18

Анонимен

преди 5 години

Нищо не може да стане без знанието на Борисов.

17

Анонимен

преди 5 години

ПРОДАЖНА И КОРУМПИРАНА ВЛАСТ.УГОЕНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ НА ДРЕБНО.

16

истина е

преди 5 години

А Каракачанов иска да има и министерство за българите в чужбина ,за да се узакони нацяло корупцията !!

15

Анонимен

преди 5 години

До Македонски българинПоздрави! Радвам се, че там все още има българи като теб, които не са промити от сръбската пропаганда.Да живее България! Тази земя си е българска, това е истината.

14

Анонимен

преди 5 години

Къде са "колорадските бръмбари" от държавна сигурност? Или те сега продават чипс (не чипове)?

13

Македонски българин

преди 5 години

Аз получих българско гражданство още 2000 година, без какъв и да е проблем, подадох документи на кои ясно пише какви са били предците ми а и сега са на ясно моите родители кои са. Нямаше ниту подкупи ниту малверзации. Благодаря на българската държава за гражданството. Българин съм и българин ще си остана. И не съм го взимал за да пътувам а за да се чувствам още повече българин в тая поробена част от Вардарска Македония.

12

вижда се

преди 5 години

Корупцията е най-доходната професия в *** , която я практикуват всички шефове на ниско и високо ниво !

11

Анонимен

преди 5 години

Е тия превозвачи наште тук не са в закона , а тръгнали да бутат Брюксел. Ало у кой ви има доверие. ЕС Е РЕД И ПРАВИЛА ЗА ВСИЧКИ. НЕ САМО ЗА БОГАТИ

10

Пъпешогария

преди 5 години

Във всяка държава има мафия, но в България мафията си има държава. Странана на безумията, където "патриоти" продават паспорти като на женския пазар. Разни афганистанци и иракчани се разхождат из Европа с бг паспорти. Шенген ама на куково лято с тиква и пъпеш начело.

9

Турчин

преди 5 години

провалът на тол системата, липсата на всякакво качество и контрол на работата на АПИ, както и безхаберието и наглостта на ръководството раздаването на тъмно на милиарди от бюджета в последните седмици наблюдението върху 4 банки от БНБ продължаващото окупиране на ключови лостове във властта и позиции, за да може определени хора да си изберат удобен човек за нов главен прокурор, Панов да бъде изгонен и заглушен, а Цацаров да се намести на неговото място драмата с изземването на танкер на пристанище Бургас въпреки обжалвания и отмяна от съда

8

Турчин

преди 5 години

Когато простия човек с беден речник няма какво друго да каже, почва с обидите..

7

анонимен

преди 5 години

До ТурчинАми чуди се фесондо.Имали сме държава още когато туркестанците са били по пещерите в Мала Азия.Пещерите ви ги има по туристическите каталози.Там сте се свирали.Доказано е кои сте и какви сте.А ако нещо в Турция е нормално и добро е направено от еничерския корпус от крадени български деца.Чети история турски кьопек.

6

Турчин

преди 5 години

От българин какво друго да очакваш. Корумпирани, крадливи и алчни до девето коляно. Все още се чудя как това племе си е създало държава.

5

Таню

преди 5 години

*** история...

4

ей хора

преди 5 години

Корупцията е разяла държавата,представете си какви лица са си купили гражданство и какви беди могат да ни докарат?!

3

Анонимен

преди 5 години

Гл0пак!Да беше си останал румънец и щеше да е добре!Кво се занимава с нашата *** и корумпетата и!?

2

Анонимен

преди 5 години

И картоф не струва само главоболия с него.

1

Анонимен

преди 5 години

Fake news.