20

Обзор на ситуацията:

преди 5 години

От няколко дни всички пазари падат яко, инвеститорите разпродават акции.Последните икономически данни сочат че икономиката на на Европа се свива. Франция специално вече е влиза в отрицателна територия. Германия и тя е почти там.Продажбите на немски автомобили имат спад от 60% след въвеждането на новите еко норми и забраната на дизела в много държави.Последните две седмици започнаха протести в много държави а ЕС се готви да вкарва още имигранти.Еврокочината е пред разпад! Идва нова криза.

19

Сата НАТО

преди 5 години

А защо някой украинец да не е развял знамето на, Донбас за провокация?Това знаме е толкова гнусно, че никой украинец няма да си изцапа ръцете с него.

18

Анонимен

преди 5 години

В момента еват Европа,това се случва,а държавите разговарят помежду си с провокации.Кому е нужно това?

17

Анонимен

преди 5 години

До MdaИмаше и поляци,белгийци и други националности,отворете Тубата и вижте!

16

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Ако водата от...водните оръдия е...охладена до към нулата,бързо ще ги откажат...завалиите с жилетки.Ама нали е...западна демокрация,сигурно я...подгряват за един пролетен душ.

15

Mda

преди 5 години

А защо някой украинец да не е развял знамето на, Донбас за провокация?

14

няма революция

преди 5 години

На тия децата им не са гладни!На тия кекса им е малко,искат още!

13

doko

преди 5 години

Макрон е същото перде като Орешарски....Вероятно ще четем новини за него цялата 2019

12

Анонимен

преди 5 години

оранжева революция.................да

11

Анонимен

преди 5 години

Макрон иска евроармия за да го спасят немците! Ще пуснат щурмоваците и SS, стотина леопарда ще патрулират из улиците на Париж и готово. Като доброто старо време! ;)

10

Гледна точка

преди 5 години

Демокрацията в действие- арести и сълзотворен газ срещу ИНАКОМИСЛЕЩИТЕНикой инакомислещ няма да тръгне да гори автомобили да пали магазини и да осквернява символа н на Франция - триумфалната арка! ГошЕ, Гоше......

9

Анонимен

преди 5 години

Това което ще последва като развитие на демокрацията са: чипиране с възможност за проследяване и прослушване, проследяващи устройства в телефоните и автомобилите, безналични разплащания с възможност за блокаж във всеки момент на виртуалните лични пари, конфискация на пари и имущество без присъда от съд, т. нар.- "гражданска конфискация", безконтролно заснемане веднага щом се появиш на улицата и други гадорийки. С други думи - демокрация.

8

Гледна точка

преди 5 години

Сълзотворен газ и водни оръдия срещу "РУСКИТЕ жълти жилетки" в ПарижДа точно така! По немската новинарска телевизия, аз видях сред жълтите жилетки знаме на сомообявилата се Домбазка република!Във вандализъма, погромите и кражбите от магазините няма нищо демократично!

7

Анонимен

преди 5 години

А защо си мислите,че ако паднат Макрон и Меркел ще е по-добре,а не по-зле?

6

Анонимен

преди 5 години

До ИскамИзпусна момента колега. Преди две седмици можеше да си откъртиш спокойно парче от триумфалната арка или да се облекчиш върху марианата. Иначе си напълно прав и всичко се връща на франсетата за всичките им мърсотии спрямо нас българите и целия свят. Започнали са вече на арабски да пишат, а в предградията на Париж е все едно си в Конго или Маракеш. Провалена държава.

5

Анонимен

преди 5 години

Това е демокрацията в действие. Данъци и бой и да има пари за управляващите. А се опънеш, а са ти разказали играта. При тоталитаризма беше по-добре - ниски данъци и весел живот.

4

Анонимен

преди 5 години

AZ SHTE PROTESTIRAM NAPROLET,KOGATO E TOPLO SEGA E STUDENO.

3

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията в действие- арести и сълзотворен газ срещу инакомислещите.

2

Анонимен

преди 5 години

Богат Макрон на беден Жълтурко не вярва. Пак трябва да пускат някой от контингента си и после да го ловят. Но този път няма да бързат да го ловят. Три-четири месеца ще го гонят, няма да бързат.

1

Искам

преди 5 години

Искам да съм жълта жилетка в Париж, да се из-се-ра култово и безнаказано на Шанс-Елизе, това са моменти за които се живее.Франсетата го заслужават - те наложиха Ньойския договор на Родината