108

Анонимен

преди 5 години

До Крим не е руски ВСИЧКИ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ГРУЗИНЦИТЕ (гризачи(дребни))

107

Анонимен

преди 5 години

До 116 патриот ПЕДРИОТ

106

Крим не е руски

преди 5 години

вътрешния враг в СССР са бруталнитерепресии срещу българската общност .7 милиона в Русия казаха: Аз съмбългарин.Всички знаем от историята как Сталин методично създава т. нартатарска нация, потъпквайки българската национална идентичност ипреименувайки волжките българи в татари (впрочем, по подобен начин бесъздадена и македонската нация, б. а.). С нарочен указ болшевишката властзаличава нашата националност в границите на СССР и напълно я изключва отпоследвалите преброявания.

105

Крим не е руски!!!!

преди 5 години

Има 140 народа под руско иго .Васил Левски: Който ниосвободи, той ще ни пороби!Из заветите на Васил Левски: Когато се освободиБългария, аз ще да отида в Русия да съставлявам комитети, защото там , макар ида няма ***, но народът е притиснат от нас повече.!!! русофобията е резултатна провежданата от Русия и СССР политика на репресии, насилие и кражби !!!18май 1944 г. Сталин депортира 185 000 кримски татари.Един от най-жестокитепристъпи на комунистическата ненавист към вътрешния враг в СССР са бруталнитерепресии срещу българската общност .7 милиона в Русия казаха: Аз съмбъ

104

Истински европеец

преди 5 години

До Анонимен118 искам да попитам кои са "благородни хора"? Кравари? Англичани?Немци? Франсета? Ти си Комплексар,смяташ за бял човек си,нали? хи хи..

103

Нас ни освободи САЩ

преди 5 години

От съветско робствоНа Блядистанци не дължим нищо!

102

Блядистанци

преди 5 години

Са опасни!Ако решат ще обявят Варна за нов КримИма ли значение кой ни краде земята?!Блядистанци вън от Родината!

101

Чичо сам

преди 5 години

До Анонимен 91 до до Дипломиран социолог.Милей,ти си голям фантазьор и лъжец!!!МГУ ,***, не ГМУ!

100

Анонимен

преди 5 години

До 113Откъде липсата на малко благодарност?..Бля-довете имате много изкривено разбиране за "благодарността". Разбирате я като някакво задължение за вечно роболепие, стремите се чрез нея да поддържате едно перманентно "чувство за вина", чатал на врата и постоянна зависимост! Благородният човек никога не търси бладарност и никога не натяква "за ресто" от "за извършена услуга"! Това е много подла манипулация!

99

До Крим не е руски99

преди 5 години

Ако знаеше колко руснаци са купили имоти покрай Средиземно море и другаде на Запад,ще се разплачеш от мъка и злоба. Моите деца наеха апартамент в Ница при рускиня и от там обиколиха Прованса. Руснаците обожават топлото море, да прогреят кокалите от свирепите студове. Колко много са в Херцег Нови и въобще Которска бока, в Италия, френската Ривиера, Каталуня, Валенсия, в Андалусия, в Португалия - Кашкаиш, Коимбра. Там, където няма да стъпиш, а ако ти се случи, ще си броиш еврата за евтино кафе!

98

патриот

преди 5 години

Да вземем да изгоним руските окупатори овреме че ще вземат да анексират част от България...

97

шум в ухото

преди 5 години

До Гост104КАКВИ СА ХОЗЯИ ТАКВИ СА ГОСТИ. ха ха ха

96

100

преди 5 години

99Питай братушките ти от Британия ,как на всички олигарси им дадоха и имоти и жителство ,Поредни русофоб ,който по-дпалече от късия си нос не вижда!

95

Анонимен

преди 5 години

До Крим НЕ е руски !Да сте учили там? Ами и аз съм учил?.....Учил, недоучил! И ако е вярно, откъде тази омраза? Откъде липсата на малко благодарност? За това, че безплатно са се опитвали да налеят в кухата ти лейка нещо?А ты, суходрочка, русофобом стал! Какво продаваше там - кофточки, свитера? А в Болгарию чего вез продавать? Шевни машини, злато, ловни пушки? Спустить бы тебе в рожу!

94

Анонимен

преди 5 години

Тъй, тъй, на мен - звездички, а на 106 оставихте думичката, която ме провокира! Що така, бе? Някакъв филтър уж автоматичен, а той - полупропусклив!

93

Крим НЕ е руски !

преди 5 години

Да попитам българомразците, т.е. путинофилите : готови ли сте утре да подадете заявление за напускане на Ес и Нато и да последвате раССия? Готовили сте, продажници?...пп. Не мога да разбера, откъде идва тази толкова дълбока ментална привързаност към раССия? Заради финансова зависимост ? Чак не ми се вярва да е от това и така да си зарежеш Его-то заради едни пари? Да е заради руски корени? Може, ама това е много, много малък % от българите. Да сте учили там? Ами и аз съм учил? Тогава от къде ?

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 106Паразит си ти, и то от вида острици, които шават из задния проход. Гнъсни, вредни и дразнещи нематоди! Я излез на светло в купчинката!

91

hahaah

преди 5 години

ще кажа - в еврогейската *** се зсилили, да използвам техния език:))))))))))))))

90

Анонимен

преди 5 години

До103Какви ти ченгета бе умник, с указ на Путин се забранява на държавни служители да притежават имущество в чужбина.-Е, разбира се, че се "забранява" ... на хартия, няли трябва да държи "патриотизма" на високо ниво, за пред офцете си!

89

Балкантурист

преди 5 години

Добре, че са руснаците за да кретат нашите курорти.