29

Анонимен

преди 5 години

В началото на новия капиталистически режим, се появиха всякакви мошеници от цял свят, които приложиха стари схеми на пирамиди, приложени по-рано на Запад, върху все още наивните граждани на България и при липса на защита от закони срещу тези мошеници. Мошеници от Изток и Запад дойдоха в новото Ел Дорадо - България. Рекламираха се по телевизиите, властта беше заета да руши комунизъма и всеки западен бандит и мошеник беше добре дошъл да помага.

28

Трю стори

преди 5 години

Нито едно голямо богатство в България не е заченато без сношение с държавата!

27

До "питащ"

преди 5 години

Личи си младото поколение, което има дипломи без знания! На теб ***, не ти ли е казвала "На мама слънцето", "На мама златото"...Ботев не е по-голям от Слънцето, нали? Тогава да съдим ***, че се е гаврила със Слънцето! Хайде цялата младеж да остави коментарите на по-уравновесените и грамотни, които разбират от метафори и преносен смисъл.Точно затова се бълват скандал след скандал, защото се захващат за всяка казана дума, без да разбират подтекста.

26

Обективен

преди 5 години

"Любопитно е как точно Домусчиев е успял да спечели толкова пари, и как се е превърнал в един от най-богатите хора в България."А теб това защо те интересува? Какво ще те обогати ако узнаеш, с какво ще подобри животът ти към по-добро? Или на теб всичко ти е наред и някой те е назначил да съдиш как другите са забогатели?"*************************************Политиците и олигарсите са неразривно свързани и са забогатяли чрез нашите пари - от данъкоплатците. Затова ще отговарят пред народа!

25

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм с капитализма, но нека на всеки се даде равен шанс, всеки да получи равен капитал и тогава да започне състезанието и конкуренцията. Който може ще се докаже като предприемач и индустриалец, който не може ще фалира и за него ще бъде по-добре да работи с хубава заплата при тези които са успяли. Но никъде не е било така.

24

контратеза!!!

преди 5 години

100 милиона евро за начален капитал-съвсем малка част от активите му бре!!!!

23

контратеза!!!

преди 5 години

Ха ха ха!И пет-седем живота напред да имате по 75 години средно-пак няма да стигнете и половината от активите на градския на *** бре!А градския на дришу е знаменития Ице Бисераки бре!Всички го мразите-но ако по невероянтно стечение на обстоятелствата бъдете на неговото място-АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ от активите му!Щото сме съученици и приятелчета ще ви открехна-само в Рим жена му е собственик на огромна верига супермаркети бре!Той даде над 100 евро още преди 12 године за да стартира!!

22

До всичко знаещите!

преди 5 години

Деца вижте чий кадър е Иво Недялков -Фараона и тогава филосовствайте.Като не сте преживели времето на пирамидите през 90те,поне питайте или проверете и тогава ни обяснявайте на нас съвременниците.Не продавайте на краставичар краставици,ние много добре помним кой къде и какъв е бил мушмороци,голобради.

21

Обективен

преди 5 години

Съгласен съм с това, че богатствата на олигарсите се натрупват с помощта на държавата. Но, не съм съгласен, че Банев е направил "неволна" грешка, за това което е направил! Банев да бъде осъден за присвояване в особено големи размери и с максимална присъда!

20

до питащ

преди 5 години

като станеш майка, ще разбереш отговора.... п.с. в турция още правят опити , имаш шанс..

19

До Веско

преди 5 години

Веско,объркал си стената на нужника със сайта.Няма казарма,иначе с тези данни щяха да те вземат трудовак, заедно със тия от Столипиново със същото IQ !!! А вие малките и не знаете кой е офицера от ДС,служител на Кинтекс и ,,баща" на най голямата пирамида и най накрая в затвора и отново.........

18

Анонимен

преди 5 години

До 17 Де ,да бяхме зле и ние като Чили!Там токът е евтин и има опасност държавата да ти даде бонус 1-2месеца безплатен ток!Земеделието на Чили не можем да го стигнем и след още 30г.

17

мда

преди 5 години

да връщат парите на държавата съда да ги осъди эаради това което са правили, сношение с държавата ,приэнава фараона да докажат теэи милиони,и иво да каже

16

Анонимен

преди 5 години

Чили в момента са зле като в България. И не Пиночет, САЩ организираха преврата, Пиночет беше само марионетка като оня украинеца Порошенко.

15

Анонимен

преди 5 години

"Любопитно е как точно Домусчиев е успял да спечели толкова пари, и как се е превърнал в един от най-богатите хора в България."А теб това защо те интересува? Какво ще те обогати ако узнаеш, с какво ще подобри животът ти към по-добро? Или на теб всичко ти е наред и някой те е назначил да съдиш как другите са забогатели?

14

Анонимен

преди 5 години

А Боко Бидоня от село Банкня, кварталната мутра, как точно натрупа милиардите си ?

13

Анонимен

преди 5 години

Любопитно е как точно Домусчиев е успял да спечели толкова пари, и как се е превърнал в един от най-богатите хора в България. Смята се, че в момента той управлява активи за над 3 милиарда евро, а по банковите му сметки има поне 500 милиона в европейската валута. Като всеки олигарх и той уж започнал бизнеса си от търговийка на сергия, когато е едва на 20 години откъдето идва и прякора му Киро джапанката. В дъното на забогатяването на двамата братя стоят дядото на Домусчиеви, активен борец против фашизма и капитализма, бащата на Домусчиев, който по времето на комунизма е с ранг на министър, куф

12

АНТИ

преди 5 години

Родината от тез, спаси си Пиночет,но само в Чили имаха късмет !

11

Свръх иронично

преди 5 години

- Обичам го тоя Комунизъм, който мисли за Човека! - Само БКП/БСП!

10

Шопо

преди 5 години

БКП ООД...СДС ООД... НДСВ ООД... ГЕРБ ООД ......Е те това е...