32

Анонимен

преди 5 години

Ако питате мен, проблемът ни е, че Булгерия се напълни с "експерти", които накрая се оказват с по-ниски интелектуални способности от братята лилавеещи

31

Гост

преди 5 години

До Няма значениеАбсолютно си прав. При разселване на фазан в дива среда, прави се февруари, защото тогава подават фазаните от фермите, оцеляват около 30%. Лисици и чакали пируват няколко дни.

30

адаптация

преди 5 години

Главния експертин Инженер Стилиянов Герасков да го пуснат по гол газат пред Мин Земеделието петак вечер да пробва да се адаптира в враждебни зимни условия.

29

Анонимен

преди 5 години

Някой пак се е нагушил с пари за тези птици, а и щом ги пускат зимата значи 5 пари не дават дали ще оцелеят, важното в парите да са взети и ПРа да е направен. Гербави ***.

28

Сата НАТО

преди 5 години

Красива схема за крадене на парите на данъкоплатците. При това непроследима и недоказуема. Всеки, който се усъмни, е враг на народа...

27

Анонимен

преди 5 години

Трудно се оцелява в Тиквокрацията!

26

Няма значение

преди 5 години

Ако мислите че като ги пуснат в дива среда ще има по-малко фира жестоко се лъжете. Стига сте се занимавали с глупости. 50 да оцелеят добре ще е.

25

Анонимен

преди 5 години

Наближава коледа. Като няма пуйка и фазана става.

24

dan

преди 5 години

Трябвало да ги пуснат в Западен Парк, край Люлин, Красна Поляна, Суходол, Факултета, Филиповци и т.н. та *** да имат нещо на трапезата за Коледа и за Банго Васил!

23

българин

преди 5 години

Нане казва на Вуте:- Зелен конь и умна даскалица - епа такова живитни нема и у София.

22

Бай Иван

преди 5 години

И фазаните не могат да оцелеят в светлата демокрация ;) !!!

21

Анонимен

преди 5 години

"Еколожката" пак си е намерила кауза да изкара някой лев. Тая какво очаква? 100% да оцелеят ли? 20% да оцелеят е успех и ще се равъдят. Хора които не са се занимавали с разселване и адаптиране на фермено отгледан дивеч нямат право да скимтят. Тая ако иска да взима 5-6 чувала жито и да отива да храни. Ама бас ловя че хората от общината вече го правят.

20

От дек на дек?

преди 5 години

Де да не бяха корумпирани съдиите, какъв хубав Народен съд щеше да се получи, а за сега - само тикви и ненаказани проститии!

19

Burzum

преди 5 години

Ами ще останат 50 който са най приспособимите и ще се размножат ...това е природата бе ***,не е мол....малко е глупаво ,че сега се пускат обикновенно се прави пролетта за да могат да се приспособят по лесно през лятото когато има повече храна...

18

БГ

преди 5 години

Ей това ГЕРБ-ерите са уникално *** копелет@ ! Една ***@ даскалица превърна София в коака, а Началникът и стори същото с цялата държава. Както казва Осман Октай, на крачка сме от Народен съд !

17

Анонимен

преди 5 години

Фазаните не са подходящи за този парк-прекалено е малък има много шум а фазаните са страхливи и обичат спокойствие.Тия са умрели от стрес.Най-добре да се пускат птици които издържат на градска среда.

16

Абориген

преди 5 години

Идеалния хабитат за горките птици - ловния парк насред софето ! От двете страни големи булеварди - Симеоновско и дианабадския , където трафика ще ги направи на пастет по асфалта и в тоя парк се разхождат свободно без каишка ловни породи кучета от 4 квартала .Случайно оцелелелите имат шанс на нова година да бъдат на нечия софра с гарнитура

15

Анонимен

преди 5 години

Горките животни, и то експерт доверява кметството че всичко ще е наред и след кратко време заради десетките омрели фазани, льжеподобния ( експо) и пак най нахално убеждава че е всичко нормално! Е как да се оправи тази дьржава след като се льже и краде в Бьлгария!

14

Анонимен

преди 5 години

Фандъка ще я опозорят до край... втора Цецка , а бате ще пусне Мая напред в София и ще сдава бавно на БСП , че да не става рязко и с бой, че се умори малко

13

българин

преди 5 години

Непрекъснато от общината сътворяват тъпотии и простотии ! Всичките , начело с Фандъкова , нямат грам мозък в главите !