242

Моше-Йерусалим

преди 5 години

Е като половината им държава бачка в Германистан за ква безработица говорим!

241

Скитник

преди 5 години

Чехите сами се свобождават от османците. Чехите се вдигнаха срещу Москва шейсетте години! Чехите имат своята нежна пролет! Всичко което ние "имаме" е Баташкото клане!

240

Ала_Бала

преди 5 години

Чехия винаги е имала добра индустрия. Преди ВСВ е била също една от най-индустриализираните държави в Европа и затова Хитлер я присъединява през 1938 г. През 1968 една от причините за опитът и за откъсване от СИВ е по-високата степен на развитие от редица други страни, членки на този съвет.

239

Анонимен

преди 5 години

Защото там когато почнаха преходът шефовете и политиците бяха хора-хванаха се и съвестно си направиха промяната както си трябва.В България шефовете и политиците си отгледаха мафия която ползваха за да унищожават и грабят.В Чехия нямаше -ВИС,СИК,Мултаци, каратисти,боксьори ,борци и тн всичките закриляни от политици и бивши служители на ДС.

238

Анонимен

преди 5 години

Чешката бира викаш е никаква икономика. Щом казваш... Чез също са нисой. Ясно.

237

Анонимен

преди 5 години

Успяха защото повечето работят във Фолксваген които им взеха завода без пари, както при нас, но при нас нарязаха всичко на скрап да не ги конкурираме, а там понеже са на границата и са им под ръка им взеха заводите да слугуват на немците с 3 пъти по ниски заплати. Иначе Чехия няма никаква икономика, ако немците се изтеглят нищо няма да има там.

236

Анонимен

преди 5 години

Успяха хората щото си направиха лустрацията на време, изгониха руските слуги от властта и успяха. Ние не можем 15 години да купим 5 самолета за да не раздразним господарите от Кремъл а сега се питаме защо другите успяха а ние не.

235

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"пак си се объркал, чичо.. немкините са перфектни".Сигурен съм, че съм по-млад от теб и че съм бил с повече жени. Чехкините са по-красиви от немкините.

234

Чужденец

преди 5 години

Нямат български акъл - успяват..

233

Еврейско гнездо

преди 5 години

В Чехия е содом и гомор. Реклама на държавата да са ти евтините жени, проституцията и порнографията е ужасно. Да си немска колония, цялата ти икономика да ти се крепи от Германия и немски чичковци да идват да "разпусват" с чехкините (секс туризъм) ми звучи не похвално, а унизително. Нещо като държава-бaрдак. Може да са немска колония, но все пак са колония! И това го казвам без дори да съм консерва. Иначе колко да са напред - по-бедни от всяка западноевропейска страна.

232

Анонимен

преди 5 години

Чехите успяха, защото Германия е до гъ.за им и много от немските фирми се прехвърлиха в Чехия, заради по-ниските данъци и евтина работна ръка. Също така много чехи отидоха да бачкат в Германия и да изкарват тлъсти заплати, защото бяха едни от първите и немците по принцип не са негативно настроени към тях, а не както са с нас да не ни смятат за хора. Разбира се чехите са друго тесто и не са толкова продажна нация, като нас. Политиците им отстояват националните интереси и това също много повлия...

231

Анонимен

преди 5 години

техните боковци и цвъковци с по колко апартамента са? един? два? е сега разбрахте ли как успяха. Пуста алчност и парвенющина, изяде главата на ***

230

Анонимен

преди 5 години

До Иванушкадалеч от Кремъл но с кремълски газ...Иванушка Дурачок...

229

Анонимен

преди 5 години

Малко захаросана пропагандна статия. Чехите са малко по-добре от нас, но само малко. Тук се споменава само Шкода. Но колко чехи живеят от Шкода? Положението в Прага е сравнително добре. Но защото се рекламира като хубав град с евтините жени и бира. Разходката по Прага се описва като опасна в доста тур. гайдове. В останалата част на страната е малко по-добре от нашата провинция, но само малко. Вярно че чехите не ходят в чужбина на работа колкото ние българите, но и те ходят.

228

Анонимен

преди 5 години

Сори пичове, опорката с Кремъл не играе, Турция е с Кремъл и преди дни писаха, че там заплатите са по-високи от нашите. Прекарани сте отвсякъде, гербясали троляги :))))

227

Анонимен

преди 5 години

Въх ни думай, чехите ще са по-зле от нас. Ти ли пиеш чешка бира или те българска, мозък герберясал

226

Анонимен

преди 5 години

Когато бяхме с Русия нямаше просяци и пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

225

Анонимен

преди 5 години

Успяха защот всички работят във фолксваген и то на много по ниски заплати от немските, а фолксвагене дори не е техен, нямат никаква тяхна си икономика, ако стане нещо с фолксваген решат да се изтеглят и чехите ще са по-зле и от нас.

224

Анонимен

преди 5 години

как успяха... със справедливи и мотивиращи заплати, ето така успяха

223

Иванушка

преди 5 години

Когато си далече от Кремъл нещата вървят