195

БХК и ДПС

преди 5 години

Веднага мъже на годината!

194

Рок енд рол

преди 5 години

Обаче, преди около година, една група роми (5-6 на брой) попадна на един приятел и сина му. Те двамата не са много съгласни с моя миролюбив мироглед и имат сериозна физическа подготовка, позволяваща им не само вербално, но и на практика да изразят мнението си към агресивни нападатели. Е, казах им че са прекалили, де! :)

193

Рок енд рол

преди 5 години

"Който е по- жесток и не му пука от нищо обикновено побеждава в уличния бой, затова и ромите надделяват последните години над нас българите."... Нормалният човек смята, че трябва да се бие, когато е нападнат. Има респект от закона и знае, че носи наказателна отговорност. Затова и се оказва неподготвен за уличен бой. Дано се оправи човека!

192

Анонимен

преди 5 години

Най ме яд че се размножават като *** на 12 ражда до 18 има 3-4 неграмотни деца без никакъв шанс да се превърнат в нормални индивиди полезни за обществото и децата не са виновни никой не би имал шанс като израстне в тая среда , виновна е държавата че го позволява , защои няма осъден от тоя етнос за педофилия , защо това им се разминава щото било културна особенност , те са бг граждани защитават ги български закони и трябва да се наказват според тях.Малумна държава.

191

Анонимен

преди 5 години

Няма държава хора , моля се да не изпадам в такава ситуация щото спасението е едно вадиш ножа и дупчиш наред колко можеш повече и после квото господ е рекъл иначе те пребиват като куче. Язък за българите умрираме героиски и няма оправия.

190

Анонимен

преди 5 години

Значи България е по-опасна от мисиите. Там командосите са всесилни, а тук нашите роми спокойно си ги пердашат.

189

Френски легион

преди 5 години

Видяхме ги (не можахме да ги видим, скриха ги) онези 3 *** от легиона, дето ги пребиха двамата братя!

188

Анонимен

преди 5 години

Ако беше служил във френския легион дали щеше така да се получи? Ама късмет да е в българския...

187

От бореца

преди 5 години

Винаги си тренирам за да не ме хванат неподготвен, ритам му.му.ни още от детската градина до сега повече от 40г. тренировки,му-ха-ха нямат шанс.!.

186

Анонимен

преди 5 години

Ромите са *** долни, то е ясно. Иначе на всеки може да се случи да го прибият. Който е по- жесток и не му пука от нищо обикновено побеждава в уличния бой, затова и ромите надделяват последните години над нас българите. Станали сме много ***, меки и педа.лести ние българите, а не толерантни. Иначе аз съм 75 кила, ама преди години пребих един 100 кила боксьор - просто го ударих първо със стол в главата, като се беше обърнал с гръб.

185

8

преди 5 години

Нещо не е съобразил. Аз не съм военен с успешни мисии, но имах подобен случай - засякох се на пътя с някакви *** - тръгнаха да излизат от колата, и аз тръгнах, но само като ми видях израженито бързо бързо се прибраха и офейкаха с *** газ, честно имах сериозното намерение да ги спукам от бой и някак си го усетиха гадинките. Този се е оставил, друго обяснение нямам

184

Анонимен

преди 5 години

Няма ли от БХК да излязат със становище за освобождаване на арестуваните и да издигнат някой от тях за човек на годината?

183

до Брадчеда....

преди 5 години

Направил им е забележка в качеството си на шофьор, който вижда някакви да се мотаят безцелно на пътя му. А ако беше блъснал някой от тях, защото са там, където не трябва да бъде, тогава каква глупост щеше да изтърсиш?

182

Некой си...

преди 5 години

От БХК подозрително мълчат...

181

до ядосан

преди 5 години

Не си ядосан, а си глyпaк. Нищо не си е помислил, нито се е правил на отворен. Направил им е забележка, не е тръгнал да се бие. Има свидетели, а ти си просто един глyпaк.

180

Наблюдател Блгд

преди 5 години

Добре де,тези бият военни,бият лекари,бият полицаи,убиват журналисти,докато се разхождат,крадат всичко що им падне,да не говорим за ток и вода,....Ама защо не отидат да бият тези в парламента и да крадат от тях?!?!?После било нехуманно,да се гонят от селата и градовете.Евтаназия си трябва....!

179

Митака

преди 5 години

Ако излизаш от колата да правиш забележка на ***, особено ако са повече на брой естествено, че трябва да очакваш да стане бой. Поне една бухалка да беше носил - ама лош късмет. От *** добро никой никога нещо добро не е видял

178

харалампи

преди 5 години

До MünchenЗабавно ми е как хората преиначават истината. Следващия път си провери фактите, защото да такава история е имало, но роднинските отношения са малко по различни :) Ситуацията в твоя случай е, че някой ти е разказал за тази случка, а ти чул недочул се правиш на добре запознат... Ко да те правим, че си *** националист...

177

House M.D.

преди 5 години

Правилно са го пребили. Никой не понася безродниците.

176

201

преди 5 години

Не са ти ясни нещата. Ромовете са кекави алкохолици, но са нагли, безчовечни и подли. Човекът е нападнат в гръб, затова така са се развили нещата. Грешката му е била, че не е смазал от бой ромовете веднага щом е слязъл от колата.