34

Папонемолец

преди 5 години

Когато попитали Иисус защо ходи при пропадналите и пияниците, Той им отговорил "Виждали ли сте лекар да ходи при здрави хора?". Лицемерните хора имат нужда да ходят на църква много повече от обикновените вярващи и точно това е функцията на църквата - да дава възможност на такива хора да се свържат, понякога бавно и трудно, с Бог. Църквата иска такива хора да идват. Ако сте директор на училище, няма ли да се чудите как да вкарате гамените в час? Явно предречените функции на Ватикана се сбъдват.

33

Анонимен

преди 5 години

Ха ха дъртия лицемер обвинява другите в лицемерие.

32

Харпунджията

преди 5 години

По-добре божи служители с вяра в сърдцето,отколкото неверни и грешни кюрета,за които ги е срам даже и да говорят.След толкова скандали във Ватикана,не се изписа нито едно име,срамота,и после ,,Вервайте Ни..''

31

Анонимен

преди 5 години

Атеист е по-добре и от нелицемерен християнин.

30

Анонимен

преди 5 години

невероятно честен човекслед подобно изказване е опасно да не се спомине скоропостижнов днешно време честните са най недолюбвани от управниците

29

Анонимен

преди 5 години

Следващото признание на папата ще е "по-добре да признаем, че няма Бог". Честен човек!

28

Анонимен

преди 5 години

Случват се такива неща, когато Маркс се прероди като Франциск.

27

Анонимен

преди 5 години

Дори папата разбра, че е по-добре да си атеист.

26

Ха-ха-ха

преди 5 години

Да си дойдем на думата! :-) И понеже 99% от християните са лицемерни, а останалият 1% са си просто ***, ще си остана атеист.

25

До случаен

преди 5 години

Пич,о обяснявам за пореден път. Може да си вярваш,да вярваш и т.н.Обаче,ако едно от тези неща пропускаш -99.99% гориш в ада според християнството.1. 10те Божии заповеди2. >=40 пъти / год. си се черкувал (молитви,църква,изповед причастия 2/год)Разбра ли? Е,не ти се става рано сутрин? Липса на витамин 'C'? Спри онанирането и ще се научиш да ставаш рано в неделя за църква.

24

Псевдо живот

преди 5 години

Превеждам! Ако не ходиш в църква? Ако не се причестяваш и изповядваш? Ако ходиш само по празници 20-30 пъти в годината? Значи гориш в ада (няма значение,дали си псевдо християнин или сатанист).Е,да бе Ви харесва това? Вие веднъж на 4 год. не искате да станете в неделя и да гласувате за парламент,но пък сте тръгнали да се тупате по-гърдите,че видиш ли сте християни щото на великден и рождество се черкувате.Цял живот мислите за три неща:-прекарай колегата на работа-секс с 18-25 год-хотели

23

Да, ама НЕ

преди 5 години

Темата е дълга и широка... По-добре кръст отколкото полумесец, НО... Християнството се е изминало след вековете, те и католиците са горили 'вещици' и светата инквизиция го намирали за най-християнско, но не е точно така, нали? Точно кои християни папата намира за лицемерни?

22

Анонимен

преди 5 години

Папата е глава на голяма гей общност.

21

Анонимен

преди 5 години

Ох "умното" на дядя.....

20

Анонимен

преди 5 години

До УМЕН 24.... нещо като българския поп - мазен, злобен, меркантилен, лицемерен и поопидирастен!

19

тоя е извратеняк

преди 5 години

Тоя е сатанист.Сложиха го за да подлъже хората и да ги отврати от християнството.Преди се беше изцепил,че нямало доброн и зло на тоя свят.И да пецкаш малки момченца сирачета в дупетата и те да се съдират да реват ама да няма къде да идат или на кого да се оплачат...И тва ли е добро? Хубаво ли е да има трансексуални епископи и кардинали и да се гаврят с Бог че видите ли казал да се обичаме и те така много се обичат отдолу и отзад.Ами да опипва и целува терористи които до вчера са клали християни?

18

Анонимен

преди 5 години

Браво, но защо ги поощрява с погалване по главите, като знае, че са далеч от Бога и близо до парите? Три пъти! Може да го е взел за зеленчук. Защото никога не е бил и няма да бъде християнин нашего брата охранителя!

17

Анонимен

преди 5 години

Папата като дойде и разбере колко псевдохристияни има тука какво ли ще каже? Ще помилва баце по темето и ще кимне с глава само.

16

Анонимен

преди 5 години

Този папа все повече ми харесва

15

Анонимен

преди 5 години

"По-добре атеисти, а не лицемерни християни!"А дано го проумеят българските набожни попски близачи.