29

Анонимен

преди 5 години

Ето до какво води капитализма...Едно време, когато всички караха Трабантчета нямаше такива работи.... Да забраняат продажбата на западни автомобили в България...

28

Анонимен

преди 5 години

У Северна Кореа нема как да стане това, там Мерцедеси няма.

27

Ким Ир Сен

преди 5 години

Знаете ли какво ще стане: някой прокурор ще ги изкара тези невинни ако бях аз вече щяха да са изстинали. Само това е решението ... няма държавност и най-големите престъпници са полицай прокурори и съдии !!

26

Анонимен

преди 5 години

У сентъра на София, най-вероятно някъде до Парадайс център, кв. Ладилника, метростанция Витоша

25

Анонимен

преди 5 години

какъв невероятен герберски климат е в София, какво спокойствие цари в града под Витоша ...

24

Пародия

преди 5 години

Абе трябва да се разреши стрелбата и рязането на глави на пешеходни пътеки. И МеЕРе то да плащат по 20 бона на занесена отрязана глава. Колко бързо ще има ред. Голям фен съм на Дуерте за месец и 10 бона USD на глава се справи с цялата престъпност.

23

da

преди 5 години

До Анонименкато точно тези с мерцедесите не спират на пешеходните пътеки сигурно им е теглил една майна,предполагам прозореца е бил отворен да се чува музиката и те така...

22

Тинев

преди 5 години

В новините от София все за побоища, убийства, грабежи, ограбване на фондове, ограбване на държавата .......... !Тю, да му се не види: Че то в София само хулигани, бандити и мошеници ли живеят?

21

Анонимен

преди 5 години

Пешеходците вече взеха да се мислят за богоизбрани. Не са слезли да го бият за нищо, сигурно им е направил забележка...

20

Анонимен

преди 5 години

Човек с мерцедес не се закача. Неслучайно си е купил мерцедес.

19

Анонимен

преди 5 години

Кога ли ще се случи пешеходеца да е въоръжен?

18

до Анонимен

преди 5 години

Кретенът си ти, приличаш на побойниците от мерцедеса. Вероятно си гербер.

17

к.15

преди 5 години

До месара: А, към идолите ни немалко журналисти причисляват и грозни хора! Справка - Цуци Цветанов. Учудвам с как дъщерите му не се срамуват да излизат навън и да се снимат с него! Само Крачуна от Блиц си го харесва и му публикува поне по 2 снимки на ден. Може би пък работата при тях да е друга - нали в БГ неофициално е разрешено джендърството...

16

Каталунец

преди 5 години

Това поведение е резултат от управлението на ГЕРБ

15

Анонимен

преди 5 години

До месараTъпo мнение от кpeтен...

14

Цецо фон Шума

преди 5 години

Я ги оставете двамата биячи да ви правят компания на Нова година! И онези от КАТ да ги лишат от право да карат кола поне за 3 месеци. Така де, Иванчева и Петрова по недоказано обвинение ги държат в ареста 8 месеци и ги развеждат като мечки на панаир с белезници и окови, а бандити с доказано обвинение побой и неспазване на пътни знаци Терзийски ги държи само 24 часа... Я ги дайте на петимата биячи от РПУ - Сандански да им покажат кон боб яде ли!

13

Анонимен

преди 5 години

набитият си го е търсел. къде е тръгнал да пресича на зебра, когато от там минава мерцедес, БМВ или подобен звяр? я си стойте мирно по тротоарите!

12

Анонимен

преди 5 години

Полицията се е юрнала да ги хване за да прибере рушвети и да ги пусне.

11

месара

преди 5 години

В гербава България е така, идолите ни са престъпници и мутри. И това е само началото на деградацията, децата на демокрацията растат и дават потомство...

10

До 2 ,3 и 9

преди 5 години

Ей,прецизни като......*** ,и заяждащи се. Клавишите У и Е са един до друг на клавиатурата,естественно е който има мозък да го проумее.А който няма да се заяде.Ами като няма нещо за заяждане и това върши работа на по-примитивните ,пъпчиви пубери.Така се присмивахме в шести клас.Явно някой са научили азбуката но...нищо повече Не виждат ОЧЕВАДНОТО,а търсят под вола теле.Жалки!!!