199

ШибиРиби

преди 5 години

Не е трагедия че на Банев не му харесва. Трагедия е че това е истина, мятат хора в тези катакомби а Цачева обяснява че са в крак с европейските стандарти. Ми то летище София е по миризлив *** от един европейски пандел.

198

Берое Стара Загора

преди 5 години

Да му го туря на Банев в брадатия ***...

197

Анонимен

преди 5 години

В затвора ще видиш най-модерната тоалетна. Особено след като ти разширят отвора.

196

иван

преди 5 години

До бай Иван Обикновен струг или ЦПУ! Ще се справи ли???

195

ФАКТ

преди 5 години

До Баневи -А колко българи умряха,заради мизерния живот във България ???? НЕКА сега да видите какво значи мизерен живот,задето не давахте пари на работниците !!!! Мястото ви е там в Затвора !!! И на всички,които живяха на гърба на НАРОДА !!!!

194

бай Иван

преди 5 години

Дайте му един струг,че да си отработи и плаща топлото,заплатата на полицаите,които го охраняват,храната,водата и други екстри.А за това,че условията не са добри в ареста,да се сърди на другарите си от БКП,които го обзаведаха с няколко завода , КК " Русалка",както и с един милиард.Скоро и други "индустриалци" ще му станат съкилийници,за да си поговорят за добрите стари времена!

193

V

преди 5 години

Затворническият бизнес е един от най мощните в Света ;) Вярно трябват големи първоначални инвестиции .Обаче кви са печалбите от престъпници !!!! Бедна ви е представата .Ако ми го дадат на мен тоя бизнес никой няма да се оплаква ;))) МАФИЯТА ГЕРБ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ОТЛОМКА ,КОЯТО ВРЕДИ ТЕЖКО НА БЪЛГАРИЯ ;)

192

Пак Бобчо

преди 5 години

Колко е *** тоя николайчо,ако бях на неговото място и с неговите пари,вместо да се оплаквам щях да направя ремонт на килийката и клозета,ами така де.

191

Анонимен

преди 5 години

Ако Банев и олигарсите като него будат натикани в затвора , а милиардите им върнати на държавата, България ще стане една от най-богатите страни в Европа!!Но това са само пожеляния и мечти, истината е много по-жестока.......заради такива като Банев хиляди хора загубиха работата си, парите си, семейства бяха разбити!!

190

Бобчо

преди 5 години

Чудесно си живее,ама защо ползва телефон и интернет, не беше ли непозволено. То ако е така,николайчо може всякакви прищевки да има.

189

дедо Ташунко

преди 5 години

Да си пожелаем мили братя и сестри, много олигарси да последват Банев в дранголника. Надявам се всеки да си получи сметката през 2019-та г. Идва най-после Видовден за всички бандюги от "прехода". Заради тях средностатистическия българин е на такова дередже. Справедливост за всички и законите да важат еднакво за всички. Сега, провокираните от "името ми", нека да слагат минусчета. Това ме кефи!

188

Анонимен

преди 5 години

Има Интернет явно за да се оплаква тоя Банев, щом ползва социални мрежи.............я му спрете Интернета на тоя нахалник!Това е затвор, не е хотел "Шератон"!!

187

При толкова крадене,

преди 5 години

па да се беше сетил, че може все някой ден, да ползва *** на затвора. Не пишете, вестници поне дават ли му, да се бърше.

186

Сата НАТО

преди 5 години

Дано само на прокуратурата да са читави доказателствата, защото иначе пак ние данъкоплатците ще плащаме обезщетенията, които присъжда Съдът по правата на човека в СтрасбургА не е ли по-лесно да се държат при нормални, човешки условия, за да не се налага после да им плащаме обезщетения? Или викаш, от злоба може и гз да си съдерем, само на Вуте да му е зле.

185

Анускоп

преди 5 години

Докато ,, V.I.P. Brother'' не започне да се излъчва от Затвора,положението ни ще си е все такова.Горе във ,,Върхушката'' за 30 години,началниците на важните служби за управлвние се смениха по 40 пъти,и всеки унищожаваше документите с които е работил,за да не бъде съден един ден за ,,Предателство към Родината''.Няма никакви картотеки,и никакви архиви,особено в Министерство на Правосъдието,и Министерство на Финансите.Никой не знае какво е било там преди 10-15-20 години,делата и досиетата ги няма

184

Анонимен

преди 5 години

Банев се оплаква от държавата, чудна му работа? А държавата го изучи безплатно на две висши. Ползваше от малък привилегиите на новенклатурата. Прибра соц. предприятия , станаха му собственост за дни. Сега лоша държавата.

183

Анонимен

преди 5 години

Като си спомня колко важни бяха с това приватизиране за дребни суми. И какъв мизерен живот караха тия които работеха. Беше си един ужас.

182

Анонимен

преди 5 години

Га ядье кифтета ни рива, а

181

Анонимен

преди 5 години

За него не ми пука.Но се притеснявам за съпругата.Ако и е тежко мога да помогна.Знам един лек.

180

Анонимен

преди 5 години

Банев не плащаше на хората които му работеха. Руския му подход и култура му се виждаше от далече. Сега да се сети как се отнасяше към робите си.