40

Анонимен

преди 5 години

Един от Хондурас най-много искал да има дом и да посреща Коледа в САЩ.Е тука вече ме разсмяхте.Каква наглост.Те и камиларите африканците и другата напаст мечтаеха за дом и папане в Германия.Да ги хранят обличат и да щипят бели жени по площадите.

39

Честито На USA...

преди 5 години

Грабят Латинска Америка от столетия / поне две / сега им идват гостенчета от Колониите също като гостенчетата на ЕС - хип хип ура! Всичко се връща на този свят...

38

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ

37

Анонимен

преди 5 години

До АмериканГледа само да изкара някой долар защото в България няма.

36

Американ

преди 5 години

До Анонимен 40:Мразите Америка от завист, иначе *** давате за долари...

35

Анонимен

преди 5 години

Не знам само в тази междинародна хуманна криза,другарят Вова защо си прави ,,Пас'',съвсем спокойно може да им осигури покрив и прехрана за Коледа.Къде е тук хуманоста,къде е ?

34

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПо масови убийства САЩ са лидер в света. Няма статистика за убийствата след 2010 г. по време на финансовта криза. Всички бедни страни в Америка имат проблеми с наркобандите, защото хората нямат доходи и платена работа и се принуждават да станат мафиоти.

33

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа,7 000 човека са песъчинка в крайбрежието,за 7000 човека такава статия.Я да им дойдат изведнъж милиони,както в Европа,тогава ще ги питам.

32

Анонимен

преди 5 години

A в русия вече със закон е забранено чейндж бюрата и банките да изнасят курсовете на табла на улицата.Не мога да се сетя защо.

31

Анонимен

преди 5 години

До Тръба"Най тлъстата "нация" ще се облагороди малко." - най-тлъстата нация е Мексико. Така че това което пишеш няма смисъл

30

Анонимен

преди 5 години

До ТръбаТлъста е щото има за папане.Мадуро не ти ли се вижда и той доста тлъстичък?Навремето като е бил просто шофьорче едва ли е имал такива бузи.

29

Анонимен

преди 5 години

Венецуелките са красиви жени.Що не вземат и насам да дойдат.Все ще изхраним няколко хиляди.

28

Тръба

преди 5 години

Няма лошо. Тъкмо да подобрят генофонда на американските ни партньори. Най тлъстата "нация" ще се облагороди малко.

27

Анонимен

преди 5 години

Ти си откровен лъжец.Венецуела - 90/100000 убийстваМексико - 18/100000Русия - 8.5/100000САЩ - 3.5/100000България - 1.5/100000Германия 0.3/100000Къде е Венецуела, къде е САЩ?Кого се опитваш да лъжеш? Баба Радка от някое бобовдолско село ли?Има интернет, всеки може да прочете за убийствата в САЩ и за Венецуела и да сравни.

26

Анонимен

преди 5 години

Стига с тая Америка бе, има и други държави, аман.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30 Все пак ЮА са по-черни и са били роби на САЩ Испания Франция Англия и Португалия. Франция държи колония за роби до Венецуела и сега въпреки че се счита за демокрация

24

Анонимен

преди 5 години

Най-хубавото ще е да няма държави,те са най-големите мафиотски структури. Всичко е измишльотини за да се контролират хората.

23

Анонимен

преди 5 години

Щом се пишеш демократ, трябва да ги пускаш да влизат. В противен случай си тоталитарен фашист или комунист и не зачиташ човешките права. САЩ са републикански фашисти в случая.

22

Анонимен

преди 5 години

"безпрецедентна миграционна криза на американския континент." "американски континент" няма. Има 2 континента: Северна Америка и Южна Америка. Това че хората там са инвалиди по отношение на географията и мислят че е само един континент, не ви оправдава да преписвате без да мислите и да разпространявате глупости

21

Old School

преди 5 години

Отдавна отмина времето когато народа в една страна заплашен от мизерия поради некадърно или алчно управление се е изправял срещу самозабравилите се диктатори и с оръжие в ръка е извоювал правото си да живее по-добре , когато е пазил семнейството си и дома си от агресори опитващи се да заграбят земята му ..Вече предпочитат да ИЗБЯГАТ . Да отидат някъде в чужда страна при чужди хора където са чували че било по-добре . Да отидат на готово но не и да се напънат да изградят това в родината си