36

АнонимеН

преди 5 години

МУТРАТА МУ Е НЕЩО СРЕДНО МЕЖДУ ПИРАТ И ДРЕБЕН БАНДЮГА!!!ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ТОВА Е ЛИЦЕТО НА КАТ!

35

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАма полицая и да иска да е честен,системата ще го сдъвче и изплюе ако не върши каквото му спуснат.Поне битовата престъпност да бяха усмирили,та възрастните хора да не живеят в страх и терор,изнасилвания и убийства за по пет-десет лева,особено в селата.

34

скоро

преди 5 години

Корупцията и бандитизма в полицията вече застрашава народа и нац.сигурност,ако не се вземат драстични мерки полицай ще убиват други полицай за пари като в латинска Америка.

33

Анонимен

преди 5 години

Всеки един Ушев е замесен в няква далавера.СОД-а са в уличните дребни кражби и дилари.Затова няма намерен крадец на коли или обир на къща.КАТ е безмислено да се коментират.Там се прегъва лев от всичко.Ушевите от офисите са на по дебело.Там се прикриват мутри и се дават заповеди по веригата да не се закача някой.И началниците като тоя вече са на сделки с оръжие и наркотици.Какво стана с оня шеф от Габрово дето беше регистрирал крадени коли.Къщата му като дворец

32

гсм

преди 5 години

Контактите на ченгето са не само в неговите гсм-и, но и в комповете на операторите! Така, че те са ясни на разследващите, но така е по-удобно да се пише! Все пак става въпрос за неизвестен извърш., който трябва да остане неизвестен!

31

Анонимен

преди 5 години

Убав човек беше...пълнееше от "стрес" ! Явно е е забравил пистолета до слепоочието си !

30

ОНЗИ

преди 5 години

Ами както и да гледа човек от тези "новини " лъха едно нещо и то е РАЗПАДЕ.АНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ !!!!! Нашите велики царе сигурно ще се преобърнат в гробовете си. А ние сме просто *** с американски панделки!?!?!? ПФУ....!?!?!?

29

Анонимен

преди 5 години

До Малко преди Коледа....Каква злоба се излива малко преди Коледа само!!! Иначе всички сме християни и ще празнуваме! Засрамете се!......Не четете морал на хората, никой не е виновен, че обстоятелствата по случая са съмнителни; а при 9 от 10 подобни случаи става въпрос за корупция и престъпни схеми. Ако го бяха открили не в Мерцедес, а обикновена кола, без пачки пари, странни тефтери и само един телефон, едва ли щеше да има "злобни" коментари.

28

Анонимен

преди 5 години

В нормалният свят над такива физиономии обикновено теста е ТЪРСИ СЕ.

27

Прогноза

преди 5 години

Сега такова сушене ще падне на бележника, че накрая няма да има и една запетайка останала по листата :)

26

Шерлок Хълмистов

преди 5 години

Не само бележника ами и цялата история изглежда като съшита с бели конци . Вече им загубих бройката на бележниците намерени около "самоубилите се" които НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ РАЗЧЕТЕНИ или им предстои скоро да бъдат "загубени" случайно . В очакване сме "неизвестния извършител" да си остане завинаги неизвестен извършител . Поне за нас, овчето простолюдие .

25

Ф.С.В.

преди 5 години

Мишо Бирата (и жена му) и Вальо Танов (футболиста) и те ще кажат ХМ )Няма да казваме за Доктора и Манол Велев и всякакви треторазрядни артисти в Кукленото Шоу

24

До 31

преди 5 години

Браво,кратко и ясно.Жалко,че от такива зависи съдбата на хора в униформи и костюми...

23

Ф.С.В.

преди 5 години

--ХМ !-- ДВЕТЕ КАКИ ЩЕ КАЖАТ _ХМ !

22

Един

преди 5 години

Ей така трябва да изглежда един полицейски шеф - дори на снимката за некролога с тениска адидас и одухотворена физиономия. Не като онези в загнилия Запад - с някакви ониформи, стегнати, добре изглеждащи, с палячовци някакви. Трябваше да му намерят една снимка с дамаджана с вино и да мята столевки, да се знае какъв душа-човек е бил ...

21

ЕВОА

преди 5 години

Корупцията на ГЕРБ ОТДАВНА Е ПРЕВЗЕЛА НЕ САМО КАТ,НО И ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.ТЕФТЕРЧЕТА,СЛУЖБИ,ШЕФОВЕ,ХОРА-ВСИЧКО Е ПОДГИЗНАЛО.ЖИЛЕТКИ ТРЯБВАТ ВЕЧЕ И МНОГО... СНЯГ.

20

Анонимен

преди 5 години

Човек с 3 телефона и мерцедес не се самоубива току-така, пък и шеф на КАТ. В статията го изкарват света вода ненапита, но на всички хора е ясно, че ням акак честен човек да работи в КАТ, още повече честен и почтен човек да бъде назначен за шеф на КАТ - това никога не е било! Жалко за точи човек Николов но очевидно е бил убит във връзка с работата си.

19

Пич

преди 5 години

"Директорът на ОДМВР-Стара Загора Георги Хаджиев категорично отрече да са постъпвали сигнали за някакви корупционни действия в КАТ-Казанлък."Ама неее, как, моля ви се, може ли някой да си помисли такова нещо?! Човекът се е самоубил по съвсем лични причини, като също съвсем случайно е носил 10К лева, ей така ... с мерцедес и 10К да си отиде със стил от този живот!

18

Анонимен

преди 5 години

Брей тоя е бил като майка Тереза. Мил, честен, вежлив, добър, явно и добър професионалист. Щом се е гръмнал, прибрал пистолета в кобура,разпилял парите и тефтерчето,седнал в колата и я заключил.

17

123

преди 5 години

Червените избиват хората си. Така е, като прецакаха работата с оръжията. Най-смешното е, че не убиха правилният човек. Ама те комунистите са си ***.