54

Анонимен

преди 5 години

До Поручик Ржевски Източна Европа през 2050г. ще бъде обезлюдена и лесна плячка за други народи. Франция и сега е арабска. Но всяко зло за добро. Тъй като французите се оказаха негодни и некадърни, ще бъдат заменени от други. Еволюция. Закони на джунглата ако щете. По-силния и по-плодовиятия, този който си предаде гените, оцелява.

53

Поручик Ржевски

преди 5 години

Правилната стратегия за източна европа е здрав източен ЕС и дебела граница със западна европа. И разбира се падане на границите между държавите в източна европа. И на запад да си пускат бежанци, да си дефинират *** и да забраняват хетеро браковете, тяхна си работа.Източна европа в момента е с бели хора и това трябва да го запазим.

52

Анонимен

преди 5 години

До до 51Откакто колонията на СССР България получи независимост стана като Африка. С какво сме по различни? Европейска африка. Присмял се хърбел на щърбел.

51

Поручик Ржевски

преди 5 години

Едрия транс-граничен капитал има нужда от евтина работна ръка. Разбира се държавата се унищожава и техните деца ще живеят в едно гето, но алчноста ги заслепява.До 2050г. във Франция ще упрявлява мюсюлмански президент и тогава единствената надежда ще остане източна европа.

50

до 51

преди 5 години

Прокажен е само гнилия ти русофилски мозък!Баш като на другаря ти Ленин!

49

Анонимен

преди 5 години

БЕ ТО ТВА КАТО ТУРСКОТО ПРИСЪСТВИЕ И ГОСТУВАНЕ - БЕЖАНЦИ, МИГРАНТИ... И КАТО НЕ КАЗВАМЕ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА, КВО? ЗАБЛУЖДАВАМЕ НЯКОГО? НА ИЗБОРИТЕ ЩЕР СЕ ВИДИ.. МАКРОН ЩЕ ГЛЕДА КАТ БАЙ ТОШО НА 10 -И!

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48Е то и СССР въведе закон и ред в земите на прoкаженото крадливо племе бyгарско, но ги плюете, че сме им били колония.

47

Десислава

преди 5 години

Ама, разбира се!Снощи в театъра,утре в училище,в други ден в детска градина.Думи нямам

46

Пенчев

преди 5 години

Тези нямат право да искат нищо-сами и по неправилния начин са се озовали в Европа, било то Франция,било в друга европейска държава/изключвам Германия,където Меркел неоправдано отвори гостоприемно вратите за хора с племенна култура,отровени от исля мска религия-те са бомба със закъснител!!! / Да се връщат там,откъдето са дошли,а не да папат наготово!!! Много им се било работело-и в техните страни има дос татъчно работа!Да си вървят,а не да ни тормозят! Започнаха да вземат връх,не виждате ли?!

45

Анонимен

преди 5 години

Когато германци , англичани, французи , холандци, испанци, португалци са управлявали колониите - там е имало закон , ред, цивилизация... тръгнали са си... и там пак са се върнали към любимото си занимание - да се самоизбиват .. да се множат безконтролно, и да чакат - друг да ги храни!Свободата в Африка е Слободия - да трепеш вражеското племе ... и да правиш каквото ти се ще - без да губиш време да мислиш - какво ще стане утре!Диваци сър...диваци!

44

Европейка

преди 5 години

Искали документи!До гуша им дошло!И на мен ми дойде до гуша от вашата наглост!Къде са ви документите?Искам да се върнете там,откъдето сте дошли!

43

Анонимен

преди 5 години

Виждам че, русофилите масово сте на страната на емигрантите и не можете да понасяте европейците!Не е трудно да се сетиш защо по западните форуми хората наричат глобалистите неокомунисти! Путин с приятелчетата си в западните кръгове май поддържа хаоса в Сирия съвсем целенасочено, а!? Понеже понятието "запад" не е монолитно понятие, колкото и да се опитвате да го обобщавате и опростявате.

42

Анонимен

преди 5 години

Когато Франция гори в Алжир и другите африкански страни има празници, толкова са "благодарни" за геноцида и колониализма. Както и българите са "благодарни" за Ньой. Байгън ли ви стана франсета? Плющят ли ви французойките надарени конгоанци ? Хахаха

41

Анонимен

преди 5 години

Обонго - разбута арабските и африкански мравуняци ... сега вдлъбнатите като ФЪКТ...викат ура - че тълпите шебеци заливат Европа!

40

Софииски джендар

преди 5 години

Обожавам бежанците. Те ме правят щастлива жена

39

Анонимен

преди 5 години

Франция няма независима политика. Макрон преди да предприеме нещо първо пита Меркел за разрешение. А Меркел никой не пита. Покани бежанците и това беше. Германците са господарите. Французите са в ролята на момата в първата брачна нощ :)))

38

House M.D.

преди 5 години

Тези афроамериканци как са влезли във Франция без визи?

37

Евротолираст

преди 5 години

Нидиейте писа тъй агрисивно срищу милити мигранти. Бидети толирантни, мили и дибрички към тези хора.

36

Анонимен

преди 5 години

Новите европейци, след 30-40 години Париж ще е едно голямо афро гето.

35

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Франция е колония на Германия въобще не я брой за велика държава. САЩ са велики. И Китай. Англичанине поувехнаха откакто им се срути империята, но показаха топки с Брекзит. Стария лъв още мърда! Франция е пародия от 200г. насам.