10

Чичо Митко

преди 5 години

Мбата бил един от лечителите на градчетоДа не е завършил в България? Такъв трябва да бъде назначен за главен готвач в българския парламента!

9

666

преди 5 години

... уморен да яде чомевка плът, ... още много човоешки частиРедактори има ли тука, авторите четат ли си творенията или Чукча-писатель само.

8

Анонимен

преди 5 години

"Мбата бил един от лечителите на градчето. Днес, той е осъден на доживотен затвор, за убийството и разчленяването на тялото на млада жена. Но и заради още нещо Нино се опитвал да продава части от телата и на други хора, като него."Африканския Ханибал Лектър.

7

Анонимен

преди 5 години

До не е шега работатаУпс,само пропуснах да кажа,че това с убийството на децата се беше случило в Англия,а не в Африка.Така,че много внимавайте кой каните в Европа.

6

не е шега работата

преди 5 години

До АнонименПреди доста години бяха пуснали по телевизията в Германия един английски репортаж за подобни африканци,бяха убили деца,защото на някакъв му трябвали части от тяло за вуду магия,наистина има такива и наистина са човекоядци.А двама немски туристи преди около 3 години ги намериха изядени на екзотичен туристически остров,по останките разбрали какво се е случило.

5

Меркел Акбар

преди 5 години

Добре дошъл е в Жерманистан. Само трябва да избяга от затвора, да мине през шенгенския разграден двор и ще потъне в тукашната джунгла като атентатора от Страсбург.

4

Анонимен

преди 5 години

В Африка има много силни вярвания.Те казват вие сте европейци за вас не важи, ,но за нас важи.Крадат деца,разчленяват,продават,традиционни доктори приготвят смески за успех.Особено се засилва преди избори. ТIA (This Is Africa). Good Luck.

3

Приател

преди 5 години

Станах фен на Мбата ... търся съпричастни за фенклуб

2

Анонимен

преди 5 години

Това избиване на бялото население в ЮАР ако не се вземат мерки нашите *** ще го правят същото в България

1

ШахинЕнУджузОруспу

преди 5 години

И тези хора ще облагородяват гените на Европейците!