвате и драскате - аман

183

Анонимен

преди 5 години

МиГ-29 превъзхожда по всички показатели F-16. По скорост, rate of climb, маневреност. Съизмерими са само по устойчивост на конструкцията при претоварвания. Оттсъпва му по боен радиус. Вече е спрян от производство, защото дълбоката му модификация МиГ-35 я качват на конвейра и това щe бъде най-добрият лек изтребител в света - свръхманеврен, с АФАР и още радари, нова авионика, нови ракети. Но ще го купят Алжир, Виетнам и др. За нас - никс мамата!Ние ще вземем F-16, самолет на въоръжение от 1979 г.

182

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 213.Или процесора ти е изпушил ,или хард диска теи се е задръстил.Тези домати са пълни с нитрати,*** такъв.

181

Анонимен

преди 5 години

То донякъде и американските самолети са донякъде руски... Това като закачка към някои ***... дето си мислят, че щом е от САЩ не може да бъде похвалено. В САЩ са бягали от комунизма и български авиоконструктори, и руски. То има и там и модели самолети и въртолети дето се казват "Сикорски".Сикорски е бил гений.

180

Анонимен

преди 5 години

Сърбите купиха 3 МИГ-29 втора употреба

179

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 212Руски военни самолети купува Индия до колкото знам.Индия се отказа и им върна самолетите заради плачевното качество.

178

Анонимен

преди 5 години

В Турция има закон, който забранява произвоството на ГМО, а там законите се спазват.Което не значи, че и турците не ядат ГМО, защото има огромен внос на храни.Но в Турция не се произвежда ГМО продукция.

177

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 213България е произвеждала домати.Но сега и домати не произвежда.Я пък ти!?Български домати и краставици ядох точно на Нова година във Велинград.Оранжериите в района произвеждат чудесни зеленчуци.ГМО имаш в болшевишката кратуна.

176

Анонимен

преди 5 години

България е произвеждала домати.Но сега и домати не произвежда.Всичко е внос от Турция и Гърция.ГМО.

175

Анонимен

преди 5 години

Никой не иска да се вози в руски пътнически самолети... А за военните им гледахме как 4 броя дадоха фира с парният кораб "Кузнецов" дето го водят самолетоносач.Руски военни самолети купува Индия до колкото знам. Ние навремето имахме Миг-ове, защото ни задължаваха.Комунистите само изопачават истината и лъжат, лъжат.Ама и лъжата е до време. На вас комунистите вътрешностите ви са изгнили от толкова много лъжи.

174

Анонимен

преди 5 години

От 20000 дна армия от които полвината са офицери ,генерали,пенсионери и администрация.Самолети.Луди.

173

Анонимен

преди 5 години

Чисто нов модел ф16, последен модел като при колите, нещо не схващат Кутевите или така им изнася.

172

Анонимен

преди 5 години

Абе досега не съм чул в турски медии да има някакви критики към F-16, а те го използват отдавна и то във военни действия против ПКК. Като гледа турски филми за турската авиация, само го хвалят. Просто самолетът наистина е добър.

171

до Зозо

преди 5 години

Че си некомпетентен е очевадно.Но не по-малко явно е и колко си ***.Нямаш никаква представа какви самолети е "произвеждала" България и кога и защо спира това производство

170

Анонимен

преди 5 години

Срещу кой ще ги ползвате тези самолети.Най бедни сме.Самолетите са скъпо удоволствие.На гол тумбак чифте пищови.Шкембе Воевода знае че няма да е вечен министър ,и затова напира ,заради комисионните.

169

F16 най-използван???

преди 5 години

Да, напълно възможно е да е най-използван защото е най-стария самолет.Пък и на колко колонии е набутан на сила както и на нас ни го набутват.А на такъв стар самолет колкото и каквато и да било електроника да му туриш, той си остава същата анитка със същите летателни качества от преди половин век.Електрониката само подобрява условията на пилота, но не променя самолета.

168

Анонимен

преди 5 години

Според съветските социалистически *** най добре да си купим делтапланери от тия дето летят на морето че са по евтинки, хубавите самолети са скъпи за съжаление.

167

Зозо

преди 5 години

Благодарение на СеСеСеРе България вече не произвежда самолети! Така, че марш в гората .... копейкаджии!!!