38

Анонимен

преди 5 години

Поредната циркаджийница, родната картинка. Пак виновни няма, много бавно смята Правец16-ката и гледал ли сега. Само се замислете има ли нещо направено и да е изпълнено по обещание ... все трябват довършителни работи или незнам си там какво.Абсолютен смях сме, държава цирк.

37

дедо на 95 г

преди 5 години

И после се питаме защо българите бягат! Ами писна им да живеят с дивотиите и простотиите на герберите.Ако тиквите продължават с тази скорост да ни гонят скоро ще ходят сами до урните да гласуват за себе си ,за да са управници!

36

Бля бля

преди 5 години

Задръстила се била системата . Видите ли 5000 винетки за три дни!! За 5 милиона винетки .таман 3000 дни няма и 9 години! Един сайт б365..прави 40 милиона транзакции на ЧАС!! На час!! За два дена китай ще си накупят винетки!! Техн сайт е 20 млн нашият тол- 200 !!! Ама..познайте там какво нямат??? Тикви

35

До 36

преди 5 години

Още не са назначени. После трябва да ги обучат и чак тогава. А ако видиш каква заплата дават (510 лв бруто за София) може и да не намерят скоро.

34

Анонимен

преди 5 години

А до 15 януари на новоназначените униформени просяци каква ще им е работата?

33

Абсолютни некадърниц

преди 5 години

Съмняваме, че и след 15-ти няма да заработи системата и ще берем ядове с тези калинки на герб!

32

Анонимен

преди 5 години

180 милиона лева за неработеща система - това само ГЕРБ го може. Сега ГЕРБ ще дадат още 1 милирд лева от нашите паро, за да си ремонтират системата, после пак ще я ремонтират.

31

Анонимен

преди 5 години

Пак сложиха каруцата пред коня в неистовото си желание да прибират повече пари! Назначиха 1000 униформени просяка, купиха им коли и сега те какво правят ако не е тайна разбира се?!

30

Анонимен

преди 5 години

Бокича е за затвора, кой ще върне нервите и загубеното време на хората! Стреса най-много убива! Какво им беше на стикерите? Трябваше да направят този сайт да го изпробват 100 пъти и от другата година да го пуснат!

29

Ало Бокооо

преди 5 години

В моята работа имам над 15 колеги дето вече са без винетка а карат извън града защото там живеят и не могат да си купят винетка от никъде

28

колапс тотал

преди 5 години

Некакъв си регистрирал 168 винетки хахаха а повечето 0!хихи

27

Анонимен

преди 5 години

По-добре да беше останала хартиената винетка, баси кавалите грозни

26

Анонимен

преди 5 години

Кой докара тия некадърници Герб бре, кой гласува за тези недоразумения дето ни съсипаха живота от безпаричие и глупости всеки месец!!!!!?????

25

Анонимен

преди 5 години

но пък новината че от А1 проблеми няма вече я има... все едно нарочно са им дали марж от 2 седмици само там да се ходи.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7 Нови 1000 души със семействата нови избиратели на статуквото. Нови още 140 автомобила за винетната полициа, още полкова офиси, компютри, оборудване, командировки и п. Ами само това изява приходите от винетките или от догодина новите сурвачки във сила пак.

23

Анонимен

преди 5 години

Н О В И Н А !БОЙЧО ЗАПОЧВА ДА ВРЪЩА ПАРИ ЗА СГРЕШЕНИ ВИНЕТКИ !

22

az

преди 5 години

Станах "измамник", като регистрирах 3 винетки на 1 номер, заради скапания сайт, който не потвърждава нищо и часове наред информацията за регистрация на винетка не се актуализира.

21

Анонимен

преди 5 години

Не ви работи и електронното приложение, от сутринта се опитвам да купя винетка и все ми дава грешка! Иддиоти!

20

НЕКАДЪРНИЦИ

преди 5 години

За пореден път герберастите се о,раха.

19

Анонимен

преди 5 години

като бях *** ( преди години) си мислех - ей ги как продават винетките, пластиките не стигат, няма по обектите, хората се редят на опашки покрай празниците да купуват, колко щеше да е лесно да е електронно.Е да ама не, доказателство - некадърниците не можещи едно нещо да свършат. Дипломен проект да хванат ще е по-добре реализирано.