11

До 6

преди 5 години

До КрайМного се превъзнасяте всички по унгарската мутра.Същия е като нашата.Големия пич и патриот, но яко корумпиран и винаги гледа към Путин.Докато, обаче, взима европейските пари.

10

Анонимен

преди 5 години

Тоест да обясня ,какво прави и какво мисли орбан Чужденци няма да вкарваме ,щото ше ни падне реитинга ,като говорим националистически лесно печелим избори ..Обаче икономиката ни страда по тоя начин и за да запълни глада за кадри като в същото време се правим на националисти да стоим на власт ще накараме обикновените хора да могат да работят като роби по 400 часа повече годишно Така хем ше сме националисти и хем ше ни върви икономиката ама не е предвидил че ше станат толкова масови протести

9

Коце кофата

преди 5 години

Като не харесват Орбан, да им пратим нашата Тиква. После ще протестират и ще си го искат обратно!

8

Анонимен

преди 5 години

Цвърчене на няколкостотин сорошки мишки.Безполезно,разбира се.Орбан ще ги търпи още малко,след което ще им хвърли един здрав педах и шепата платени джендърчета ще се разбягат като пилци.

7

Анонимен

преди 5 години

До Край 6Стига вече с тия избори.Не разбра ли, че изборите се нагласяват?!

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Кое население?Държавната администрация на държавна хранилка, пенсионерите, учащите с поглед към Терминала или заетите в частния сектор, смазани от робовладелци като Киро Гела и Велев. които изкараха под строй камионите в подкрепа на кръвопийците си.Има 1 понятие в психологията- Стокхолмски синдром. Жертвата се привързва към похитителя си и му угажда.

5

Край

преди 5 години

Където има мажоритарни избори има истински народни представители. Народа на Унгария на избори е решил Орбан да управлява и това че няколко хиляди ще се мятат по улиците е без значение. Освен за платените медии на олигархията.Повече от половината от парламента на Унгария се избира МАЖОРИТАРНО.

4

Az

преди 5 години

Еми, после не се чудете защо имат по-висок жизнен стандарт

3

Анонимен

преди 5 години

Браво на унгарците! Интересно кога ще въведат тази мярка и тук, може би още не са се сетили. Но и да я въведат знаем какво ще последва от страна на населението-едно голямо нищо! То вече сме го доказали на практика, последните месеци какви ли не закони не се вкараха, вкл. и за конфискация на имуществото и задържане до 48 часа без да бъде уведомен никой, включително и адвокат и какво последва от населението - НИЩО....

2

Браво

преди 5 години

Унгарците - европейци !

1

ined

преди 5 години

Щедро финансирани от Сорос протестери