228

Поручик Ржевски

преди 5 години

Немското здравеопазване е пълна дупка, всеки ден се убеждавам в това.Тази статия е за здравеопазване и за спасяване на човешки живот, не разбирам защо е важно дали са *** или турци или българи.Пълно е с етноси в Германия, повечето от тях работят и живеят добре, със сигурност по-добре отколкото в Столипиново.

227

Анонимен

преди 5 години

И не можах да разбера! Тези българи ли ли са или турци или германци. Малко лошо говорят българския, навярно така са и с германския така и със турския. Общо взето не можеш да разбереш какви са освен по външния им вид които ни напомня на римляните.

226

Фалшива новина

преди 5 години

Такова нещо не може да стане в германия..а,и в щатите или даже и в турция.Нали там са големите капацитети,ама за "здравен туризъм" чували ли сте?!? Всяко лято е тълпа пред кабинета ми на " успели" хамериканци и европейци,че тук им е по- евтино.Да не говорим,че за да се добереш до доктор бая трябва да почакаш...само няколко месеца,нищо работа.

225

Анонимен

преди 5 години

Е и? Хич не мога за ги мисля тези български граждани - ***

224

Анонимен

преди 5 години

А вие знаете ли, ако се наложи да лекувате детето си в Бангладеш, кво е!

223

Шокотерапия

преди 5 години

А така! Вече ви избиват и децата.Радвайте им се!!!

222

Шопар

преди 5 години

Колко злоба има в братята ***(потомци на Османското междукрачолие).А вие знаете ли, че всяка година се топите със 150 000(умрели)!ЖАЛКО, ЧЕ ПОСТОЯННО ГОВОРИТЕ ЗА ДЯКОНА, НО ТОЙ НЕ Е БИЛ РАСИСТ И ПРЕДАТЕЛ КАТО ВАС.А сега когато умре и ЛАСКИН, трябва ли да го псувам?! ДОМУЗЧИЙСКИ, ПЕЕВСКИ, БОРИСОВ, СИДЕРОВ И ВСИЧКИ МАФИИ КОИТО ВИ ГО СЛАГАТ, ЗАЩО НЕ ПСУВАТЕ ТЯХ, А КОМЕНТАРИ ИМАТЕ ЗА ЕДНО НЕВИННО АНГЕЛЧЕ.

221

Информбюро Сов.Союза

преди 5 години

Гледкайте фильма,На всеки километър.И едно да ви кажа,на ушенце,капитала е упадъка

220

Анонимен

преди 5 години

Ако беше в Русия, чеченската здравна мафия щеше да го разфасова за органи на плутократочната олигархия.

219

Анонимен

преди 5 години

Жалко...бяло дете,жалко!

218

Дедо Ташунко

преди 5 години

"Семейството му е здравно осигурено". Задавам въпрос: Бащата ли е осигурил здравно семейството? Доколкото знам, професия "уличен музикант" в Германия няма. Има бездарни музиканти, които се шляят по улици и площади и просят пари. Защото и "музиканта"е един вид просяк. Тази 5 членна фамилия от 12 години лежи на герба на немския данъкоплатец. Бог да прости невинното детенце, но нахалството на нашенци надмина всякакви граници. Немското население работи и не обича просяците, независимо какви са те!

217

Анонимен

преди 5 години

И нашите доктори са същите мaлоумници. Наскоро баба ми на 86 години ми вика, че била много зле, тръгнах да я карам на личния лекар, тя вика че преди 3 дни ходила и ми показа рецептата - някакви *** не много евтини и явно полза никаква. Отивам в аптеката за антибиотик, взеха да ми се ежат и да питат за кого бил, кой ми бил джипито, нямал съм право сам да си назначавам лечение, теглих им една майна и купих от съдедната, за 5 лева бабето се излекува за няколко дни, мафия са тия

216

Анонимен

преди 5 години

И запада е клоака а Германия и Англия не са изключение но продължавайте да плюете родината може да ви сатне по-хубаво. Свободни сте да се продавате както пожелаете. Но се подгответе сами да решавате проблемите си защото иначе няма спасение.

215

Анонимен

преди 5 години

До ДимоТа викаш в такъв случай се изписва Нурофен? Само ако дойде на време лечението е адекватно? Димо, Димо копай си на село и не се обаждай.

214

Демократичното

преди 5 години

западно здравеопазване е това - нали това искахте !?ще чаката с часове в спешното за да ви прегледат, защото в "демократичния" запапад достъпа до лекарите е труденще го търсите лошото комунистическо здравеопазване когато се обаждаш по телефона и след 30 минути идваше лекар в дома ти !еврейското - демек "демократичното" здравеопазване не може да се охарчва за антибиотици - обезболяващи и аспирин и който оцелее-оцелее, евреите ще си внесат роби от Африка и Азияда ви е честита "свободата"

213

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 200 Не знам дали си бял,ама български не знаеш.Само да добавя-на снимката виждам главно бели хора.Друга беше гледката миналото лято като си бях в София за два месеца.Доста пъстро е днешното софийско население-особено в центъра.А за диалекта да не говоря-не мисля,че са останали софиянци да живеят там.

212

И ТАКО, И ВАКО...

преди 5 години

Когато искат са турци, после- германци, в други ден- българи, след това- братя на руснаците та чак врагове на американците! Тези всъщност какви са? Седят вече 5-то поколение в Германия и смучат социални, но срещу това произвеждат вятър от броенето на броеници по цял ден и цяла нощ, смучат наргилета, сръбват кафета и пълнят питки с много тънко нарязано месо за 5 Евро! Много, извънредно много са допринесли за благополучието на Германия, затова и отношението на германците към тях е " отлично "!

211

Жоро

преди 5 години

До точка 211 Здраствуйте другарю Точка.Да разбирам ли,че ако не живея в България вече нямам право да съм българин и да развея бълг.знаме?Вие развявате руски знамена в България и се кланяте на руски поробители.Руската пропаганда се лее по бълг.ТВ и преса.Нормалните българи отдавна не живеят в България-държавата на мутрите.

210

до 223

преди 5 години

поне са имена на хораа ти не си въобще и човек

209

Анонимен

преди 5 години

В Англия постоянно се случват такива работи. Едно защото освен Ибупрофен и Парацетамол други лекарства не съществуват. И друго: понеже е безплатно навсякъде около докторите има лозунги за пестене на пари. И те го правят ударно - една позната си заведе детето с кашлица и температура, докторът (или по-скоро практишънър или нърс) не я преслушал, защото изглеждала здрава.И много често, дете закъснява за прегледа с 2 минути и не го приемат. Отива си в къщи и умира. Всеки месец се случва поне по едно