10

Дядо Пенс

преди 5 години

Бог да го прости !!! Никой не може да избяга от съдбата...

9

bg

преди 5 години

Бог да го прости момчето , мир на душата му ! Не е трябвало да ходи там но какво да се прави , съдба .

8

Burzum

преди 5 години

Поколението на Фейсбука.......мислят си ,че природата е продължение на мрежата.....природата е жестока,безкомпромисна, тя е олицетворение на студената красота ,тя иска твоята смърт за да възпроизведе нещо по добро....

7

Марио,

преди 5 години

почивай в мир и светлина!+Слънчев, духовен човек! какви ли планове имат Господ и Вселената за теб?Дано си в най- красивите места на Божиите селения и изпреварваш "нашето Време", тук, на Земята!

6

Анонимен

преди 5 години

Когато ходя в планината избирам зелена полянка далеч от пропасти и скали. Правя си барбекю пиивам биричка наслаждавам се на гората и ручеите опъвам гажето удрям един сън паля колата и се прибираме. Планината колкото е красива толкова е и коварна ако се опиташ да я превземеш. Планината е като девственицата колкото повече й налиташ тя повече се дърпа. Така че когато отивате в планината се дръжте разумно щото тя не се дава. Бог да прости момчето. Дано да е на по хубаво място.

5

Анонимен

преди 5 години

Жалко за това добро и мило момче,мир на душата му!

4

бай ганю

преди 5 години

жалко за прекрасния младеж други млади едва завършват с връзки и тройки а това сираче се е справило отлично сам

3

Анонимен

преди 5 години

Хубави думи и жалко за момчето, а колкото до безрасъдството всеки може да го прояви в даден момент, примерно кой не е изпреварвал на косъм?

2

Анонимен

преди 5 години

Много тъжно,но той може би е щастлив.Почивай в мир мило момче!

1

Бай Оня

преди 5 години

Жалко за момчето, но безразсъдството си е безразсъдство и излишните рискове могат да са фатални! Планината е хубава, ама да я гледаш от прозореца на хижата и да си пиеш ракията на сладка приказка с приятели! От празни героизми, никой няма полза.