114

иво

преди 5 години

Нормално БГ семейство- мъжът пие всяка вечер по две шишета ракия, набива жената и децата, вечно мрънкат за нещо , но нищо не правят.....

113

Иван

преди 5 години

Браво на Възраждане!Време беше някой да защити нормално мислещите българи!Страхотни сте, млади хора.

112

Анонимен

преди 5 години

Билбордовете са непреместваеми съоръжения за реклама на стоки и услуги. Коя стока се рекламира за продан с думите: Нищо страшно. Това е нормално семейство. Или- това е любов. Билбордовете НЕ са съоръжения за агитация и пропаганда на идеи. Столична община носи пълна отговорност за незаконно предоставяне на рекламни съоръжения за пропаганда на ЛГБТ идеи, изключени от дневния ред на обществото. Семейство от двама мъже и едно дете НЕ съществува в юридическия свят на България. То НЕ е нормално.

111

до 132

преди 5 години

Пфффф.... неграмотността ти ... е видна.Да не говорим колко си оригинален - кисело мляко Бор-Чвор.Нета гъмжи от такива.Супер сте досадни ... на едно елементарно ниво!

110

logics

преди 5 години

"гей пропагандата със сигурност не е любов, защото любовта създава живот" аз ли съм единствен на който това му извади очите? Тая любов значи избуява из гетата, но за семейните двойки който опитват от години- липса на любов е! Разбирам възмущението за билбордовете, макар,че на мен гейовете са ми най-малкия проблем.Но да си толкова глупав,че да скочиш на едва скопосаната партия 'възраждане" е смешно! Жалки сте...страх лозе пази не ум ами задниик

109

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

Прочети съдържанието на коментара за да разбереш защо българия е написано с малка буква.Понеже си ограничен като български "националист" подсказвам:По същата причина пиша бойкоборисов, валерисимеонов, каракачанов с малка буква, че и слято. Също и "бог".Продължавам да подсказвам специално за теб гуемия патриот: показвам отношение, а и просто да те издразня.

108

Владислав

преди 5 години

Поздравления за инициативата на,, Възраждане "!

107

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

Ей, ама на всичките умници гейовете са им виновни за мизерията в която живеят. А най-просветените знаят че ран-ът измислили план за унищожаването на (правослявния) български народ с 1300 годишна история.Нито хомо/би/сексуалистите нито търсачите на привилегии наричащи се интерсекс са ви виновни че извън българия има повече българи отколкото във българия а управляващите развъждат циrани като им дават условия за размножаване но не и за някакво обществено развитие.

106

фен

преди 5 години

Браво на Възраждане, за разлика от пишман патреотарите, те даряват субсидията си за инвитро процедури, а не дебелеят като някой прасопатриото министри...

105

Анонимен

преди 5 години

Поддържам кампанията!Но искам да алармирам, че в Софие е инсталиран гей билборд с текст: Нищо страшно. Това е едно нормално семейство.Снимката показва ДВАМА МЪЖЕ И ДЕТЕ между тях! Това е нормалното семейство според тях. Билбордът се появи преди Коледа. Намира се на Цариградско шосе, срещу комина на фабриката, при колелото на 4 километър.Долу Кмета на София,!

104

Балчо

преди 5 години

Поздравления за начинанието, нищо против обратните ,но да си палуват в спалнята, а не да ми натрапват техните ценности. България има нужда от морал, има нужда от семейства и деца.

103

Циник до Бавноразвив

преди 5 години

...ащи!Ахаааааа....значи най-напредничави са сомалийците... правят деца...оставят ги да ги лазят мухите...и чакат друг да им ги храни!Е в това отношение и ние има с какво да се похвалим - нашите ни "сомалийци" стават майки на 12 и баби на 39... и чакат друг да им ги храни!*** ти си се юрнал да защитаваш хомосексуалните...нали е модерно!PS.Дебел минус и от мен!Старомоден съм!

102

Тинтири Минтири

преди 5 години

До БавноразвиващиПоздравления! С интелигентната си публикация си Вие събрахте 40 негативни оценки само за час!

101

Варненец

преди 5 години

До Мария ХристоваОказа се, че не могат просто да се откажат от субсидията си, няма процедура за това. Така решиха да даряват цялата субсидия за фонда "Ин Витро", с което да подпомогнат бездетните двойки.

100

Мария Христова

преди 5 години

ПП Възраждане гордо обяви преди две години, че се отказва от субсидията си: https://bnr.bg/hristobotev/post/100813488/partia-vazrajdane-se-otkazva-ot-darjavnata-partiina-subsidia. С какви пари от субсидията ще покриват разходите ?1?

99

бг

преди 5 години

Напротив, липсата на раждаемост е нещо много позитивно. Така по-бързо ще изчезне прoкаженото ни племе. Убеден съм, че когато последния българин изчезне, света ще стане по-добро и по-усмихнато място. В момента Запада е в криза защото разрушителното племе попадна в техния лагер. Това племе разнася негативна енергия и смpадня, която унищожава всичко около себе си. Питайте СССР, османци и визаннийци.

98

Познавачев

преди 5 години

Да са живи и здрави възрожденците, на тях разчитаме!Време ни е за ВЪЗРАЖДАНЕ!

97

Бавноразвиващи

преди 5 години

България е най-бедната страна в Европа, но гейовете са главния проблем. Поредната партия за бавноразвиващи внушава, че вече и бездетните са по-малко хора. Сякаш на българина му доставя удоволствие да мачка определени групи и това го кара да се чувства значим и нещо повече от останалите. Зер, голямо постижение е да издуеш корема и да се преквалифицираш в цeрбер-моралист, следящ кой какво прави. Раждаемостта намалява в цял свят защото на човечеството не му се сменят памперси, а му се живее!

96

хахахаааа....

преди 5 години

До Илиян Симеоновза пеер.............нали

95

Илиян Симеонов

преди 5 години

Време ни е за Възраждане!!!