40

Зозо

преди 5 години

Проклятието герб...

39

Анонимен

преди 5 години

Аз работя за 730 лв и трябва да съм благодарна на великата шефка, че ми е увеличила заплатата с 20 лв и че съм взела 13та заплата от 350 лв . Да не ги обръщам в евро , че срамът е голям.

38

Анонимен

преди 5 години

Не случайно много хървати и германци са поискали Тикволандско поданство.

37

Анонимен

преди 5 години

От статията разбрах че Тикволандците са най-богатите в региона.

36

Сло

преди 5 години

Само "33 000 служители в Словения получават минимална заплата" Излиза, че в България повечето работодатели гледат да плащат минимума на минимума, а в Словения на минимална работят много малко хора. Боже до кога ще ни управлява мафията.

35

До трола

преди 5 години

Статистика "2 млн. българи живеят под прага на бедността! 2325 лева са необходими за издръжката на 4-членно семейство. 75% от хората работят на минималният доход или под него."

34

V

преди 5 години

Боко няма резултати ;) Трябва да си оди .Хърватска е 10 години след нас член на ЕС и е с 505 евро (1000лв) Нали ни лъгаха че ние от скоро сме в ЕС затова сме с африкански доходи ???ЕЕЕ кво стана сега ? Хърватска е десет години по млад член ??? После ни лъгаха че сме малка страна .ЕЕЕ ??? Хърватска да не е по голяма ???? Какво ще ни лъжат сега ?????????? Всичките лъжи се спукаха и герб трябва да си ходят заради ниски резултати ;) Много приказки много лъжи и накрая африкански доходи ;)

33

Анонимен

преди 5 години

Ами в Косово изгониха комунистите и русофилите и сега си зимат големите заплати и си живеят живота.

32

ХА,ХА,ХА,

преди 5 години

ДОБРИ СА ВИ ЗАПЛАТИТЕ ,БЕ....ХЕМ СА " СОЦИАЛНИ" ТА ДА НЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД!НАЛИ , ТАКА ВИ ПИШЕ И У КОНСТИТУЦИЯТА ----ЧЕ " БЪЛГАРИЯ Е --СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА"!!????КВО ИСКАТЕ ПОВЕЧЕ...??!!!КАКВОТО СТЕ ГО ПОИСКАЛИ....ТОВА СТЕ И ПОЛУЧИЛИ!АЙДЕ , СТИГА МРЪНКАНЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААААА!

31

тонката

преди 5 години

Е да де, ама имат ли стабилност? Стабилност имат ли, питам

30

месара

преди 5 години

Разменям Боеку Бурисуф срещу нищо с доплащане

29

(-_-)

преди 5 години

Значи пак сме на последно място, като изключим Македония, щото това не е истинска държава, а сърбите имат далеч по-добри цени на стоките и услугите..

28

Е

преди 5 години

Минималната заплата отдавна не е фактор.В България почти никой не работи на минимална заплата. Аз поне не съм чул някой да работи на пълен работен ден за по малко от 800-900 лева. И това обикновено са заплати на продавачи, чистачи и общи работници.Нормалните хора които имат образование и професия без проблем си докарват средно по 2000 лева чисто. И това е в провинцията. В София с 50% отгоре.

27

АМИ...

преди 5 години

Така е тя...!Румънците претрепаха Чаушеску и жена му ...и Европа им поверва и сега заплатите и пенсиите са им високи!Българите , понеже все гледат кво ше каже *** , затова ше гризат дръвчето , хем по "братски" с мужиците ....!ВСЕКИ СИ ПАТИ ОТ ГЛАВАТА , БЕ...!

26

никой

преди 5 години

Докато хитрия прави пари,умния пише по форуми по интернет!

25

миленка славова

преди 5 години

Искам ,искам ...и все така заспивам!

24

Анонимен

преди 5 години

Гербавите убийци ликвидираха българския народ!

23

Анонимен

преди 5 години

Докато седите и философствате на менте ичкия с македонска наденица и се подсмихвате на абдалите които се борят така ще живуркате с боко нинова и доган пред телевизора.що не претрепахте 20 ина ком уняги през 89 та.сега и вие щяхте да имате повече.да да ама...както ви се подиграва резания.немате та шаци

22

Петко

преди 5 години

Истината е че ,винаги някой живее по-добре от мен. Мъка непреодолима.......

21

Congo

преди 5 години

По-добре изкарайте статистика със заплатите и пенсиите на страните от централна Африка, за да има все пак някаква база за сравнение.