15

,,интелигенция,,

преди 5 години

с американския посланик,английския,руския посланик се консултирайте тези от бсп са клоуни

14

Бсп-бита карта

преди 5 години

10 поредни години Боко разбива БСП на всякакви избори. И този терор на Герб над Бсп ще продължи докато *** води старческата партия. Не го ли разбрахте още това...

13

ИСКАМ НР БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

на 28 място в света, а не на 78. Заплата, стигаща ми да ходя на море всяка година, 4 блока на АЕЦ - Първа атомна на Балканите. Искам бензин по 30 ст, нафта по 8. Искам да ям български домат и чушки, а не полски кашкавал и турски домати. искам армия с 300 самолета, а не 8. А опашките за хляб и мляко очевидно е не си живял тогава бяха след ПРЕВРАТА 1989

12

Анонимен

преди 5 години

До АКО СТАНЕТЕ БКПИскаш режим на тока, празни магазини, заплати от 200 лв и хората да ходят в дочени дрехи на работа и в Унгария има роми ама никой не може да шукне.

11

До 8

преди 5 години

Вишеградската четворка се бунтувала против ЕС.Ами да го напуснат тогава,защо стоят и лапат фондовете.Те и против СССР се бунтуваха,ама си ядоха боя.Ние си кротувахме,ама на,пак сме с тях в ЕС.

10

АКО СТАНЕТЕ БКП

преди 5 години

и се върнете към ценностите на социализма ще гласувам за вас. А дотогава чистете редиците от разни "СВИНАРИ-КОМУНИСТИ"

9

Анонимен

преди 5 години

Чуждата дума и чуждица в българският език - "реформа", трябва да се замени с българската дума "преустройство". Всеки истински българин, било политик, министър-председател, председател на парламента, президент, партиен лидер, трябва да използва думата преустройство вместо чуждицата "реформа". Бъдете българи, бъдете патриоти обединени, бъдете консерватори.

8

Анонимен

преди 5 години

Не е лесно да се управлява, но е лесно да се критикува отстрани. Вие от БСП не ставате за нищо.

7

ЦЕНЗ ЗА ГЛАСУВАНЕ

преди 5 години

Нямаш 8 клас - нямаш право да гласуваш. Не знаеш български - не гласуваш. Не живееш постоянно в България - не гласуваш. Махане на мъртвите души от списъците. 10 г затвор за купуване и продаване на гласове. Тогава може да се говори за честни избори . И КРАЙ с ГЕРБ

6

Анонимен

преди 5 години

Ми нали вие, комунистите, разчитахте на тях и им раздавахте бира и кебапчета, г-жо Нинова? Нали в продължение на десетилетия бяха ваш електорат? Да ви припомням ли скандалите с фондовете за интеграция на тази част от електората ви, при които едни големи пари бяха "усвоени" от едни ваши другари, после всичко беше замазано?

5

Анонимен

преди 5 години

България е най-верният съюзник на Европейския съюз. Великият Европейски съюз и Непобедимата американска армия са като слънцето и въздуха за всяко живо същество.

4

Анонимен

преди 5 години

Виновен е комунизъма и неговите производни боядисани като всякви граждани и демократи. А защо комунистите забраняваха църквата и десетте божи заповеди и така 70 години вече липса на църква, какво лошо има не в убивай, не кради и прочие таз дрогарка що не обясни и защо сме длъжни да гледаме все политици, а не някой духовник.

3

Анонимен

преди 5 години

Национализмът е последната степен на режима за отвличане на общественото мнение от истинските проблеми. Европейският съюз е в криза и пред разпад след излизането на Великобритания. Вишеградстата тройка се бунтува и иска демокрация и свобода, а не диктата на Европейския съюз.

2

Байфидан

преди 5 години

А чий електорат в продължение на десетилетия бяха ? Не бяха ли ваш?

1

Анонимен

преди 5 години

Виновни са говорящите и реално нищо не правещи политици дето все отварят очите на хората за туй кой е виновен с някакви скрити, подмолни, финансови подбуди. A както всички добре знаем крадците от Всичките цветове винаги казват дръжте крадеца.