43

мен

преди 5 години

Записите ги гледах на YouTube а тях може да ги запише всеки кораб на около който чака ред просто преминава на канала на които те говорят

42

мен

преди 5 години

До Странджата керч пролив е с регулация на преминаване още повече след направата на моста и тя трябва за безопасността на корабоплаването така е с повечето проливи както при автомобилите може да минеш на червено но застрашаваш безопасността .Босфора също е с регулиране също е затворен понякога и чакаш ред а мисля че и пилот на борда е задължително скоро не съм преминавал А от разговорите които чух по УКВ радиото оставам с впечатление че украинските кораби не искат да спазват регулирането

41

Нинова

преди 5 години

Най големият престъпник след Адолф Хитлер е гн Путин.

40

Валери Борилов.

преди 5 години

Всички руснаци трябва да бъдат изгонени от запада,дасе приберат в русия и да гласуват пак за путин.От всякаде трябва да бъдат блокирани и кораби и самолети и тирове.Всички са престъпници щом гласуват за путин.

39

Анонимен

преди 5 години

Реакцията на рашките е реакция на пияндурски инат , а тази Бутина може да е роднина на някой началник и да се казва Путина , но за да не я познаят се е маскирала със сменена първа буква

38

Анонимен

преди 5 години

Най-голямата заслуга на руския Гулаг е, че сам подържа омразата към себе си !

37

(*_*)

преди 5 години

русия все повече се самоизолира.Скоро ще трябва да приеме идеологията чучхе.И извън русия ще останат само децата и бившата на пес-ков .

36

Фридъм

преди 5 години

Долу ръцете от Урина и градът герой Киниеф

35

52

преди 5 години

Корабите не идват от Азовско море, а от Черно. Цялото украинско фиаско се разиграва в Черно море. Ако действате по Гьобелсовите рецепти за повторение на еднс лъжа, може да я втълпите в нечии празни кратуни, но винаги ще си остане лъжа. Никога няма да е истина. Така в РъБъ 30 години нищо, абсолютно нищо, не защото няма свестни хора, а защото проблемите, къде нарочно, къде случайно са неадекватно поставени, формулирани.

34

43ти

преди 5 години

Ама ти наистина ли си толкова дезинформиран в тая твоя държава? Червените бригади, Червените кхмери и всички подобни организации на Запад имат само един главатар Вашингтон. Всичко това е доказано от разсекретените документи през последните 10 години, за които евроатлантическите медии не гъкват. Колко елементарно трябва да е мисленето на човек, който прави подобни асоциации, базирани на думи, а не на факти и на облагоденствани идеологии и политики. Сигурно и кока-кола е комунистическа по тая логи

33

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Путин да каже откъде би трябвало да излязат украинските кораби от Азовско море, ако не от Керченския проток... - може би трябва да полетят...

32

Анонимен

преди 5 години

До МдаБутина си е чист руски шпионин и никакъв бизнесмен. Просто се е предлагала на конгресмени които са против ограничаване на носенето на оръжие в САЩ от името на организацията на американските стрелци на която е била член (незнайна как е станала член) . Предлагането е било чисто сексуално с цел да изкопчи нещо от конгресмените за да го докладва на Масква. Правела се е на руска Мата Хари. Със сигурност е завършила школата на КГБ-ФСБ за елитни пpocтитутки като колежката си Ана Чапман.

31

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

А не е ли време и ние да депортираме "хотелския комплекс"... - срещу парк хотел Москва...

30

Активист на БКП

преди 5 години

Естествено !!! Агресорите в затвора !!!

29

интересно е,

преди 5 години

че двете украински корита са произведени в корабостроителница собственост на Порошенко. Интересно е, че "великата" им мисия е замислена от амер. стратези. Интересно е, че евроатлантическите узурпатори лъжат дори и за установени географски понятия. Интересно е за какво и колко лъжат за останалите си грабителски планове?

28

Мда

преди 5 години

Кога ще бъдат пуснати моряците решава Путин и това по принцип би трябвало да е Коледа(съвсем в негов стил),освен ако не е намислил нещо по-специално.Иначе процедурите си текат.Иначе въпросната Бутина е интересна птица!Ако не знаеш че е рускиня,ще си помислиш,че е чистокръвна американка,наблюдавайки стила и.Нещо като Сара Пейлин.В случая дори не става дума за шпионаж,а за бизнес и политически контакти,целящи сътрудничество между САЩ и Русия-нещо което ужасно бърка в г*** на противниците на Тръмп

27

Анонимен

преди 5 години

До до когаХайде зарежи ги моля те тия руски сказки за нарушаване на границата. Няма как да оправдаеш толкова елементарно руското пиратство. Такива неща вървяха през 50-те години на миналия век.

26

Анонимен

преди 5 години

Бандитските държави постъпват така, първо отвличат а после се пазарят за пари или размяна. Навремето така постъпваше и сесесерската терористична рожба Червени бригади, щом някой неин член попадаше в затвора тутакси отвличаха някой политик и започваше пазарлък за размяна. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено от наследниците на СССР.

25

до кога

преди 5 години

т. нар. не fake news медии ще лъжат, за мястото на нарушаване на руската граница?1. Става в акваторията на Черно море, не на Азовско.2. Не е край Полуостров Крим, а край Таманския полуостров.3. Това са териториални, неоспорвани води на Русия. Ако беше станало край Крим айде *** доди, но не стана там.4. Как реагират сащ на незаконно пресеклите им границите жени и деца? Не ги ли арестуват. А питеците влезли с бойни кораби.

24

Анонимен

преди 5 години

Споменаването по един и същи повод на 2 съвсем различни неща като отвлечените украински моряци и Мария Бутна навява на мисълта че московските пирати са готови да заменят украинските моряци за ценния руски шпионин.