44

RIP

преди 5 години

"Той беше прям и казваше всичко директно. Такива хора винаги са на ръба да бъдат отричани, но това са и хората, които са запомняни... Умно казано. По-добре отричан, но индувидуалист, отколкото човекът - шир потреба. На Запад е така, ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ. Това е и целта на системата - да заличи човешкото в човека и всички да бъдем нейни роби.

43

Снижаване...

преди 5 години

Като хлапе извади късмет да играе главна роля в един филм, в който другите деца бяха по-добри актьори от него. Много по-добри. Ама се прочу. И с това си остана. С коя роля ще го запомните?

42

Дон Карнаж

преди 5 години

Хахахаха "мъжкар" тоя Неадекватник Рашидов си ги мели едни такива дежурни. Кефи ме как преди години се ползваше думата "мъж" в България после смениха на "мъжкар" нали като животно - коч, бик мъжкар.. троши биволиците, козите, овците.. всичко в двора Съответства на нивото тъй че нормално да се намери една такава по сладостна и бих казал страстно-селска дума по-близка до сърцето на модерния българин, отколкото това прекалено цивилизовано и предателско-модерно, "някакси кастрирано" "мъж".

41

Анонимен

преди 5 години

Лека му пръст но алкохолици, наркомани и *** да ги жалим не върви много !

40

Anonimna

преди 5 години

Много харизматичен и талантлив актьор.Съболезнования на семейството.Бог да го прости..

39

Анонимен

преди 5 години

Едно изкуфяло пиянде защитава себеподобно, каква идилия!Както казаха по-надолу, само този, който не е живял с алкохолик, може да изпитва жал към подобна твар. Детството ми мина сред побоища, скандали и полиция. Малко, след като благоволи да се изнесе, но вече съсипал живота на майка ми, умря все така впиянчен и заобиколен от другарите си по чашка. Твърде късно, ако питате мен...

38

Анонимен

преди 5 години

Всеки със съдбата си. Жалко, талантливите хора често са по-крехки, трудно се проспособяват, не издържат. Съжалявам Алекс, животът отново й поднесе изпитания и многи тъга. Съболезнования!

37

АНТИ

преди 5 години

На морето в бутилката на Ласкин,капитан няма.Не се е родил още.

36

Анонимен

преди 5 години

Коментарите доказват за пореден път чудовищната духовна нищета на българското население. Умишлено не употребявам думата "народ" защото това стадо не я заслужава...

35

65

преди 5 години

Абе Рашидов ,кое му е мъжкарското на Ласкин?Че пиеше от сутрин до вечер,съсипа първият си брак,не плащаше издръжка. Съсипа живота на Алекс ,тя го издържаше.Съсипа таланта си.Каво още му оставаше ,той го съсипа-живота си.Този човек никой и никога не е обичал.Арогантен ,зъл и груб.Дано там горе се научи да бъде друг.

34

Анонимен

преди 5 години

Ако някой каже, че е по-добре да си слуга, а не-скот, о.к., това си е негов избор, но това не го прави по-малко скот, хайде, всички сме от една ферма!

33

Анонимен

преди 5 години

Лека му пръст на човека!За мен завинаги ще си остане порасналият Васко да Гама от с. Рупча.

32

Анонимен

преди 5 години

Значи, всички сме в един затвор.Някои си затварят очите за да изведат децата си в по-луксозен такъв.Това не променя схемата:господари-слуги-скот.

31

2+2

преди 5 години

Кой знае, колко апартамента е изпил ?!

30

Анонимен

преди 5 години

Баща ми е пияница, съсипа ни с майка ми и продължава... Само ние си знаем какво и как сме преживяли и првживяваме. Мразя пияниците! И тоя беше такъв и няма никакво оправдание за това. Като си лабилен психически, вземи се гръмни, не посягай към чашката... Абе, с две думи, не разбирам кво го оплаквате този...

29

Bhk

преди 5 години

До художникаИзползваш смъртта на човек, за да уязвиш инакомислещите, много позитивно, брат. И злобно.

28

ivailo

преди 5 години

Падението и смъртта му причинени от алкохола ме стреснаха... Не че пия много, ( през ден - два по 2 чаши вино и по някой път + 1 бира) но сега имам желание да не пия въобще!

27

художника

преди 5 години

Когато някой няма собствен живот, коментира живота на другите. Почивай в Мир, Ванка!

26

Факт

преди 5 години

Говореше с хората и за хората или като пияница, или като луд. Или като луд пияница...

25

зрител

преди 5 години

Въпросното лице 2 пъти го снимаха със скрита камера (предаване папараци) да пие и криволичи по улиците в София...