22

АТАКИСТ

преди 5 години

до 28 Ако ще и " Директорът" да се пише, същият първокласен инфантил си остава.

21

Анонимен

преди 5 години

В какви времена живеем само.. Изкуствен интелект, изкуствени зъби, изкуствени краставици, изкуствени илюзии абе въобще изкуствен живот. Това ли искаме в бъдещето си. Искам да съм близо до природата. Там е истината.

20

Анонимен

преди 5 години

сега разбрах защо толкова шум се вдига за руското разузнаване ,американците са разбрали че руснаците са направили изкуствен интелект , но не могат да го докажат защото още не са си разработили свой и се очаква да разработят такъв.

19

АТАКИСТ

преди 5 години

Василев, нека ти кажа едно...и голяма истина да си написал и накрая, като кажеш " Разбрахте ли селяни" всичко се обезсмисля... всичкия твой опит за мисловна дейност отива в небитието, а ти го имай за хумор иначе.Никой не обича вулгарните, Василев!

18

Василев

преди 5 години

Изкуствен интелект това е например перхидроленият пудел, който повтаря пет заучени фрази всеки божи ден по десет пъти!Слава на Путин!България вън от ЕС и НАТО!Тръмп е злодей и Сатана!САЩ са световен империалист!Руските ракети за четири минути идват от Крим и две са достатъчни да унищожат България!!!Агент Майк Макгивън!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Доживяхме светът да зaтъпee достатъчно, за да започне да нарича автоматизацията "изкуствен интелект".

16

Анонимен

преди 5 години

Кой пише и задава поведението на изкуствения интелект? Хората. Както го настроиш, така ще "мисли", написваш му последователност от ситуации и ответни действия и ги следва безмозъчно. Що за "интелект" е тогава?

15

Василев

преди 5 години

Изкуственият интелект не е никакъв изкуствен интелект, а естствен интелект на учени и експерти вкаран в системи от алгоритми за решаване ,анализиране и справяне на проблеми в най-различни области от човешкото битие!Животът е жесток селяни прости!!!Което означава, че едни други умни хора могат да се възползват от натрупаните знания и опит или да вършат добро или зло!Какъв е обаче критерият добро или зло, ще трябва да попитаме машините без сърца и разум???Селяни????Агент Арвин Локъри!ЦРУ!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Има папагал който повтаря думите ви, има куче което ви изпълнява словесните заповеди, но няма изкуствен интелект, бе! Как да ви го набия в *** кратуни?

13

Анонимен

преди 5 години

Изкуствен интелект? Това е все едно да кажеш дървено желязо! Баххти тъъъпанарите.Няма изкуствен интелект, а естествен само.Другото е база данни вкарани в някакво устройсто...както казва атакиста

12

Анонимен

преди 5 години

Оня компютър който победи Каспаров навремето имаше милиони комбинации в себе си и все пак Каспаров беше равностоен, но накрая се умори, но машината не се уморява.Толкова за смешния ви изкуствен интелект.

11

Бате Гойко

преди 5 години

Идва ли краят на истината през 2019?!Не, не идва. Краят й е дошъл отдавна. И то не без помощта на медиите. Фейк нюз е ново понятие, но съвсем не е ново явление. Медиите(вкл. тази) бълват фалшиви новини нон-стоп в промишлени количества. За да откриеш истината си иска сериозно търсене. От друга страна ИИ ще излезе по-евтино на собствениците на медии и разликата с журналистите(поне от днеса) е, че няма да прави граматически грешки.

10

Анонимен

преди 5 години

Изкуственият интетелект не ползва ъпдейти (по разбираеми причини). По това ще разберете кога разполагате с такъв. Такова нещо няма да видите нито вие, нито децата и внуците ви. Не се заблуждавайте, че получавате това, когато ви го продават.

9

Анонимен

преди 5 години

За да създадеш самообучаващ се независим интелект, първо трябва да го отървеш от зависимостта му към теб, а това няма как да стане. Дотогава ще е просто робска програма, писана от хора, която подчинява други хора на желанията ти.

8

Стамат

преди 5 години

Краят на истината е дошъл още преди почти 1000 години. Сега идва краят на дните!

7

АТАКИСТ

преди 5 години

Ако имплантирате човешки мозък в робот, а не просто една кутия в металната глава с данни..и ако успеете този "мозък" да има същите свойства от индивида от който сте го взели...ще ви призная. Иначе говорим за просто един ХАРД с информация.

6

АТАКИСТ

преди 5 години

Вие *** ли сте?Изкуствен интелект за пръв път чух в Терминатор 2.Самообучаващ се процесор, който от визуалните картини и гласове придобива информация и се развива на тази база. Това е за филма.Човек може да създаде само един робот, на който да му е вкарал база данни и нищо повече!Дотам му е развитието на тоя робот.

5

Анонимен

преди 5 години

"Това, което ясно се вижда е КРАЯ НА МЕЙНСТРИЙМ МЕДИИТЕ и въобще на всички платени-купени медии."Не забравяй, че изкуственият интелект е програма, която се пише от хора и е в ръцете на същите кукловоди, които задават какво да се пише по медиите.

4

Обяснитор

преди 5 години

Това, което ясно се вижда е КРАЯ НА МЕЙНСТРИЙМ МЕДИИТЕ и въобще на всички платени-купени медии.До скоро те бяха четвъртата власт и някакви измислени слугински журналистчета, назначаваха и сваляха правителства по нареждане на собственика им. Затуй и медиите бяха изкупени от разни тарикати които искаха да управляват Света.Свърши се тая. Затуй са и тия предсмъртни гърчове и писъци.

3

Анонимен

преди 5 години

Анализаторите смятат, че до средата на 2020 г. здравословното състояние на 2/3 от пациентите по света ще бъде следено от изкуствения интелект, независимо дали става въпрос за диагностициране, лечение или обикновена административна дейност.Изкуствен интелект няма. Има методи разработени още 60те години които правят милиарди елементарни операции да решат някакъв тривиалне проблем, примерно разпознаване на образ, но тогава компютрите бяха бавни, едва последните няколко станаха задоволително бързи