22

До Waffen SS

преди 5 години

А ние нашите 5*10 да се дават за лечемие на деца.

21

Вярващ

преди 5 години

Уж помагат нашите управляващи , а само вредят с безграничната си некомпетентност!

20

Вярващ

преди 5 години

Комунистите искат да наложат безверие в България със всякакви възможни средства.

19

Вярващ

преди 5 години

Като вярващ аз не искам 10 лева от никого, само искам необезпокоявано да ме оставят да вярвам и проповядвам вярата си. Защо хората да не се моят по домовете си или гаражите? Първите християни по катакомбите на Рим се събираха.

18

Аз съм патриот

преди 5 години

Не забравяйте, че християнството възникна като една "шарения" по улиците и колкото Рим да се стараеше да го унищожи не успя. И вие няма да успеете.

17

Osman

преди 5 години

Като искате да отпаднат молитвите по гаражи дайте разрешение за строеж на нова джамия на мястото на конюшните. От години Кадъ Сейфулла е малка да побере вярващите и те затова ходят в Люлин. Мислете, подобре да знаете какво става в официална джамия, отколкото да принуждавате хората да ходят в Люлин.

16

Помак утрас

преди 5 години

Добър баланс. Трябва да се ремонтират джамиите, да завърнат поне малко от оригиналния си архитектурно-художествен блясък, който толкова много възпитава. Погледнете само Джумая джамия в Пловдив, Томбул джамия в Шумен, какви шедьоври са и каква естетика струи от тези сгради. Знам, че много от вас искат да ги няма, но културният и образован човек мисли другояче. Единство!

15

Ботев

преди 5 години

Дърво и камък се пука,а той пее ли пее,е как няма да пее кат се натряскал с ракия

14

Мюмюн

преди 5 години

Решението е едно...спрете да плащате данъци! Всичко ще дойде от самосебе си, а държавата няма да има пари да плаща на минцифайките да ни бият.

13

Waffen SS

преди 5 години

Като атеисти ,съпругата ми,дъщеря ми и аз ,държим нашите 3х10 ,да бъдат дадени за наука

12

Анонимен

преди 5 години

Аз съм бахаец!/почитам всички религии/Къде ще раздават парите!?

11

Анонимен

преди 5 години

Аз съм джедай и държа моите 10 лева за религия да се дадат на учителя йода.

10

агностик

преди 5 години

Значи на глас 11 лева субсидия, а на вярващ не по малко от 10 !!! Разликата между продаващите близкото бъдеще и отвъдното - 1 лев на човек....Светльо Витков веднага да направи църква "Глас набожен", ДСБ да се преобразува в "Костовисти от последния ден", а русофилите да направят Църква на Светата РУС ( един е Путин и Кадиров е неговия пророк), Пък направо да пререгистрират Института за пазарна икономика - там са обладани от вяррата...

9

Waffen SS

преди 5 години

Колко точно ги е казал Ботев,колко добре кореспондира със странните сделки в парламента между различните видове партийки:"И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква затуй ходи,че черквата й търговия"Ама ние светска държава ли сме или теократична.В случая,черквата споменавана в стихотворението,спокойно може да бъде заменена като,място за делова среща и търговийка с Парламента.Та те и за това ходят в парламента за лобистки закони и комисиони

8

Анонимен

преди 5 години

Не Мормон,а Мармоти

7

разберете го

преди 5 години

И с е-л я- *** е вреден

6

Трактор

преди 5 години

Ако на следващото преброяване атеистите са над 1%, те ще получат ли субсидия?

5

ПЕНКО

преди 5 години

ДАА, ПРОТИВ РЕЛИГИИТЕ СЪМ -НЕ МОЖЕ ЕВРЕЙСКА ИЗМИШЛЬОТИНА ДА МИ ВЗЕМЕ РАЗУМА /ПРИ ТОЛКОВА ИНФОРМАЦИЯ/ ! НО , КОИ ХРИСТИЯНИ С 10 ЛВ.- ИМА 35 ХРИСТИАНСКИ СЕКТИ ПО СВЕТА ??? КАТОЛИЦИТЕ СА МАЛКО В БГ,НО ИМА МНОГО" ПЕЕЩИ "...ТУК -ТАМ МОРМОН , А ОТ ПОСЛЕДНИТЕ -НЕОАДВЕНТИСТИТЕ/ С ГОСПОД В АТОМНОТО ЯДРО / ПОЧТИ НЯМА !!! ОБАЧЕ СЪМ ПЕНСИОНЕР И НЯМАМ ПРАВО ДА ПИТАМ!

4

проста-ци

преди 5 години

неграмотни,журналиииии,много искам да ги наритам ама яко

3

Питащ

преди 5 години

"тази шарения, която ще ни заливаше по улиците," - това бъдеще или минало време е? Питам редакторите!