35

Анонимен

преди 5 години

Пази- ме, боже ...Ако, нещо- стане, ...Поне, да- получа, хляб ...И, кравофилна- Маги ...Пише, фашистки- внук ...

34

Hairy

преди 5 години

В Афганистан америка прави милиарди от наркотици. В Сирия богатите провинции се контролират от Русия . Видяха ,че от кюрдите няма келепир.

33

РЕАЛНОСТТА

преди 5 години

Ще ги изтегли ми, като няма дeнги! Дълговете не прощават! Дефицитите с Китай са се увеличили с 20% благодарение на "умната" политика на Дeдо! Този ще бастиса США по-бързо от всеки! Гледай ги само как бягат краварите п...срани като от Виетнам! Хо, хо, хо! Весели празници краварофили!

32

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияСега Тайпи като ги вземе тези области ще стане по голяма сила, след което ще дойде ред на такива като тебе.

31

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията, която донесоха на Ирак им струва на иракчаните 1 000 000 жертви за два месеца. Понеже Маккейн обяви в ООН-то, че Саддам произвеждал хим. оръжие, размахвайки шише с прах за пране. Никой не провери шишето, но като избиха иракчаните не намериха хим. оръжие. И никой не им сложи санкции.

30

Анонимен

преди 5 години

Войските на САЩ ще се изтеглят. И авганците сами да се оправят. Ако иссат помощ ще се обръщат към който си желаят. Имат си парламент.

29

Анонимен

преди 5 години

Войските на Русия са си на място в Сирия. Има междуправителствено споразумение между Сирия и Русия.Но янките никой никога и никъде не ги е канил. Те се смятат за неотразими и че могат да си нахълтват където си искат. Примери бол. Само след ВСВ 73 СЛУЧАЯ НА ПО-ГОЛЕМИ И ПО-МАЛКИ АГРЕСИИ. Носели демокрация, аууууу!

28

Анонимен

преди 5 години

До25. За Корейската война България участваше на страната на комунистите.При мизерия в страната най бедната в соца. Нашата БКП номенклатура правеше пропаганда а и взимаше насила помощ от работниците за северно корея

27

АнонимеН

преди 5 години

Правилният въпрос е: Какво правят войските на Русия в Сирия и в Украйна. Отговора е: тероризъм

26

Shark

преди 5 години

Правилният въпрос е: Какво правят войските на САЩ в Сирия и в Афганистан. Отговора е: тероризъм

25

Цар Тиква

преди 5 години

Не защото не съм му позволил. Защо ми иска 2 % от БВП да харча за отбрана ми аз съм си защитен защо ми е отбрана?

24

АнонимеН

преди 5 години

До ТеоСАЩ ИЗЛЪГАХА ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!ИРАН ОРГАНИЗИРА АТЕНТАТИТЕ НА 11 СЕПТЕМВРИ И КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ А НЕ АФГАНИСТАН! ТОВА СЕ ОПОВЕСТИ ПО-КЪСНО, ЧЕ ПИЛОТИТЕ СА БИЛИ ОТ ИРАН А НЕ ОТ АФГАНИСТАН! НО ВЕЧЕ БЯХА ПОДХВАНАЛИ БИН ЛАДЕН КОЙТО ОБРА ПЕШКИРА!САЩ СА В ПЪЛНОТО СИ ПРАВО ДА ПРЕВЗЕМАТ ИРАН И ДА ИЗБИЯТ НАСЕЛЕНИЕТО КОЕТО СЕ СЪПРОТИВЛЯВА МИЛИОНИ ЩЕ СА ;DНАЙ-ДОБРОТО ВРЕМЕ Е ОКОЛО МАРТ МЕСЕЦ ТОЧНО СЛЕД ЗИМАТА ТАКА ВЛЕЗНАХА В ИРАК ДАНО 2019-ТА ТАКА ВЛЕЗНАТ И В ИРАН :D

23

ined

преди 5 години

Хич не ме вълнува дали Тръмп ще изтегли краварите от Афганистан.Това което ме вълнува - защо има още наши военни там?

22

Тео

преди 5 години

До АнонимеННе е хубаво да пожелаваш война. Лоша карма е. Но тогава наистина ще ядат бой, особено ако влязат сухопътно. Те и в Ирак ядоха бой, само че не го оповестиха официално. Толкова засегнати от БОВ и неизлечимо болни върхаха, че още не могат да ги оправят. Както и да е. Но мисля, че разбраха, че няма да им се получи номера с Иран и за това не смеят. А нещо и Израел мълчат напоследък. Ще видим ... ние да сме добре. Ако им се воюва, да се бият там!

21

Анонимен

преди 5 години

Нещо се мъти, ама кво ли?Краварите никога не са славили с "добронамереност", в действията им винаги е имало някакъв скрит извра...тен подтекст!

20

Анонимен

преди 5 години

"смелчаги" ти да видиш,изтегляли се!

19

Анонимен

преди 5 години

Страхливите плъхове ще бъдат изгонени от всякъде !

18

РККА

преди 5 години

Че кой ще пренася дрогата ако изтегли войските...????? Спомних си една американска максима ,,САЩ може без наркотици,САЩ не може без парите от наркотици,,

17

АнонимеН

преди 5 години

ВЪПРОСЪТ НЕ Е КОГА САЩ ЩЕ НАПУСНЕ АФГАНИСТАН, А Е: КОГА САЩ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ИРАН :DПОЖЕЛАВАМ СИ САЩ ДА ВЛЕЗЕ В ИРАН ПРЕЗ 2019-ТА ГОДИНА МОЖЕ И СУХОПЪТНО!

16

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Аз пък гледах филма Апокалипсис сега и там видях как прославените американски войници се ядяха един друг за да не умрат от глад във Виетнамските джунгли, направо жалка картинка беше .Това да си заколиш другарите и да ги ядеш си е човекоядство във съвременен стил .