43

Анонимен

преди 5 години

Прав е Крумчо,за какво ли му обръщаме внимание,той само си мечтае!А те са безплатни!

42

Курнелия крепи Бойко

преди 5 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...

41

ПодМасовата

преди 5 години

КрадиТизаторка *** е винаги готова за нови далавери

40

Гладни кокошки

преди 5 години

Преди бяха смешниСега са жалкиНямат ли календар да видят кога са следващите избори!?;)

39

Анонимен

преди 5 години

"БСП е готова за предсрочен вот, категоричен беше Крум ЗарковКрумчо, то това не е като да праскаш чeкии надвесен над снимката на другарката Нинова :)

38

Цоциалист

преди 5 години

Местя го в момента за ***

37

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

36

Анонимен

преди 5 години

Когато се научите да гласувате по съвест, а не задължително (без значение за какво) против, тогава може и да гласувам за вас. Няма по-безсмислена партия от вашата. Дори ДПС се съгласяват понякога с идеите на управляващите, когато са очевидно добри. Но kухите червени кратуни не влагат и капка мисъл като станат депутати. Пълна двградация.

35

Анонимен

преди 5 години

Крумчо,ще гласуваме за всички други,но не и за вас! Вие си изядохте баницата отдавна и преди всичко вече сте партия на олигарси! А ние останахме точно толкова бедни колкото и за вашето героично минало!

34

House M.D.

преди 5 години

Отново въпросителен знак след твърдение!

33

софиянец

преди 5 години

ТОВА КЕЛЕМЕНЦЕ С КОСТЮМЧЕТО И ЧЕРВЕНАТА ВРЪЗЧИЦА-ДАЛИ Е ЗАБИЛО ЕДИН ПИРОН В ЖИВОТА СИ?ТА ЩЕ ИЗЛИЗА ОТ ИМЕТО НА ТРУДЯЩИТЕ СЕ И ДРЪНКА ЗА СОЦ?ПИТАМ СЕ КОЛКО ЛИ МИЛИОНЧЕТА ИМА ЧЕРВЕНОТО В СМЕТКИТЕ СИ?КАКВИ ЛИ АПАРТАМЕНТЧЕТА ИМА?ПИТАМ СЕ ЗА ИСТИНАТАПРОСА ПИТАНКА.

32

до 33

преди 5 години

нима вярваш че България е била най богатата държава преди десет години и се превърнала в най бедната след това, всъщност къде си живял ти тогава? може би искаш да кажеш че от тогава била България е най бедна и до ден днешен не изпреварила нито една европейска държава още.И това вече е вярно.Хубаво би било да изпреварим Германците в икономическо отношение а дано но целта е висока и съответно не е лесна .

31

Курнелия - ликвидира

преди 5 години

*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли това?

30

Анонимен

преди 5 години

Не става въпрос за власт на всяка цена.При условие че не искат власт на всяка цена за какво им е пресрочни избори, те са добре представени и в момента в парламента.Всъщност имат доста депутатки места в момента.Единствено трябва да се научат как да бъдат ефективна и градивна опозиция.Успеят ли да го направят това е крачка напред, към реално добра политическа партия която един ден може да управлява ефективно , но нещо са далече от първата крачка а мислят мислят как да направят последната крачка

29

месара

преди 5 години

бсп_то пак готови, и пак ше изгубят! избори не се печелят с козички и снимки с пенсионери, другарееее!

28

БСП-жалка

преди 5 години

Въпрос: Какво става като се срещнат комунист и крадец ? Отговор: поздравяват се - Здравей колега...

27

софиянец

преди 5 години

До КНСБТака е приятелюсъгласенсамо да уточня--идея сме си нямали когато гладувахме на червено какви сделки си правеха коитата.Един бегъл пример-Батето- Славков-червен пияница на високи постове ,зет на Т.Ж си купи фирмата "Пума" ,-огромен световноизвестен гигант производител.Милиарди от закуска спестени.А колко не знаем....мале мила.Е затова сме бедни като мишоци.

26

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

25

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

24

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!