20

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 10. Как ще крадеш топла вода от съседите. При положение, че съседът има кран и индивидуален водомер.Или повтаряш нещо без да е истина.Плаща се каквото покаже общия водомер в абонатната станция....нагоре по етажите Топлофикация оставя съседите сами да се проверяват и санкционират

19

Шенол

преди 5 години

То кат продават апартаменти, чак кат екстра го изтъкват, че тец имало. Ам то не е екатра, то си е рекет доживот. И да се откажат пак ще плащат всеки месец. Да не са си купували апартаменти с тец. ама ъкъл море....

18

Анонимен

преди 5 години

В СУ София. Радиаторите греят на пълни мощности. Празни стаи.

17

Анонимен

преди 5 години

Крадели топла вода глупости и лъжи. Централно отопление е удобно при соца. Едни ползваха , а всички плащахме. Казваше се ДОТАЦИЯ. БЮДЖЕТА СЕ РАЗПРЕДЕЛЯЖЕ ТАКА ЧЕ БОЛНИЦИ, УЧИЛИЩА, ГРАДИНИ И ВСИЧКО ДЪРЖАВНО СЕ ГРЕЕШЕ. АБОНАТИТЕ БЯХА ПО МАЛКО. САТО СЕ СРИНА СОЦА. АБОНАТИТЕ ТРЯБВА ДА ПОКРИВАТ ВСЕОБЩАТА ЗАГУБА. НО ВЕЧЕ ИМ СТАВА ТРУДНО.

16

Гашо

преди 5 години

Че не е скъпо 70 лв. на кубик топла вода. Аз плащам толко за бойлер и 2 инвертора ток хаха. Те и да спрат да им ползват топлата вода, ша ги изшият да плащат по 100 лв за тръби на месец. Не мож избега на топлофикациите. Вика му се законов рекет. Ам да пишат на кой е топлофикацията, че май била на един видвн патриот

15

До Аз

преди 5 години

Никакви сметки не ми плащаш ! Цялата провинция налази София. Плащаш сметките на твоите селски !

14

Анонимен

преди 5 години

за разпространение на лъжи журналистите трябва да лежат в затвора аз ползвам ТЕЦ в Триъгълника живея дори посочената цена ако се плати в срок е с 5 % по ниска имаме жилище на Варуша газифицирано от тази година златно ми излиза ако не бе ТЕЦ не бих живял в това гето наречено Велико Търново и напълнило се с нови "граждани "

13

анонимен

преди 5 години

Както каза Теменушка,трябва да се грижим за националните интереси и да спазваме стриктно европейските и американските изисквания.Това просто нема как да стане,затова,да не говори глупости по медиите рано сутрин...

12

Burzum

преди 5 години

Ковашки!

11

Анонимен

преди 5 години

Централното отопление е удобно за тези близо до ТЕЦ- а .За другите които са далеч на километри 10км.- 20км. Е загуба за клиента. Топлофикация включва загубата в сметката / уж се крадат/.

10

Анонимен

преди 5 години

До 10. Как ще крадеш топла вода от съседите. При положение, че съседът има кран и индивидуален водомер.Или повтаряш нещо без да е истина.

9

Бобчо

преди 5 години

Почти цяло Търново е газифицирано. Тия, които са на парно си имат вече радиатори в жилищата, един газов котел с прокарването и т.н. такси не минава 3000лв, а разликата е, че ще плащаш единствено и само това което си потребил, а не да те цакат нагли съседи и/или топлофикацията....*** наглярите, на газ един кубик вода на 60 градуса излиза 3-4лв, на ток 10-12.... Къде се засилиха с тия 70лв?! При все, че и Топлофикацията е на газ?!!

8

Стар Софиянец

преди 5 години

Принципно с парно и топла вода от теца е най-добре, но само ако съседите ти не крадат за твоя сметка. Ако един краде на 10 апартамента, горе-долу е добре, но когато станат повече от половината, нещата стават много зле и в крайна сметка и коректните се отказват от парното и всички започват да плащат много повече за ток и да стоят на студено заради едни "хитреци".

7

Обективен

преди 5 години

Работата е ясна - съседи крадци. Ако тази с 70 лева на кубик топла вода, плаща сметките на целия блок, то какво друго да очаква? Съседите й ползват без да плащат, а тяхното потребление го начисляват на коректните потребители. В България е така след 1989 година - далавераджиите са добре, а честните хора сме зле.

6

Анонимен

преди 5 години

ТОПЛОФАКАЦИЯ в пълният смисъл на думата ! - тези си мислят че хората трябва да работят за парно и топла вода и да гладуват за да могат те да си раздават петцифрени премии.Отдавна всички трябваше да се откажат от тези мошеници ! - при тях демокрацията не е дошла и никога няма да дойде докато има балъци да плащат свободните им съчинения.

5

...

преди 5 години

Това нищо не е ! Аз съм от Пловдив от 1997г нямам нито парно нито топла вода в апартамента! Даже радиатори няма! Апартамента е на 7-мия етаж! Да ви кажа вече над 20г ми изпращат фактури и за топлото и за топлата вода! При това миналата година за февруари месец получих фактура за 214лв парно и топла вода! пращал съм молби жалби къде ли не! и НИЩО! фактурите си идват! Аз не ги плащам! Не знам кога ще дойде съдия изпълнител да ми конфискува всичко! Тогава само съда в Страсбург може да ми помогне!

4

,

преди 5 години

Дано фалира Топлофикация в най-скоро време

3

аз-ът

преди 5 години

ако действително е така да затварят радиаторите и ония ДА ФАЛИРАТ. по добре да инвестираш няколко хиляди лева в качествени електроуреди и бойлери, има много икономични на пазара - отколкото да им раниш г*зовете на тия

2

Анонимен

преди 5 години

Преди години БСП-то бутна Боко с надписани сметки за ток, сега се опитва с Топлофикация.

1

Аз

преди 5 години

Във века на прецизните сметки, някой да топли вода на 10 км, да я кара до вас евтино, пък измерването да на обши части топлинни загуби и гледам в тавана и пиша, тази технология е надминала дори времето за експлоатация. Всички тецове са за закриване, и ше ги закрият, без софийския който сега бех му покрива загубите, т.е. Всеки от провинцията плаща евтиното топло на софиянци. София уби България за 30 г..