42

Анонимен

преди 5 години

Ха!Аве, умници, кога се изтеглиха САЩ, че не съм разбрал?Казал е, че ще се изтеглят до два месеца. Това е края на февруари. Ако не размисли дотогава. И Путин по същия начин се изтегля вече три пъти.

41

Анонимен

преди 5 години

Не правилно на Русията прозвището и е "мечката"!! Сибирь е цели 60% от територията на Русия, а в Сибирь основна популация е тази на вълците!! Аз сега разбрах защо Путин ми прилича на вълк.

40

Истината

преди 5 години

Приятелството между Турция и Русия винаги завършва по един и същи начин-хванати за гушите!

39

bbb

преди 5 години

До Ха-хамай забравяш че турция нее палаткова държава като курдиде това не може по никакъв начин да истощи турция

38

Българските оръжия

преди 5 години

Които ЦРУ закупи у нас ще има дълго време да откриват в ИДИЛ американските марионетки

37

inatut

преди 5 години

Така е.Но за разлика от Сащ. в масква няма вътрешно политически драми, вестниците пишат за проблеми с разследвания за тръмп, ама не споменават, че у тях това няма как да се случи.. Не споменават, че добър-лош, който и какъвто да е, американският президент може да е на власт максимум 10 г, а джуджето е доживот.Не споменават какво оставиха комунистите във виетнам,как промениха облика на целия индокитай, създали комунистически хунти в лаос, камбоджа.Тежко е да критикуваш всичко, но не и *** си

36

Mi6osp

преди 5 години

На САЩ им става традиция след победата да бягат панически с въртолети.

35

Ха-ха

преди 5 години

Всъщност големият печеливш е Турция!Ердоган трябва да даде доживотни пенсии на убийците на Кашоги,които му свършиха чудесна работа в труден момент.За нас също е добре Турция да задълбае войната с кюрдите,особено ако се получи дълга и изтощителна.

34

Аз

преди 5 години

На ред е нашия регион балканите да осе рат, косово, украйна, Българячия, Македония, албания, сърбия... Ще ровят в на ши те г ве докато не стане война на етническа основа. ББ за това обикаля като муха без глава, търси убежище като дойде времето. А то чу/ка и блъска по вратата.... Цру управлява България 30 г време в за резултат. Да хвърлят България срещу Русия

33

Ха-ха

преди 5 години

До Демократ"Сталин е убил 80 милиона руснаци"Мисленето не ти е силна страна май?Не че Сталин не е убил милиони,но цифрата е смехотворна-няма откъде да се вземат толкова руснаци.Когато Сталин поема властта,цялото население на СССР е около 150 млн.Когато умира-190млн.Изобщо-бомбастични цифри както за Хитлер,така и за Сталин.Как Хитлер да избие 6млн. евреи,след като в окупираните територии не са живели НИКОГА толкова?????Изобщо-пропаганда.

32

Бай Петко

преди 5 години

Тавариш Путин им разказа играта

31

Да

преди 5 години

Сега ще отидат в украйна и там да акат.

30

Анонимен

преди 5 години

Американците ей така си "кацнаха" и на Луната, така "победиха" във Виетнам, така "победиха " Ал Кайда в Ирак ...и т.н. При тях победите стават по решение на президента. На Тръмпи сега сигурно ще му построят триумфална арка в чест на победата.

29

SS

преди 5 години

"САЩ бягат позорно от Сирия като от Виетнам!"A, не - едва ли има по-позорно бягство от това на САЩ от ДР Виетнам през 1973. Това просто е НЕНАДМИНАТО! - Бягат масово и с все сила драпат да хванат корабите ...А отзад бойците с кеф ти отстрелват като вредни ***...

28

Анонимен

преди 5 години

Ушанките се радват, защото никога не си плащат сметките. В противен случай трябваше да реват, че няма кой да плати вместо тях едни най-малко 200-300 милиарда масраф за опазването на Асад.

27

незнаещ

преди 5 години

До Анонимен 23Само през първия гладомор по време на британската колонизация през 1770-1773г. са измрели от глад приблизително 10 млн.души, милиони повече от официално обявените еврейски жертви през Холокоста! В своята книга Невижданият свят Джон Фиск описва Бенгалския глад като много по-смъртоносен и зловещ дори от Черната чума, която е тероризирала Европа през 14 в. Великобританците безмилостно разграбвали ресурсите на Индия, но и принуждавали всеки обикновен селянин да изплаща данък.

26

Американофил

преди 5 години

Между другото Турция ще купи ракети пейтриът за няколко милиарда. Наздраве! Питиетата са в банята, товарищи.

25

Американофил

преди 5 години

САЩ изтеглиха 2000 войници от Сирия и настана голяма рублофилска радост! Държа да напомня, че 6-ти американски флот е наблизо, а от другата страна на границата в Ирак чакат 5000 американски войници, които във всеки един момент могат да влязат в Сирия ако някой реши да пипа кюрдите или петролните кладенци.

24

Анонимен

преди 5 години

До ДемократВерно ли, толкова малко? Аз смятах, че са поне 800 милиона и то само руснаци ...

23

Боре

преди 5 години

САЩ са велика и развита демокрация . Виетнам след войната станаха модерна държава. На руснаците им се иска да бъдат като американците, но с действия като в Крим няма да стане.