37

Гледна точка

преди 5 години

Шефа на Мосад потвърди, че Русия се е месила в американските избори. Щом технити служби го казват, а те са няй-добрите в света, значи е така. Тръмп е лъжлива дядка.И патоците на двора знаят вече, че има руска намеса в изборите в САЩ, само Путин и придворните му шyтове се правят на гръмнати. Инесени данни от руски вербовчик, Руската нтернет система за намеса в чужди държавни работи е създадена още 90'-те години на миналият век!

36

До Тинев

преди 5 години

А руснаците когато налагат Гладимора в Украйна, впоследствие на който умират хиляди хора, а "демократичното" нахлуване с танкове в Полша където руснаците избиват милиони поляци (Катинско клане). А това че руснаците прикриват над 50% от Сталинските престъпления, а руснаците когато избиват аристрократите на Литва, Латвия и Естония, защото не се подчиняват на комунизма. А Чернобил и това че СССР скрива от света какво е станало цели 2 дни??? И има още куп престъпления които руснаците извършват.....

35

Стига лъжи

преди 5 години

Шефа на Мосад потвърди, че Русия се е месила в американските избори. Щом технити служби го казват, а те са няй-добрите в света, значи е така. Тръмп е лъжлива дядка.

34

Анонимен

преди 5 години

Аз ще се радвам да се разберат помежду си,както вътре,така и външнополитически!Никой няма нужда от конфликти и никой не печели от това,нека се разберат като зрели хора!

33

Тинев

преди 5 години

Където и да стъпят американците, почват кръвопролитията.Още при стъпването си на континента, англиганската *** е почти избила корените жители. Робовладелството процъфтява в САЩ. ЕДИНСТВЕНАТА страна употребила АТОМНА БОМБА е САЩ. САЩ изгориха Виетнам с на,палм. САЩ убиха Саддам Хюсеин. САЩ - САЩ - ТЕРОРИСТ 1.

32

Тръмп

преди 5 години

Защо не отразиха нашите медии посещението му в ам. бази в Германия и Ирак.Ключова реч държа Тръмп там, която засяга пряко БГ за вноската в НАТО, никакви анализи, нищо.Да не говорим за Ердоган и САЩ, януари Ердоган и Владимир, за СП 2 нито дума.Светът е пълен със събития, а нашите анализатори коментират елхи и звезди!Единственият президент в историята на САЩ, който от А до Я си спазва предизборната програма.А най-изненадващото Владимир не е поздравил БГ, ако е вярно да видим.

31

тя

преди 5 години

На американците им се привиждат руснаци и денем и нощем! Смях в залата !

30

до26

преди 5 години

първо вие се разберете, че твоята стана сега, крадеца вика дръжте крадеца...хайде да си доволен, руснаците ви хакнаха изборите от землянка обурудвана с правец 16 и телефонен дайълъп модем...доволен ли си сега

29

До л.к.№7

преди 5 години

А не това е руски патент - сигорно подготвят някой Ли Осуалд.Но този път няма да е Далас а Маями.

28

Shark

преди 5 години

А добро утро. Най-сетне проява на малко разум у краварите

27

факт

преди 5 години

Най после истината излезе на бял свят.

26

истината

преди 5 години

Ето и президента на заразното зло САЩ ви го казва че всичко е измама и лъжа,разбрахте ли сега промити мозъци и ***?вашия президент ви го казва.....не Путин.

25

Членска карта №7

преди 5 години

До Ку ку куВземете си го гръмнете, една добра практика...

24

Членска карта №7

преди 5 години

Очаква се повторение и в Афганистан!

23

Ку ку ку

преди 5 години

Импичмънт му е майката.А руснаците как Кричали-Тръмп наш.

22

Членска карта №7

преди 5 години

Да, голяма гавра с тази Сирия...

21

Членска карта №7

преди 5 години

За твоята болест, лек няма! Само повтаряне!

20

Анонимен

преди 5 години

Русофили разберете се. Едни ни разправят колко гениални били руснаците че чрез намесата си са избрали американския президент а други ни убеждават че това било лъжлива новина дело на ФБР, медиите и не знам кой още. Истината е че руснаците искаха Тръмп за президент а той сега се гаври с тях, за да не иде в затвора.

19

тя

преди 5 години

И "руската намеса" и "скрипал" са атаки срещу единствената страна в Света , която им противостои!

18

Членска карта №7

преди 5 години

Два примера за евроатлантическа хуцпа:Борисов го хващат на запис с Кокинов да обсъждат назначаване на магистрати - Излиза един комунистически жендър Професор и като мазен котарак обяснява, че записа е незаконен.Хващат дъртата интригантка Хилари да манипулира вътрешните избори в Демократическата партия.... Вой до небето, че й разбили пощата.Хуцпа да ге!