16

Анонимен

преди 5 години

Как парите да нямат значение бе? Рокфелер защо получи седем сърца? Абсолютна случайност, нали?

15

Анонимен

преди 5 години

Господ си знае работата! Съди и отсъжда всекиму заслужшеното.ГЕРБЕРАСТИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ, НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ!

14

Анонимен

преди 5 години

Парите имат голямо значение. В чужбина отнказват лечение на български деца, защото българската здравна каса не плаща. НЕ И ВЯРВАТ НА НЗОК че ще плати.НАЯМОТ ДОВЕРИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ.А БЪЛГАРСКАТА ЗДРАВНА КАСА, КОЯТО НЕ ПЛАЩА ЗА БОЛНИТЕ ДЕЦА, ХАРЧИ 25 % ОТ БЮДЖЕТА СИ ЗА ЗАПЛАТИ НА ХРАНТУТНИЦИТЕ ТАМ.

13

Сократис

преди 5 години

И от къде го чакаха този бял дроб?! Нека каже някой откъде идват органите за трансплантация? От аптеката ли, от месарските магазини ли...Тези оплаквачи, които започнаха атаката, защо не станаха донори и да спасят младежа?! Защо не е умрял някой подходащ за донор-това ли е въпросът? И след цялата тази помия искат хората да подписват декларации за доброволно донорство? Сами режете клона на който седите!

12

Христо

преди 5 години

Почивай в мир,Краси! А всички жалки, долни,нехайни,безотговорни и некадърни чиновничета от МЗ,начело с министъра са УБИЙЦИТЕ на това дете.За съжаление няма кой да им потърси отговорност за това УБИЙСТВО...И така геноцида си продължава.....

11

Друг Българин

преди 5 години

Преди години през 2007г. най-голямата френска тийн звезда Grégory Lemarchal почина на 23 години от муковисцидоза... Сами си преценете дали не са му стигнали пари или не е бил лекуван в елитни западни болници. Монетата няма само една страна...Нека не бъдем единствено негативни. Муковисцидозата е зловеща болест....

10

Край

преди 5 години

Да се политиканства над починало дете е гадна работа.А вижте каква е преживяемостта с присаден бял дроб и после плюйте България, държавата, системата, ББ, политиката и пр..

9

skitnik13

преди 5 години

До Анонименs nehaistvo i bezotgovornost

8

Дани

преди 5 години

Със сълзи в очите пиша ,да почива в мир. Системата е направена да убива. Молете се да не се разболявате по-сериозно.

7

Анонимен

преди 5 години

До 6За теб ли?

6

Анонимен

преди 5 години

НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА ПО ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА С ВИЕНА.ОГРОМЕН БРОЙ НЕНУЖНИ И И БЕЗПОЛЕЗНИ ХАЙЛАЗИ-ЧИНОВНИЦИ ЗАДРЪСТВАТ МИНИСТЕРСТВА И ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ И НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА.

5

Анонимен

преди 5 години

И как точно ГЕРБ убива?

4

Анонимен

преди 5 години

GERB UBIVA

3

До 2

преди 5 години

Затова има листа евро трансплант и като няма донор във Австрия ще се търси по други държави. България не е вклюъв евро трансплант!!!

2

Ставрю

преди 5 години

Какво тук значи един живот за милиардите на ГРОБ. Съболезнивания на блиските. Много жалко мниго болни. Мафиотското ни управление е със замъглен поглед за обикновените хора. Да горите в ада.

1

Анонимен

преди 5 години

Дано да ви тежат всичките починали нуждаещи се Хора на съвестта. Но ме съмнява, вие нямате съвест... бедни душици. Дано горите в ада!