24

?

преди 5 години

Уж беше диктатор и прочие еврозаклинания пък го пуснаха да трепе кюрдите, набутаха му Южен поток, купува си топ руски ракети и му строят руснаци атомна централа, а немците му правят за няколко милиарда завод за фолксвагени... и смъква милиарди за мигрантите.

23

Расия

преди 5 години

Имперските погледи на Ердогана ги знаем, дано не се обедени в обща свещенна война с арабите срещу Европа, тези млади мюсулмани наброяващи доста над милиард, ще смачкат старата 600 милионна Европа!

22

Анонимен

преди 5 години

За да влезнат толкова висши служители по сигурноста по групи значи,че висш принц се готвел да влиза за разговори с ...,а те взели,че развалили разговорите с пристигането.

21

Бозкурт

преди 5 години

Ердоган е велик и е достоен лидер на мюсюлманите! Защото само той казва нещата право в лицето на евреите без да се страхува от никой, а арабските лидери блеят, защото нямат топките на Ердоган!

20

Брадат Пит

преди 5 години

Те арабите само от диктатура разбират, щото от 8 век още не са излезнали. Тяхното мнение ни най-малко ни вълнува, ако искат да се взривят на мегдана от яд.

19

ууу

преди 5 години

Нашта гарга най-хубава.

18

Тамерлан

преди 5 години

Ха ха ха.

17

Анонимен

преди 5 години

Аз си мислех, че е най-втъкнатият.

16

Анонимен

преди 5 години

Е това сме българите! Завист и нищо повече!!!Световен политик. Накара САЩ, да се оттеглят од Сирия... Само с дипломация. А какво правят тиквите, пъпешите и тем подобните?

15

Анонимен

преди 5 години

Тия нашите посланици в арабските държави никъде ги няма ,и никаква работа не вършат!Да се вземат у ръце ,и да изяснят на тия арабета ,колко е велик,милостив ,добронамерен и умен нашия Бокич!А и тия арабе ,не го ли харесаха ,нали им отиде на крак и даже сабя размаха ,и те пак го не оцениха!

14

аз-ът

преди 5 години

да ама тука не е арабския свят,тука е ХРИСТИЯНСКИЯ свят. И не се интересуваме от проблемите на арабския свят.

13

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е аджарец, т.е. грузински мюсюлманин...............те тия са най-лошите!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Какъв ли аклохол пие Ердоган???

11

Турчин?

преди 5 години

Защо в уикипедия на Биографията му пише, че е грузинец?

10

баба мара

преди 5 години

фалшива новина измислен преврат свален руски самолет убит руски посланик100 000 уволнени и вкарани в затвора бежанци оставени на призвола на съдбатаколони бензиновози от сирия към турция курс на лирата обеднял народ затворенимедии и журналисти никаква свобода на словото и накрая отвлечен турски журналистот свиленград

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8От много алкохол.

8

Анонимен

преди 5 години

до номер 8Ердоган има торби под очите, защото е много болен и скоро ще пукне.Има диабет, проблеми с бъбреците..............като го гледам, му давам максимум една година живот!!!

7

Хамлет

преди 5 години

Няма как да не е най изтъкнатия.Има ли друг лидер който да събира най долните арабски *** в собствената си държавата. Те арабчетата трябва да са му благодарни за мисията на спасител.

6

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е един луд диктатор, който незаконно вкарва аскера си в Сирия!!Ердоган вкара половин милион интелигенция в затворите............който не е с него, значи е гюленист!!Какво му харесват на тоя диктатор???

5

Турски ятаган

преди 5 години

Това е целта на Ердоган-да стане обединител на всички мюсюлмани,а турският народ не желае това.Обикновенните турци искат да са граждани на света.В парка Гези преди няколко години,редом до турския народ,който излезе да защити парка,имаше и християни редом до тях,имаше арменци и др.Хиляда турски полицаи напуснаха сами работа,защото отказаха да стрелят срещу народа си.Ердоган направи много за Турция,но понякога амбициите му ми идват в повече!